Jump to content
Sign in to follow this  
Samito_BG

Представяне - Upper Staff на TruckersMP

Recommended Posts

image.png

Здравейте всички,  

Може би сте се питали „Кой отговаря на тикети за обратна връзка“ или „Кой решава бъдещето на TruckersMP?“. Нашите висши служители се представят тук и говорят за своите задължения и личният си живот.

 

 

Developers [Разработчици]

 

_JM

Здравейте всички, както може би знаете, аз се казвам Jean-Mathieu и през последните 5 години съм разработчик на TruckersMP. В момента съм на 26 години и се присъединих към екипа, когато направиха първия публичен набор на хора които им трябваха за отбора. Когато се присъединих към екипа, бях нает да бъда „In-Game Administrator''. Бях на тази позиция, докато на Rootkiller не му беше предложена позиция в SCS, тъй като те винаги се нуждаят от програмист. След като Rootkiller разбра, че той беше приет- попита мен и Kat_pw дали искаме да бъдем повишени до програмисти. След като се присъединих към позицията на Developer, направих много неща относно TruckersMP кода. По-голямата част от кода е направен в обикновен PHP и цялата основна функционалност е в един файл. Когато стартирах файла, имаше около 3k реда и след като написах Ban Appeal (системата за обжалване) и Report System (подаване на сигнал), този файл беше около 10-12k реда. Имаше толкова много кодове в този единствен файл, че причиняваше срив на моя редактор, който използвах за кодовете, че дори изпитвах огромен лаг, така че никога не опитвайте това xD. Малко по-късно Tuxy се присъедини към нашия екип и ни каза, че трябва да се преместим в Laravel, за да подобрим четливостта на кода и да улесним добавянето на функции и всички забавни неща. Отне около година, за да напишем цялата функция, която имахме на нашият стар сайт, към новият сайт. Като по-личен избор, мисля, че любимата ми храна е Poutine. Poutine се прави от пържени картофи, извара от сирене и сос, като всички се смесват. Също така обичам да влизам в играта и да се опитам да накарам играча да спазва правилото, докато играе RP. Изглежда, че това работи и прави всички щастливи. Приятно шофиране на всички!

 

ShawnCZek

Здравейте всички! Казвам се Jan, аз съм от Чехия, и съм само на 18 години, все още съм студент. Присъединих се към екипа на TruckersMP още в края на април 2018 г. като Game Moderator, благодарение на първото търсене на хора за тази позиция. И точно след 15 седмици упорит труд и усвояване на необходимите умения станах Developer. Никога не съм съжалявал за това решение. Като Developer получих уникален шанс да работя върху огромен проект, който обичам искрено много, с куп страхотни хора. За времето, което съм бил тук, работя върху по-големи проекти относно уебсайта (например базата данни, системата за поддръжка или системата VTC), преработих публичната гилдия на Discord и напълно пренаписах Discord ботовете, а също така работих и върху малки предложения и грешки по играта. Тъй като се опитвам да допринеса колкото се може повече за TruckersMP, нямам много свободно време. Когато обаче е необходима релаксация, писането на статии за програмиране, игра на игри, които поддържаме, или гледане на видеоклипове са дейности, които ми помагат да се отпусна малко. И в TruckersMP досега не е имало предизвикателство, от което бих отказал.

 

 

Project Manager [Ръководител проект]

 

Smoky_TMP

Здравей всички, казвам се Joni, аз съм на 22 години и съм роден в Белгия. Присъединих се към екипа на TruckersMP като Forum Moderator и получих In-Game Admin само за 28 дни, след което работих много усилено, за да стигна до ролята на Team Leader. В крайна сметка това доведе до повишаването ми в CM и след това към Game Manager. През октомври 2018 г. имах възможността да стана Vice Project Manager (заместник мениджър на проекти). Разбира се, че приех тази оферта, нещо, за което не съжалявам за нито една секунда. Да бъдеш ръководител на проекти е уникален шанс, човек трябва да се справи с много отговорности и понякога трябва да взима тежки решения. За мен е много важно хората да се уважават и да се държат правилно. Това може да се види ежедневно, когато се справяме с обратните връзки или ядосани потребители, които ми изпращат съобщения в дискорд, форума, Facebook .. Когато искам да се отпусна малко, често играя Battle Royale игри, FIFA 19, Rocket League или FPS игри. Тъй като работя на непълно работно време пет дни в седмицата, обикновено съм напълно на разположение следобед, но човек вече може да ме потърси и през сутринта, поради наличието на моя лаптоп, причината за това е че работя за ИТ компания. Ако имате въпроси, винаги можете да ми ги зададете.

 

 

Project Coordinator [Координатор на проекта]

 

Zirox

Здравейте. Аз съм Zirox, на 23 години и пребивавам в Staffordshirem, UK. За пръв път се присъединих към екипа на TruckersMP през 2015г. като Forum Moderator и получих повишението си в In-Game Admin 6 седмици по-късно. След това имах късмета да работя в няколко екипа, включително Media Team и Support Team. Имам огромни познания за платформата и услугите на TruckersMP. 2019г. беше година на промяна за мен, работих толкова усилено като Game Moderator и след това успешно бях избран да стана Game Moderator Trainer, роля, която наистина ми хареса, успях да предам обширните си знания на нови Game Moderators. След много успешен престой като GMT, бях назначен за Community Manager на 6 януари 2020г. като чудесно начало на Новата година. Аз процъфтявах да работя като Community Manager като вас, нашата общност е в основата на всичко, което правим. Към 14 февруари 2020г. бях определен за новия Project Coordinator на TruckersMP. Това е чудесна възможност за мен, за да помогна да продължа проекта и да помогна при ежедневни оперативни предизвикателства, които могат да възникнат. Аз съм масов привърженик на комуникацията, независимо дали става въпрос за нашите социални платформи или поток по личния ми канал. Извън TruckersMP работя на пълен работен ден, но ми се случва само веднъж. Обичам да играя игри като Call of Duty и City Skylines в свободното си време. Не се колебайте да се свържете с мен, ако имате въпроси и/или колебания.

 

 

Human Resources [Човешки Ресурси]

 

Nathan - Senior HR

Здравейте, аз съм Nathan и съм част от Human Resources (човешките ресурси). В момента пребивавам в Уелс, Великобритания. Имам акаунт в TruckersMP от близо самото начало, но истината е че не бях толкова активен по това време. Станах активен през 2017 г. и бях нает като Trial Game Moderator Observer на 24 юли 2018 г. След като завърших обучението си и завърших пробния си период, продължих със задълженията си като Game Moderator. Беше ми предложена възможност да стана член на Human Resources и аз успях да получа тази позиция в новосъздадения екип. Основната ми задача като член на Human Resources е основно да се занимавам с набиране на персонал и вътрешни неща, свързани с персонала в екипа. Извън TruckersMP, аз съм доста зает човек. Имам работа на пълен работен ден, която отнема много от времето ми, но през свободното си време обичам да играя основно игри от първо лице. Понастоящем моето преминаване към FPS е Counter-Strike: Global Offensive (и е от доста време!). Чувствайте се свободни да ми изпратите съобщение, ако някога се нуждаете от помощ.

 

Armonk

Хей! Аз съм Wilhelmus или по известен като Armonk в общността. Аз съм от Саскачеван, Канада. Присъединих се към екипа на TruckersMP преди почти 10 месеца. В момента работя в екипа Human Resources, където се занимавам с набиране на персонал, отговаряне за жалби срещу персонал и много други задачи. Преди това бях Supporter, а след това и Game Moderator. Обичам общността, която преобладава около TruckersMP, и чата с потребители, които играят това и се наслаждават на шофирането с приятели, както и срещи с други хора. Сегашната ми работа се отнася и до симулаторите на камиони, тъй като аз съм шофьор на камион, който превозва суров петрол в петролна цистерна. Някои от моите хобита включват: каране на състезания / дрифт, възстановяване на класически превозни средства, както и трениране за Специална олимпиада!

 

NeonLeon

Здравейте всички! Казвам се NeonLeon, на 17 години съм и живея в малък град близо до Дармщат, Германия. Напълно безцелен, аз се присъединих към симулационната общност преди две години, когато за пръв път започнах да играя играта на име: Microsoft Flight Simulator X в IVAO. 2016 г. чух за първи път за TruckersMP, тъй като някои от приятелите ми ме помолиха да покараме заедно. Регистрирах се на 14 януари 2017 г. и не ми отне много време да създам нови приятели/контакти, които имат същата цел като мен - да стартирам/т VTC. Прекарах много време в тази VTC, време, за което все още имам много спомени и време, за което получих много знания и опит. Посетих почти всяко място на картата и през май 2018 г., един ден след рождения ми ден, получих страхотен подарък от TruckersMP а именно възможността да се присъединя към екипа като Supporter. Работих като Supporter в продължение на 4 месеца, след това бях повишен до Game Moderator и в началото на тази година станах част от нашият HR Team. Както виждате, вече съм бил на много позиции и опознах много различни хора. Но всяка позиция в TMP имаше нещо общо: Отборен дух, уважение и лоялност. TruckersMP вече ме научи в началото, че да се присъединя към екипа понякога не е лесно и не е място за релакс. Успехът няма нищо общо с късмета, но резултатът от упорит труд и старание ме отведе до мястото, където съм сега. Защото имах една цел: „Направете всичко, за да помогнете на общността и да подобрите TruckersMP по всеки един начин, по който можете да измислите!“. Сега отговарям за въпросите, свързани с нашия персонал и свързаните с общността. Занимавам се с оплаквания, набиране на нови допълнения за нашият отбор, молби, разузнаване и много други малки неща. Ако искате да се свържете с мен, моите лични съобщения са винаги отворени за вас!

 

Slushbro

Здравейте, казвам се Richard и съм част от екипа за Human Resources в TruckersMP. Аз съм на 20 години и уча за преподаване в начални училища. Присъединих се към отбора през март 2018 г. като Supporter и преминах към екипа Game Moderation през юли 2018 г. Януари 2019 г. бях повишен в ролята на Human Resources, какъвто съм сега. Хобитата ми са да играя баскетбол и да чета всякакви неща. Живея в Германия и съм голям фен на стратегическите и симулационните игри. В ролята на HR член се опитвам да помогна на всеки друг екип, ако мога и съм отговорен за набавянето на нови членове, така че ако ще се присъедините към екипа, ще ме опознаете или някой от другите членове на HR. Ако имате някои общи въпроси, можете да ги препратите по всяко време и аз ще се опитам да ги реша. Ако има проблем с един от членовете на екипа, не се колебайте да се свържете с нас чрез DM или обратен тикет за помощ. Обичам работата си тук в TMP, тъй като съм в контакт с много хора и са в състояние да решават проблеми, решавайки проблеми, преди да възникнат. Ако видите синя ябълка като аватар, най-вероятно ще бъда аз, така че не се колебайте да ме поздравите. Приятно шофиране и чао за сега.

 

TheGoodGuy1515

Здравейте всички! Казвам се Matthew, но повечето хора в общността ме познават като TheGoodGuy1515. Роден съм в Krakow и в момента живея в Bratislava. В момента съм студент на 17 години, изучавайки дипломация, икономика, счетоводство и езици в гимназията си. Присъединих се към общността през ноември 2015г. Намерих общността благодарение на някои прекрасни потоци в Twitch. Оттогава съм активен в общността. Приет съм в екипа на TruckersMP през януари 2019г като Trainee. Работя усилено и успях да си проправя път до положението, в което се намирам в момента. В момента съм в състояние, в което мога да реша различни въпроси, които имат членовете на персонала и, разбира се, общността. С една година средно образование, с нетърпение очаквам да придобия нов опит и знания благодарение на общността на TruckersMP. Не съм сигурен къде ще отида да уча в бъдеще, но имам някои сфери, от които се интересувам. Важното е да работите упорито, да следвате мечтите си и никога да не се отказвате. Някои неща няма да се получат по начина, по който бихте искали в началото, но ако продължавате да се опитвате достатъчно и работите достатъчно усилено, в крайна сметка всичко ще се получи. Нека видим какво носи бъдещето. Чувствайте се свободни да ме поздравите, когато ме видите да минавам. Не забравяйте шофирайте безопасно и щастливо!

 

 

Service and Data Analyst [Сервиз и анализатор на данни]

 

Prime

Хей, аз съм Kevin, роден в най-добрата година досега (1992 г.) и в страната с най-добрата храна и смешно количество марки бира (Belgium). Получих магистърска степен по информационен мениджмънт и мултимедия през 2015г. Малко след това започнах да работя като инженер-тест, който се развива в управление на проекти и издания. До работата си на пълен работен ден имам и собствена компания, за която работя на непълно работно време. Самата компания е резултат от възлагане на проект, който получих като студент. Присъединих се като много хора тук а именно като Forum Moderator. Не ми отне много време, за да стана Game Moderator и така работих по пътя си нагоре. В момента съм Service and Data Analyst и се уверете, че всичко, свързано с управлението на общността, протича гладко. Освен това работя и върху някои медийни неща (като видеоклипове и изображения), за които в момента най-вече давам съвети, но все пак върша някаква собствена работа, а също така работя и за някои правни неща, като например авторски права (за които проектирах с принос от други хора ръководството за марката) и GDPR. Започнах да играя TruckersMP малко след излизането на мода през 2014г. и оттогава го играя. Все още ме учудва, когато погледна назад какъв е бил този мод и общност преди и да видя какво е сега. Наистина обичам да бъда част от този невероятен екип и TruckersMP като цяло, защото това ми позволява да общувам с много хора от различни националности и културни вярвания. Що се отнася до бъдещето на този мод и моето пътуване в него: да продължим.

 

 

Add-On Manager [Разработчик на добавки]

 

Forerunner

Аз съм Forerunner, може би ме познавате от една от предишните ми роли в отбора, когато се присъединих към екипа преди 3 години. В момента аз съм Add-On Developer в TruckersMP. Присъединих се към общността на TruckersMP преди повече от 3 години и от самото начало разбрах, че е нещо специално; общността не е просто сбор от играчи, а група от хора, желаещи да си помагат и да работят заедно за постигане на общи цели. Започнах като направих за MP разрешени неофициални модове, което все още правя и до днес, макар и по-рядко.

 

 

Community Managers [Мениджъри на общността]

 

 

Lasse - Senior CM

Здравейте, аз съм Community Manager в TruckersMP и живея в Германия. Отговарям на вашите отзиви за тикети и излъчвам на живо в нашият канал- TruckersMP в YouTube.

В миналото съм бил в EventTeam, екипа за Community Moderation Team, Add-on Team и Translator Team. Този опит ми помага много при изпълнение на задълженията ми като Community Manager.

TruckersMP е прекрасна общност за мен и съм много щастлив, че съм част от нея. Подобрих английския си, намерих нови приятели и научих много.

Надявам се TruckersMP да продължава да расте и да стане една хубава общност за всички. Ако има нещо, което бихте искали да ме уведомите, не се колебайте да изпратите тикет за обратна връзка на Общностното управление.

В реалния живот съм активен в множество политически движения и в партия.

 

Pillow

Здравейте всички, казвам се Rene, известен иначе като Pillow. Аз съм Community Manager в TruckersMP и произхождам от Холандия. В момента уча за да бъда екип лидер в логистиката и ще завърша това проучване през 2021г. Аз също работя като доставчик на моя местен супермаркет. Присъединих се към екипа през септември 2017г. като член на екипа за Supporter, а малко след това се присъединих и към екипа: Forum Moderation. Поради някаква вътрешна реконструкция, аз избрах да бъда само част от екипа за Forum Moderation. На 31 декември 2017г. бях повишен в Report Moderator. Следващите 2 години съм бил в няколко класации, които включват Game Moderator, Translator, Event Team, Community Moderator и през лятото на 2018г. бях повишен в Community Manager. В рамките на 7 месеца бях CM, след което напуснах и се върнах към Game Moderator. Въпреки това, наскоро ме повишиха в Community Manager! Аз съм част от тази общност от януари 2015г. и оттогава обичам всяка част от нея. TruckersMP е невероятна общност и аз съм щастлив да работя като Community Manager тук. Ще се видим по пътищата!

 

Aek177

Здравей, аз съм Aek177, на 18 години съм и един от Community Mangers тук. В момента живея в югозападната част на UK. Сегашната ми роля на Community Manager е да се грижа за VTC, да отговарям на вашите отзиви и да взаимодействам с Общността. VTC са нещо, от което съм част откакто се присъединих към общността на TruckersMP, тъй като ме кара да се чувствам много забавно, докато играя заедно с други, които споделят същите интереси, като същевременно давам и много повече. За пръв път се натъкнах на TruckersMP през 2017г. и постъпих като Event Team през юни 2018г., а след това в екипа на Game Moderation като моя основна роля от септември 2018г. В реалния живот имам работа на непълно работно време в заведение, където имам работя от близо 2 години и в момента гледам да променя това в работа на пълен работен ден в железопътната индустрия, за да насоча пътя си към превръщането на машинист в бъдеще, тъй като това винаги съм искал да правя, тъй като съм много по-млад.

 

Matt

Здрасти! Аз съм Matt, и съм един от Community Managers тук в TruckersMP. Живея в региона на UK, известен като West Midlands, където в момента уча в колеж, изучавайки компютърни науки, география и математика. Присъединих се към екипа на TruckersMP персонал през януари 2019г. като Community Moderator, където бях част от екипа за Social Media и екипа на Forum Moderation. През август 2019г. се присъединих към екипа на Game Moderation, който ме доведе до февруари 2020г., където бях повишен в Community Manager! Тук съм за общността, такава чест е да мога да бъда на това положение и да помогна на тази блестяща общност във всеки случай, който мога! TruckersMP е такава специална общност за мен и съм срещал толкова много онлайн приятели тук и списъкът ми с приятели расте с всеки ден! Ако ме видите в играта, във форумите или където и да е другаде, не се колебайте да ми кажете „здравей“ или да ми зададете някакви въпроси. Надявам се да се видим!

 

 

Game Managers [Мениджъри на игри]

 

 

marco6158 - Senior GMM

Здравей, казвам се Марко и съм италианец. Присъединих се към екипа на TruckersMP преди повече от четири години и оттогава преминах през много роли, до този момент. Аз съм страстен за тази роля и всеки ден се сблъсквам с различни предизвикателства, което ме подтиква да правя повече и да го правя по-добре и по-бързо. Да бъда старши Game Manager  е много взискателна и не е лесна задача, но с интерес, отдаденост и знания, влагам всичките си усилия за подобряване на средата на TruckersMP в темите, които моята роля обхваща, независимо дали става въпрос за правила за игра, модериране на игри, набиране на персонал или управление на модерацията на играта.

 

JeffSFC

Здравей, Jeff e тук. Аз съм горд член на екипа за Game Magment. В момента живея в Съединените щати. Присъединих се към TMP през 2015 г. като Forum Moderator и оттогава съм извън екипа. Когато за първи път се присъединих към проекта, започнах като Forum Moderator. Не след дълго се прехвърлих в екипа на GM, където работих няколко години. След това поех ролята на Team Leader, преди да вляза в ролята на Game Manager. В момента прекарвам по-голямата част от времето си, като се уверя, че GM се придържат към високия стандарт, а също така адресирам тикети за обратна връзка. Ролята на Game Manager е много натоварена роля, без да има недостиг на работа. Винаги има какво да се направи, за да се поддържа безпрепятствено функционирането на тази общност. Извън TMP прекарвам времето си, следвайки детския си футболен клуб Саутхемптън ФК, играейки футбол с пълна страна и пет настрани като вратар и играейки игри на моя компютър. Аз също съм завършил университет със специалност Мрежово инженерство.

 

weezy

Здравейте, аз съм Weezy, един от Game Managers тук. Роден съм в Германия и поради турския си произход говоря два от най-говоримите езици тук. Малко предистория за това как стигнах до позицията си и как започна всичко; За първи път се присъединих към екипа на TruckersMP като Community Moderaotr още през юли 2018 г. поради факта, че имах предишен опит с модерирането на форуми и подобни. След 3 месеца упорита работа, надхвърляйки стандартите, ми предложиха повишение в ролята на Trial Game Moderator Observer. Освен това ме повишиха, след като завърших обучението си. 8 дни като Trial Game Moderator ръководството на проекта ми предложи повишение в ролята на Community Moderation Manager, която с радост приех с много мотивация и цели. Въпреки това, поради злощастни обстоятелства, реших да се оттегля от ролята си и се прехвърлих в ролята на Game Moderator. Поради отпадането от ролята си загубих всякаква мотивация и почти напуснах отбора, но няколко души и много близки приятели в екипа за щастие ме спряха и ме убедиха да остана в екипа и да опитам отново. След като си върнах мотивацията, направих всичко, за да бъда чудесен актив за Екипа за Game Moderators. Тогава мениджмънтът на играта ми предложи повишение в ролята на Team Leader, която с радост приех отново с много мотивация, цели и други неща. За пореден път работих много усилено, направих всичко възможно и след близо 3 месеца, управление на проекти, както и управление на игри ми предложиха да бъда част от Game Managers, което сега е моят сегашен ранг. Ако трябваше да избера любимата си роля, тогава това ще бъде ролята на Team Leader.

 

Support Managers [Поддръжка мениджъри]

 

Ali.

Хей! Казвам се Ali , както си ме виждал, когато си ме срещал, но истинското ми име е Alistair. Роден съм тук, в Единбург, Шотландия, където живея в момента. Но поради природата на моeто семейство съм се местил значително много пъти. Преди това живеех в Германия; освен това съм живял в цяла Великобритания, а също и в Кипър. Аз съм един от Support Managers тук в TruckersMP, но моята професия в реалния живот също е мениджър. Започнах да работя като администраторски асистент за доста голяма марка и след това прогресирах пътя си до мястото, където съм днес. Основните ми хобита са пътуванията - правя това, доколкото мога. Обичам също да ходя на различни фестивали и събития (главно на сцената на танцова музика). Пътуването ми из TruckersMP винаги е било в Supporter екипа (присъединявайки се като Trial Supporter и преминавайки към мениджър). Бях много благодарен, че можех да имам този шанс да бъда одобрен за тази роля и съм много благодарен за това. Присъединих се към екипа за поддръжка, защото обичам да помагам на общността по въпроси, свързани с технически въпроси и друга обща работа. Общият фокус над моята роля е да работя заедно с GGF MD в поддържането на екипа за поддръжка. Занимавам се с много тикети за обратна връзка, цялостна обратна връзка към екипа и помагам на хората с въпроси, които могат да имат. Мога да кажа че работата през последната година с GGF беше страхотна, разбираме се добре и имам чувството, че работим добре заедно. Като екип ние можем да гарантираме, че екипът за поддръжка отговаря на стандартите и се уверяваме, че всичко върви гладко. С казаното - моите DM-та са винаги отворени, ако имате въпроси, въпроси или притеснения!

 

GGF MD

Хей! Казвам се GGF MD и съм един от 2-мата Support Managers тук в TruckersMP! В случай, че още не ме познавате, бих искал да се представя малко. В момента съм на 17 години и живея в малко село с ~ 250 граждани в Германия. Започнах пътуването си в TruckersMP на 23 януари 2018 г. като Trial Supporter. През последната година работих нагоре и получих шанса да видя много страни за екипа на TruckersMP. Бях в няколко класации като Trial и Full Supporter, Trial / Game Mod, Game Moderator Leader и сега Support Manager. Имах няколко вторични ранга като Discord Moderator, езиков Forum Moderator и член на екипа за Social Media. За няколко месеца дори имах три ранга в един и същи момент. Дори понякога това да беше доста тежко и стресиращо, винаги се радвах на престоя си тук в TMP. През декември 2018 г. получих възможността от стария екип Prject Managment и Human Resources да се присъединя към екипа на горен персонал на TruckersMP като Support Manager. От този момент аз управлявам, координирам и обучавам екипа за поддръжка и също така се уверявам, че всичко свързано с поддръжката е в съответствие с нашите стандарти. Като забавен факт, Support Manager е най-дългият ми основен ранг, в който някога съм участвал. Все още се наслаждавам на работата си тук в TruckersMP и се надявам, че мога да имам дълго и страхотно време като мениджър тук в TMP. Също така обичам да работя заедно с колегата Ali, тъй като смятам, че и двамата сме почти перфектен екип.

 

 

Community Moderation Managers [Мениджъри за модериране на общността]

 

 

KhaosHammer - Senior CMM

Мой ред ли е? Какво? Все още не? Добре, ще се върна лат .... изчакайте ... нали? Те вече четат? О, хм ... добре ... здравейте всички, аз съм Raphaël aka KhaosHammer в интернет и тук в TruckersMP! В момента съм на 28 години и работя в луксозните бижута, часовникарство и кожените изделия. Преди настоящата си работа и 3-4 години без никаква работа бях в игралната индустрия с компания, която разработва и публикува игри. Няма да кажа името и, но ако ви кажа думата "DLC", ще разберете коя компания е. Аз съм от Швейцария, малка страна, която всички бъркат с Дания заради нашето знаме. Живея в града, в който се е родил основателят на Chevrolet, град La-Chaux-de-fonds в швейцарските планини, 8-ми най-висок град в Европа. Присъединих се към TruckersMP на 25 декември, докато бях сам вкъщи и болен. Гледах видеоклипове за рандоми в YouTube и попаднах на това видео на огромно задръстване с летящи камиони в Europoort. Бях като „Уааааа, трябва да опитам тази игра!“ И 6 месеца по-късно, легендарният FirestarteR се свърза с мен след моето приложение на Forum Moderator и ме прие в семейството на TruckersMP. 3 месеца по-късно, Scar, нашият бивш ръководител на проекта, се свърза с мен за първата по рода си вълна от повишения на Trial Administrators, заедно с Nataliia и Aestrial, които също са мениджъри днес. След 4 месеца като Trial Admin/GM, получих повишение като Team Leader и 9 месеца по-късно, Scar се свърза с мен за пореден път, този път за повишение в екипа от Support на TruckersMP в сегашната ми роля. Не знам какво има в бъдещето за мен и за TMP, но ще направя всичко, което мога, и ще бъда тук за тази невероятна общност, доколкото е възможно! Пътуването ни заедно, е далеч от края! Ако имате някакъв въпрос, входящата ми страница на форума е винаги отворена и ако ме видите в игра, не се колебайте да кажете хай! Приятно шофиране благодаря, че сте толкова невероятна общност!

 

Moh_

Хей, аз съм Moh, един от тримата Community Moderation Managers тук, в TruckersMP, от United Kingdom "oop Norf". Регистрирах се през декември 2014 г., като през годините играх, но имаше и такива моменти в които не. Интересът ми към мода се възпламени, когато гилдията на Discord стартира през май 2017 г. Тъй като прекарвах все повече и повече време там, исках да се присъединя към екипа като Discord Moderator и просто така се случи, че набирането на персонал за тази позиция на длъжност бе отворен през лятото на 2018 г., Аз се присъединих към екипа на 9 септември 2018 г. като Community Moderator (Discord). Няколко месеца по-късно, през юни 2019 г. ми предложиха Community Moderation Manager с усилията, които проявявах в предишната си роля. Естествено, discord е любимото ми място за общуване с общността на TruckersMP, така че често ще ме виждате да разговарям там като редовен потребител, не се срамувайте да кажете здрасти! Можете също така да се свържете с мен чрез други платформи като форума или уебсайта. Моята роля включва да гарантирам, че всички социални платформи, които се използват в TruckersMP, са в съответствие със стандартите, за да поддържам нещата без проблем възможно най-добре, както и да управлявам Community Moderation екипа (плюс някои други битове!).

 

Nataliia

Здравейте на всички, аз съм Nat- Community Moderation Manager. Наскоро се върнах в отбора. Аз съм на 22 години. За първи път се присъединих към екипа през януари 2016 г. като член на поддръжката и напуснах през юни 2016 г. поради някои проблеми в реалния живот, което завърши с известно бездействие относно екипа. Присъединих се отново през май 2017 г. като член на Поддръжката, трябваше да напусна в края на 2018 г. ... Но се върнах и лесно мога да ухапя всеки, който се осмели да се забърка с тази котка. Много съм пристрастен към котките, както целият свят вече знае. Работя в реалния живот, обичам високата скорост, когато имам възможност за нея. Всеки път, когато имате нужда от моята помощ тук, моля не се колебайте и ми изпратете съобщение. Няма да хапя, може би. Рядко играя, обичам да ходя на не много натоварени места, тъй като имам potato PC и не мога да записвам по време на игра. Котка приема дарения btw, ако трябва да изразите себе си пред някого, ако се чувствате разстроени или се нуждаете от някой да ви изслуша, можете да разчитате на мен. Много съм съпричастен. Като мениджър съм мил, сладък и всичко, което можете да мислите за бонбони и сладост, но аз също съм строг и не обичам да виждам нещата направени погрешно или някой да бъде обвиняван несправедливо. Ако се почувствате накърнение, бутнете ме и мога да ви дам една или две от лапите. Бъдете лакоми!

 

 

Media Manager

 

David Edson

Здравейте всички! Казвам се David Edson, студент съм през последната година в гимназията. Живея в Бразилия, Рио де Жанейро, за да бъда по-конкретен и съм Media Manager в TruckersMP. Започнах да играя ETS2MP през януари 2016 г., беше невероятно изживяване за мен, срещнах много хора и създадох много приятели, които имам до днес! Винаги съм обичал симулационни игри и мисля, че те ни поставят в свят, който обикновено не бихме могли да бъдем. Присъединих се към екипа през януари 2018 г. като Trial Supporter, след което работих в различни екипи в TruckersMP, помагах в Support Team, Game Moderation Team, Event Team, Community Moderation, Media Team и сега работя върху Управление на медиите. Моята мисия в този проект е да го направя по правилния път, изграждайки приятно изживяване за всички в общността. Приятно шофиране!

 

G4M3P1X3L

Хей, аз съм Pixel, поне така повечето мои приятели обичат да ме наричат. В момента съм на 17 години и живея в Германия, но аз съм от Холандия и това е мястото, където отивам в колеж, за да уча софтуер и уеб разработка. Обичам да играя видео игри, да редактирам снимки и да помагам на хората. В TruckersMP се присъединих като втори мениджър през февруари 2020г. Медия мениджър беше моята мечтана позиция в TruckersMP, тъй като се присъединих към екипа на персонала през септември 2019г. като Event Team. След около 1 месец по-късно се присъединих към медийния екип с David като Media Manager и съм щастлив, че сега мога да работя заедно с него и да работя по нови медийни проекти. В общността TruckersMP срещнах толкова много нови хора и дори се сприятелих, някои дори мога да видя като най-добрите си приятели. И съм развълнуван да видя накъде отива TruckersMP и неговата общност и се надявам да ви срещна по пътят ми!

 

 

Event Manager [Мениджъри на събития]

 

Digital - Senior EM

Поздравления! Аз съм Event Manager тук в TruckersMP. В момента съм на 25 години, от Стафордшир, Великобритания. Обичам да играя видео игри, да слушам музика (предимно барабан и бас и транс), да правя дълги разходки с кучето си (борд колли) и да карам моята Ford Fiesta! Присъединих се към TruckersMP през 2014 г., след като открих ETS2MP на ModDB.com. Много неща се промениха оттогава, тъй като това беше, когато общността едва започваше да се разраства.

Между тогава и началото на 2016 г. участвах във виртуална компания за превоз на товари „Soarfly Haulage“ (SFH), където бях управляващ директор на техния отдел за събития. През април 2016 г. се присъединих към екипа на TruckersMP, за да бъда Forum Moderator, а три месеца по-късно през юли 2016 г. бях поканен да вляза в ролята на In-Game Administrator (IGA). След няколко месеца поех отговорността да бъда един от първите Team Leaders на екипа на IGA. Бързо напред към август 2017 г. ми беше предложена и приех ролята на Community Manager, за да предлагам подкрепа в различни области. Основните ми задачи бяха свързани с мероприятия в общността, включително проектиране, планиране и изпълнение на официални събития на съвсем ново ниво. Създадох и екип за контрол на конвоите от около 20 членове, които да подкрепят събитията. От март 2018 г. тези членове се присъединиха официално към екипа на TruckersMP, като Event Team. Можете редовно да ни видите на официални конвои, конвои на персонала, реални операции и годишни специални събития. Екипът също така подкрепя повече мероприятия в общността, включително конвои за добре известния стриймър на живо Squirrel. Най-новата голяма промяна беше през юли 2018 г., когато замених ролята си от Community Manager, на Event Manager, поради моята отдаденост в тази област.

Днес ежедневните ми задачи се състоят в преглед на обратна връзка, управление на сървъри и заявки за събития, връзки с обществеността за събития, както и проектиране и изпълнение на официални събития. Изпитвам силна страст към това, което правя в общността и съм много развълнуван какво ще донесе бъдещето на TruckersMP!

 

Matt #CarLadMatt

Здравейте. Казвам се Matt, аз съм Event Manager в TruckersMP. В момента съм на 20 години и се намирам в южната част на Обединеното кралство. В миналото си в общността бях тук от ETS2MP дни и видях много ситуации да се изменят през годините. Наслаждавам се на TruckersMP, всеки ден прекарвам в посещения на събития, или във форумите, когато не работя в личен живот. Понастоящем имам почти 3000 часа на ETS2. Наслаждавам се на времето, което прекарвам в шофиране и писане с всички, които са ми изпратили съобщение през миналото. Сключих толкова много добри приятели.

Имам страхотно минало, по-голямата част от основните събития на TruckersMP в общността, за които съм помогнал по някакъв начин, независимо дали това може да е контрол на конвой (насочване на трафика на кръстовищата) или надзор. Аз бях мениджър на конвойния контрол във всеки VTC, откакто съм от 2015 г.

Трудът и всеотдайността ме доведе до мястото, където съм днес.

Предложиха ми ролята на Event Manager и работя заедно с Digital.

Предишните ми роли в общността включват Event Team от 18 март, след това Community Moderator от юни 18. Тогава ми се даде възможност след много упорит труд и отдаденост на модификацията да бъда пълноценен Game Moderator от октомври'18.

Ежедневно работя върху задачи, които се състоят от всички ситуации, свързани със събития в тази общност; от управление на заявки на сървъри за събития, тикети за обратна връзка, теми на събитията в общността във форумите, както и проектиране и работа с Digital за официални събития в бъдеще и много други. Имам голям опит в събития и очаквам с нетърпение какво ще донесе и бъдещето на TruckersMP.

Животът ми се разви около TruckersMP.

В момента работя през деня, това означава, че вечер мога да отделя време, посветено на изпълнението на задачите ми като Еvent Manager 

Някои от общността може би вече знаят: имам Porsche Carrera GTS, в бяло (модел 2014/15). Обичам да шофирам.

 

Whitelodge

Здравейте всички! Казвам се Whitelodge и съм на 19 години. Аз Event Manager тук в TruckersMP. Живея в близост до известна състезателна верига във UK и съм асистент на студент на непълно работно време в добре известен магазин за хранителни стоки. Някои хора вече знаят, че обичам да карам моя Mitsubishi, но за съжаление не успях да го преодолея в състезателната верига.

Изучавам компютърни мрежи в университета и съм на втората си година, като крайната ми цел е да мога да се насоча към областта на киберсигурността. Изпитвам огромна страст към всичко, което включва компютри или работа в мрежа и старателно се наслаждавам на това да обърна къщата с главата надолу, като я окабелявам отново!

Играя Euro Truck Simulator 2 от 2012г. и имам поне 3000 часа в играта (мнозина не се показват, защо играта не била активирана в Steam) преди това, въпреки че играх оригиналната версия на играта. Играта измина дълъг път от самото начало!

Моите роли включват планиране на събития, управление на заявки на сървъри за събития, тикети за обратна връзка, теми за събитията в общността във форумите, редактиране на карти и работа с Digital и Matt на официални събития в бъдеще и след това! Обичам да управлявам събития, затова съм изключително благодарен, че ми предложиха позицията, която имам!

За първи път се присъединих към общността през юли 2014г. и се присъединих към екипа на персонала през септември 2019г. като член на Event Team. Аз също се присъединих към Add-On екипът през ноември 2019г. като допълнителна роля. Очаквам с нетърпение да мога да помогна за създаването на някои запомнящи се събития за общността по мое време тук, на TruckersMP. Срещнах толкова много страхотни хора тук в TruckersMP и се надявам, че ще продължи дълго в бъдещето!

 

 

Translation Managers [Мениджъри на преводи]

 

BoSsik2

Здравейте на всички, аз съм Karol или BoSsik2 в интернет. В момента съм на 19 години и живея в Полша. Присъединих се към екипа през октомври 2017 г. като Trial Support, през март 2018 г. реших да напусна отбора за 3 месеца поради частни въпроси, през юни реших да се върна в отбора като Trial Game Moderator, където съм тук до сега като Translation Manager. Аз отговарям за моя екип от преводачи и за цялото официално съдържание от TruckersMP, които се споделят на различен от английския език. Хобито ми, прескачайки тази игра, са автомобили и мотоциклети, за които отделям много свободно време, защото обичам да се возя или да седя в гаража и да сменям нещо. завърших училището си с профил на автомобилен механик и съм много щастлив, че избрах това училище преди години, защото благодарение на него сега мога да развивам страстите си и да работя в различни услуги за автомобили или камиони, в списъка си с места, където съм работил благодарение на моето училище е услугата Mercedes Trucks и услугата Scania Trucks, където бих могъл да поправя големи камиони и след това да се возя и да ги тествам на специалната тестова пътека след ремонт. В момента работя в малкия си семеен бизнес с подобен профил, който имах в училище, но скоро ще търся работа в друга компания, за да натрупам повече опит и в бъдеще определено да разширя семейния си бизнес. Ако имате въпроси относно мен/моя ранг, не се колебайте да ми изпратите лично съобщение във форума, дискорд. Приятно шофиране!

 

InvisibleRaptor

Хей! Известен съм като InvisibleRaptor, но истинското ми име е Andrei и съм от Букурещ, столицата на Румъния. Играя баскетбол от около 7 години и в бъдеще ще търся плуващи състезания, тренирам почти всеки ден заради способността си за скок и съм единственият, който може да се потапя толкова добре от целия ми баскетболен отбор. Вероятно се чудите за моя ръст, не мога да се считам за висок, тъй като съм само 6 фута / 1,83 см. Аз също съм един от Translation Managers, но нека ви разкажа малко история за мен, тук в TruckersMP. Присъединих се към екипа през ноември 2018 г. като Trial Support и бях повишен до Full Support след 2 седмици. Докато бях Support, Translation екипът беше възобновен и обмислях да се присъединя към него от първата секунда като моя допълнителна роля. Това и направих през март! Присъединих се към преводаческия екип като моя допълнителна роля и започнах да се занимавам с новата си работа. След няколко месеца, през август 2019 г., получих възможност да стана втори Translation Manager. Сега съм отговорен за целия екип от преводачи и съм щастлив от настоящата си работа! Ще се видим на пътя, ако можете да ме видите. Приятен ден!

 

Ако искате да се свържете с нас, моля, изпратете билет за обратна връзка на нашия уебсайт. Повече информация тук.

За да се присъедините към нашия екип на горния персонал, трябва да проправите пътя си нагоре като част от нашия екип на TruckersMP. Можете да кандидатствате за отворени позиции на нашия уебсайт. Научете повече тук.  

 

 

 

Приятно шофиране!

Вашият TruckersMP Team

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...