InvisibleRaptor Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 Salut tuturor! Cu cateva saptamani in urma am anuntat ca lucram la ultimele retusuri pentru a face ProMods compatibil cu mod-ul nostru. Astazi suntem fericiti sa anuntam ca este in sfarsit ziua in care asteptarea a luat sfarsit. De acum, va puteti bucura de ProMods online cu prietenii! Daca vreti sa cititi o scurta recapitulare despre cele mentionate in timpul anuntului, puteti gasi un rezumat si un link catre livestream-ul intreg aici. Cum instalez ProMods pentru a functiona pe TruckersMP? Poti instala ProMods in modul prin care erai obisnuit sa-l instalezi in singleplayer in folderul de moduri pentru ETS2. Singura diferenta este ca nu trebuie sa ai toate modurile activate in joc, in mod manager (daca le ai, nu este nici o problema). Puteti gasi un ghid aici in care va este explicat pas cu pas cum sa instalati ProMods. Cum intru pe serverul cu ProMods? Dupa ce ai instalat corect ProMods, poti intra dupa ce selectezi serverul special ProMods, pe care il vei gasi datorita numelui si iconitei cu ProMods din descrierea serverului. Va puteti uita din nou la ultimul trailer al lansarii aici. Distrati-va! Echipa TruckersMP --> Vezi postul pe pagina principala 2 InvisibleRaptor TruckersMP TruckersMP Rules in other languages | Feedback | Knowledge Base System | Recruitment
ClauClaudiu2000 Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 Am nevoie de toate DLC-urile + promods ca sa joc pe servere sau doar promods si ce dlc-uri am eu??
Korrupt4Life Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 Nice, ce bine ca sa lansat, asta da munca +RESPECT TruckersMP +RESPECT PROMODS @Korupt4Life YouTube || Instagram || GitHub
InvisibleRaptor Posted October 19, 2019 Author Posted October 19, 2019 @ClauClaudiu2000 toate DLC-urile de harta + promods instalat conform ghidului al carui link este in textul de sus. @User_2731804 depinde la ce te referi. Cele permise sunt doar cele listate in regulamentul oficial. InvisibleRaptor TruckersMP TruckersMP Rules in other languages | Feedback | Knowledge Base System | Recruitment
::: \8/ Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 @InvisibleRaptor Adica moduri de camioane .scs Cum ar fi de exemplu https://ets2.lt/en/1-35-kriistof-edition-tholmann-general-lee-v2/
Korrupt4Life Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 @User_2731804 Acelea nu merg , singurele care merg sunt cele ce le gasesti aici: https://www.promods.net/ Orice alt mod care nu e compatibil cu TruckersMP vei primii kick de la server ! 1 @Korupt4Life YouTube || Instagram || GitHub
Recommended Posts