Jump to content

Ranks for TruckersMP Community


ZefojGaming

Recommended Posts

Kære lastbilchauffører!

 

Mange af jer er sandsynligvis interesseret i vores samfunds struktur, hvem der er ansvarlig for hvad, hvilket arbejde der er bag skærmene og meget mere. Du kan læse information om TruckersMP's struktur om dette emne, hvor enhver rang vil blive forklaret. Vi vil understrege, at du skal huske, at alle, der er en del af TruckersMP-personalet, udfører frivilligt arbejde uden at blive debiteret. På den måde dedikerer vi vores egen fritid til dette projekt, hvilket betyder, at nogle processer kan tage noget tid, fordi de skal gøres korrekt for at sikre den bedste kvalitet.

 

Først og fremmest, her er et billede af vores rangstruktur vedrørende personaleteamet (klik på billedet for at åbne i fuld størrelse):

 

image.thumb.png.df1716404c2034020a1dcd41fa9b4206.png

 

Dette er et kommunikationsdiagram, ikke et forfremmelseskort.

 

 

Som du let vil bemærke, har vi et temmelig kompliceret system. Derfor er det tid til at gå i detaljer!

 


ØVERSTE PERSONALE 


 

Developer

 

De er de mennesker, der udvikler moden, dvs. skriver multiplayer-koden (klient / server / andre) eller udvikler websider. De beskæftiger sig med servere og / eller databaser. Denne rang er faktisk den vigtigste, men det betyder ikke, at disse mennesker kontrollerer alle stråene. Developers vil ikke rigtig tage sig af alt. Det er resten af holdets job. Det er ikke værd at skrive til udviklere for at appellere til et forbud, ansøge om TruckersMP-teamet eller endda skrive om noget andet, det er resten af holdets job. Det er dog værd at kontakte dem, når du har opdaget en underlig bug i spillet eller på webstedet, hvilket forårsager nedbrud eller mærkelige situationer, og det er endnu ikke bemærket af nogen anden. Derudover er disse mennesker ansvarlige for implementeringen af Add-On Teams indhold i spillet.

 

 

Project Manager

 

Project Managers er ansvarlig for hele personalet og projektet som helhed. Fremtiden for ændringen planlægges, hvor vi vil gå hen med den sammen med udviklerne. Denne person er direkte ansvarlig for alle holdets Managers såvel som Community og Game Managers. Derudover lytter den, der har denne rang, til feedback fra vores medarbejdere, såsom nye funktioner til webstedet eller nye regler, og fra vores samfund med hensyn til selve projektet. Han sørger for, at alle hold løber godt, og at projektet har en lys fremtid.

Denne person bliver muligvis støttet af Vice Project Manager, der er hjælperen og håndterer de samme opgaver, men med lidt færre beslutningstilladelser.

 

 

Human Resources

 

Human Resources er et team, der er ansvarlig for vores bemanding og administration af personalerelaterede problemer internt. De er der for at løse eventuelle implikationer med medlemmer af teamet sammen med at håndtere disciplinære procedurer. De er også ansvarlige for onboarding og offboarding, som inkluderer håndtering af rekruttering og ansættelse, spejder efter talent og generelle rekrutteringsfaser, såsom gennemgang af ansøgninger. 

 

Service & Data Analyst

 

Service- og dataanalytikeren er ansvarlig for at analysere TruckersMP processer og procedurer og se efter huller i tjenesten og punkter for forbedringer. Han / hun vil derefter arbejde med forslag til forbedring af disse, så både oplevelsen for spillere og holdmedlemmer forbedres. Dernæst arbejder Service og Data Analyst også med at levere team interne og offentlige dashboards, der kan konsulteres for at se, hvordan teamet og samfundet har det.

 

Community Manager

 

Disse mennesker er ansvarlige for en god forbindelse mellem lokalsamfundet og personaleteamet. De besvarer mange af de community-relaterede feedback-billetter på webstedet for at sikre, at spillerne har det godt. Dertil kommer, at de interagerer med folk på sociale medieplatforme som Twitter eller Facebook. Hånd i hånd med Media and Event Manager planlægger de mange ting for at fremme en bestemt begivenhed eller et projekt for at gøre mod mere tiltalende for offentligheden.

Hvis du har problemer eller problemer, kan du altid kontakte en Community Manager, og han vil gøre det bedste for at hjælpe dig. Disse ledere informerer dig om nye aktiviteter, begivenheder og andre nyheder ved at skrive blogindlæg eller annoncere ting på de ovennævnte platforme.

Community Management har også ansvarlig for en positiv atmosfære, bør du kontakte dem, hvis du har et problem med visse straf eller feedback generelt. Bemærk dog, at forbudsrelaterede forespørgsler behandles af den følgende gruppe af ansatte, Game Managers.

 

Game Manager

 

De er simpelthen ansvarlige for alle på holdet med rangering af spillet Moderator, uanset om de er Trainee, Rapport Moderator eller endda ledere. Denne rolle er derudover ansvarlig for det officielle sæt regler for spilaspektet, specielle begivenheder og regler for midlertidig begivenhed.

Du skal kontakte en Game Manager i tilfælde af magtmisbrug fra Game Moderators eller hvis du har feedback om dem. Game Management er også ansvarlig for overførsler fra en anden rolle til Game Moderation Teamet. Hvis du vil klage over et spark eller et forbud, en afvist rapport eller noget andet angående aspektet i spillet, kontakter du bestemt de rigtige mennesker, når du spørger Game Moderators!

 

 

Community Moderation Manager

 

Den person, der har denne position, beskæftiger sig med alle Forum, Discord, Social Media (dvs. Facebook) og samfundsrelaterede moderationshenvendelser. Community Moderator teamet er under disse ledere 'kontrol, og i den forstand vil rekrutteringen administreres af dem. De sikrer, at de rigtige mennesker bliver ansat for at hjælpe med at moderere Forum, Discord og den officielle offentlige Facebook-gruppe. Hvis der er problemer, kan der indsendes en feedback-billet, som håndteres i overensstemmelse hermed.

 

 

Support Manager

 

Denne gruppe kontrollerer supportpanelet på https://truckersmp.com/support - Denne manager sørger for, at folk bliver hjulpet i overensstemmelse hermed ved at kontrollere hjælpeafsnittet i dette forum eller det ovennævnte support panel. Som manager er denne person ansvarlig for rekrutteringer, ansætter nye Trial Supporters og forfremme folk til fuld support. Eventuelle forespørgsler relateret til TruckersMP Support Team forventes at blive behandlet af dem. Feedback-billetter vedrørende supporten arbejdes også på. Hvis du har spørgsmål eller problemer, skal du sørge for at skrive til dem.

 

 

Media Manager

 

Denne rolle beskæftiger sig helt med Media Team medarbejdere ved at sikre, at nyt indhold oprettes og offentliggøres. F.eks. Oprettes videoer, skærmbilleder eller lignende aktiver. Derudover kontrolleres rekrutteringen til medieteamet. Under officielle konvojer eller begivenheder sørger Media Manager for, at hans team er på scenen for at tage fantastiske optagelser til sociale medierhukommelser eller for at fejre en vellykket begivenhed bagefter.

 

 

Translation Manager

 

Rollen går ud på at administrere teamet af oversættere. Sørg for, at alt, der frigives til samfundet, er tilgængeligt på forskellige sprog! Aktiver, indlæg og blogs vil være tilgængelige på forskellige sprog, så alle i samfundet ved, hvad TruckersMP laver. Denne person har erfaring med at arbejde med forskellige sprog. Eventuelle spørgsmål vedrørende oversatte ressourcer skal videresendes til indehaveren af denne rolle. 

 

 

Event Manager

 

Denne person skal beskæftige sig med oprettelsen såvel som tilrettelæggelsen af offentlige begivenheder og personale-interne konvojer. Alt om en begivenhed bliver behandlet af ham. Han sikrer, at Event Team håndterer Convoy Control-opgaver korrekt. Til sidst koordinerer han holdets opgaver med Media Manager for at sikre sig, at alt fungerer hånd i hånd.

 

 

Add-On Developer

 

Denne manager / developer er - selvfølgelig - ansvarlig for Add-On Team. Kortlægning og modding er hovedansvaret, der skal gennemgås og kontrolleres. Forbedring af de nuværende eksisterende ting er også en af de vigtigste opgaver. Hvis du har en idé, der nødvendigvis skal være en del af Multiplayer, kan du kontakte denne person. Som hvert andet teams manager overvåges rekrutteringsprocessen for at sikre, at nye mennesker besidder nok kvaliteter til at hjælpe TruckersMP med at blive endnu bedre.

 

 


PERSONALE


 

Game Mod Leader

 

Denne gruppe mennesker hjælper Game Managers ved at være ansvarlig for en mindre undergruppe af Game / Report Moderators. GM-lederen tjekker deres aktivitet, træner og leverer hjælp eller tip til enhver Game / Report Moderator, der har brug for dem. Da dette hovedsageligt er en rang, der indeholder internt arbejde, skal du ikke sende disse mennesker besked, medmindre du vil vide noget om reglerne, hvis der ikke findes nogen anden Game eller Project Manager på det tidspunkt.

 

 

Game Mod Trainer

 

Denne gruppe er ansvarlig for at levere træningsprogrammerne til vores nye rekrutter til Game Moderation team. De leverer træning baseret på en Game Moderator, der udfører prøver og eksempler med nye Trainee og lærer dem, hvordan man håndterer virkelige situationer, som de måtte komme på som en del af deres arbejde. De giver support, råd og feedback til Trainee, når de er færdige med deres træning, og overvåger deres daglige arbejde for at sikre kvalitet og professionalisme. I lighed med positionen som Game Moderator Leader er denne rang for det meste intern.

 

 

Game Moderator

 

De er ansvarlige for at forbyde folk fra spillet og kick dem om nødvendigt. Denne rang handler både om webstedet og det (sandsynligvis mere spændende) in-game aspekt. De holder vores servere beskyttet mod at trolle spillere, hvis en rapport bliver gennemgået. Ud over rapportsystemet i spillet har vi et system på http://truckersmp.com/reports/create samt hvor du kan placere bevis for, at spillere bryder reglerne, såsom at ramme nogen eller blokere motorvejen. Sørg dog for, at du dog har tilstrækkelig dokumentation i form af en video. Webrapporterne er et vigtigt aspekt af Game Moderators arbejde, da hver enkelt af dem helt sikkert vil blive gennemgået. På grund af den høje arbejdsbyrde kan det dog tage nogen tid, hvilket betyder, at du skal forblive tålmodig.

 

 

Rapport Moderator 

 

Denne rang håndterer rapporter på webstedet og appeller relateret til de udstedte forbud. Personen med denne rang har ikke tilladelser i spillet, men fungerer kun på webstedsrapporter for at få en idé om, hvordan Game Moderator jobbet vil være, og hvilke situationer der kan opstå i spillet. I den henseende opnås træning og erfaring med at imødekomme beslutninger hurtigere, når tilladelserne i spillet er tildelt.

 

 

Trainee

 

Dette er en rang, som hvert nyt medlem af Game Mod teamet skal gennemgå i dag. Et par dage med grundtræning og test af sund fornuft er hovedideen med denne rang. Game Mod Trainer, der tager sig af en Trainee, overfører al sin viden til denne person. Hvert spørgsmål og forespørgsel vil blive besvaret, så en Trainee er klar til at begynde at arbejde med webstedsrapporter og appeller, når tilladelserne er givet.

 

 

Community Moderator

 

I dag er dette en delt rangering af moderationsarbejde på forummet, om uenighed og på den offentlige TruckersMP Facebook-gruppe. Afhængig af behovene behandler folk en af disse hovedplatforme for at sikre, at alle overholder reglerne. Passende straffe træffes i tilfælde af regelovertrædelse. Uanset hvilket hovedaspekt de fokuserer på, kan du altid kontakte en af dem, hvis du har noget upassende at rapportere. Sørg for, at du har nok bevis, når du gør det. Da de ikke har nogen særlige tilladelser, er det meningsløst at spørge dem om noget forbud eller appeal relateret.

 

 

Support

 

Support rangeringen er en meget vigtig rolle i teamet, da disse mennesker yder teknisk assistance til brugere, som haster med det. Fra en prøveundersøgelse hjælper personen mennesker både på forummet og supportpanelet under https://truckersmp.com/support. Hvis du ikke kan logge ind på starteren, få en forbindelsesfejl eller blot opleve andre tekniske vanskeligheder, kan du indsende en billet, og de hjælper dig så hurtigt som muligt.

 

(Support) Trainee

 

Hver ny supporter skal gennem denne rang for at blive undervist i, hvordan man opretholder professionalisme og hvordan man udfører deres fremtidige opgaver som medlem af prøve- og fuld supportteam korrekt. Deres træningspunkter overholdes og ledes af Support Management.

 

 

Translator

 

Translator rangering er ansvarlig for oversættelse af aktiver og indlæg for samfundet. Sørg for, at samfundet forstår, hvad der foregår på TruckersMP. De er eksperter på de sprog, de taler. De arbejder under overvågning af Translation Manager for at hjælpe samfundet. Du kan muligvis ikke se deres arbejde direkte, men de har altid travlt med at oversætte ting. 

 

Trial Translator

 

Dette er den rang, som hvert nyt medlem af Translation Team har for at forbedre deres færdigheder i træningsperioden. Hele deres arbejde overvåges af Translations Managers for at sikre kvaliteten af hver oversættelse, indtil den deles med samfundet.

 

Media Team

 

Det består af mennesker, der organiserer mange ting, f.eks. Nyt indhold på sociale medier (Twitter, Facebook, YouTube og Twitch). Under en officiel konvoj eller begivenhed sørger de for, at der tages passende optagelser for at præsentere det for offentligheden bagefter. Hvis du er ekspert med hensyn til redigering af videoer, Photoshop eller har andre medierelaterede færdigheder, skal du bestemt sørge for at sende dem dine kreationer til at støtte deres arbejde.

 

 

Event Team

 

Dette hold sikrer, at vores begivenheder løber glat og effektivt ved at give vejledning til spillere, der deltager i vores officielle begivenheder. De hjælper også med den indledende planlægning af disse begivenheder. Indlæsning gemmer og er konvoj kontrol, hvilket undertiden indebærer privilegiet at køre politibilen, er dette en anden opgave for dette team. Begivenhedsplanlægning evner er altid påkrævet, og i den forstand ved disse mennesker meget og kan hjælpe, hvor det er nødvendigt.

 

 

Add-On Team

 

De gør det samme som den respektive manager selv. Kortlægning og modding er et vigtigt aspekt af dette holds arbejde, og i den forstand giver de samfundet fantastiske kreationer for at forbedre TruckersMP's spilleoplevelse.

 


 

Player

 

En spiller er simpelthen en person, der bruger vores mod og overholder de regler, som han var nødt til at acceptere, når han logger ind. Kort sagt, det er dig!

 

 

 

 

Hvis du har spørgsmål om, hvordan vores teamstruktur fungerer, så spørg dem venligst nedenfor. Bemærk dog, at unødvendige kommentarer, der roser dette emne, fjernes, da de ikke bidrager med nogen værdi til denne oversigt. Tak.

 

 

The Community Management

 

Originalt Indlæg: https://forum.truckersmp.com/index.php?/topic/70453-ranks-of-the-truckersmp-community/

Edited by ZefojGaming
  • Like 1

ZefojGaming

TruckersMP  |  Master Trucker

 


Rules | Recruitment | Support | Feedback | Meet the Team | Guides | Suggestions

Regler | Rekruttering | Support | Feedback | Mød Teamet | Guider | Forslag

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.