Jump to content

Partnerskabs blogindlæg


ZefojGaming

Recommended Posts

Kære lastbilchaufføre,

 

I dag annoncerer vi det næste skridt i at støtte, engagere og forkæmpe de samfundsprojekter, der bidrager så meget til TruckersMP og vores samfund. For lidt over et år siden præsenterede vi vores Community Contributors-projekt, hvor vi anerkender betydelige bidragydere til vores community, det har været via streaming, hjælp til andre eller løbende begivenheder. Vi lancerer i dag vores officielle partnerskabsprogram.

 

Hvad menes med officielle partnerskaber?

Det officielle partnerskabsprogram er en måde at oprette forbindelse til forskellige forekomster af samfundet, der ser ud til at levere en ægte og service af høj kvalitet til deres brugere, som på større måder bidrager til TruckersMP og vores globale samfund og har et gensidigt mål at forbedre oplevelsen af deres projekter. Officielle partnerskaber gør det muligt for os at samarbejde, engagere os i og forkæmpe disse tilfælde og arbejde sammen for at give endnu bedre funktioner og tjenester.

 

Hvem er involveret?

Det er vigtigt at huske, at vores officielle partnere ikke er personale, men vil være involveret i personaleteamets områder og arbejde tæt sammen. Så vi er glade for at kunne annoncere vores første to officielle partnere:

 

  • ProMods - efter uger med hårdt arbejde og diskussion med hinanden har vi besluttet at gå sammen med teamet hos ProMods og kombinere indsats. Som allerede bebudet bringer dette partnerskab støtte til ProMods v2.42 i TruckersMP, en udvikling, som vi er så glade for at bringe dig meget snart. ProMods har været et fantastisk projekt, der giver spillerne kort som ingen anden - detaljer, realisme og en generelt fuldt opslugende lastbil oplevelser. Det er vigtigt at bemærke, at vi får et andet blogindlæg, der vedrører ProMods tættere på frigivelsen, så hold dig opdateret. Se blogindlægget med ofte stillede spørgsmål her.

      

  • Truckers.FM - en langvarig samfundsstyret radiostation, dette projekt er dedikeret til lastbil samfundet. Der levere kvalitets radio 24/7, køre begivenheder for deres lyttere eller engagere sig i deres samfund på Discord, de er et af de største samfund, der bidrager væsentligt til os regelmæssigt. London, medstifter og manager af Truckers.FM, sagde "TruckersMP har altid spillet en stor rolle i vores radiostation. Mange lyttere stoler på vores trafikrapporter og nyheder for at modtage information, mens de er på vejene med deres venner. Vi udsender annoncer for VTC'er, begivenheder, streamere og alt lastbil-sim, så lyttere kan kende til hvad der sker i verdenen af ETS2, ATS, TMP og videre! Med 4 års radio erfaring bag vores bælte og at være TruckersMP største radiostation, er vi stolte af, hvad vi gør, og vi har et team af dygtige mennesker, der sender døgnet rundt underholdning til dit førerhus. Vi er glade for at slå os sammen med det fantastiske hold bag den største multiplayer-ændring til lastbil. Vi mener, at dette er et perfekt passer til vores station, og vi er også begejstrede over udsigten til fremtidige samarbejder, som at distribuere eksklusive opdateringer, slå sammen om officielle begivenheder, gaver og mere! "

 

Hvad er vi klar til at drage fordel af dette?

Officielle partnerskaber giver os mulighed for at arbejde tæt sammen med vores partnere, lære af dem og samarbejde for at forbedre hinandens projekter og give endnu bedre funktioner og tjenester. For vores partnere giver det dem mulighed for at modtage information, diskutere produktlanceringer og strategi med TruckersMP og få adgang til specialfunktioner. For os kan vi nå en større del af samfundet, som vi måske normalt ikke kan nå ud til, og som også er i stand til at levere funktioner til vores samfund for at forbedre spiloplevelsen.

 

Hvordan kan jeg være officiel partner?

Vores officielle partnere er eksklusive og vælges ud fra et meget specifikt sæt kriterier. Det er også vigtigt, at begge projekter kan drage fordel af et partnerskab, så vi ikke accepterer dem let. Hvis du tror, du har noget at tilbyde og gerne vil tale om partnerskaber mellem dig og os, vil vi være glade for at samarbejde med dig via feedback. Kontakt os via kategorien Projektledelse, og et af vores seniormedarbejdere vender tilbage til dig.

 

Vi er meget glade for at lancere dette program og håber, at det vil bringe flere fantastiske og spændende funktioner i fremtiden. Vi ser frem til at høre, hvad du synes, og du ved aldrig ... måske bliver du vores næste officielle partner!

 

TruckersMP-teamet 

 

 

 

Originalt indlæg: https://truckersmp.com/blog/181

Edited by ZefojGaming

ZefojGaming

TruckersMP  |  Master Trucker

 


Rules | Recruitment | Support | Feedback | Meet the Team | Guides | Suggestions

Regler | Rekruttering | Support | Feedback | Mød Teamet | Guider | Forslag

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.