Jump to content
Sign in to follow this  
IethaI

Rangen van de TruckersMP Community

Recommended Posts

truckersmp-logo.png

 

Hallo truckers!

 

Velen van u zullen waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in de structuur van onze community, wie waarvoor verantwoordelik is, wat voor werk er achter de schermen gebeurt en nog veel meer. U kunt informatie lezen over de structuur van TruckersMP op deze post waar elke rang wordt uitgelegd. We willen benadrukken dat u er rekening met moet houden dat iedereen die deel uitmaakt van het TruckersMP-personeel vriwilligerswerk doet zonder dat hiervoor een vergoeding wordt gevraagd. In die zin besteden we onze eigen vrije tijd aan dit project, wat betekent dat sommige processen enige tijd in beslag kunnen nemen, omdat ze goed moeten worden uitgevoerd om de beste kwaliteit te garanderen.

 

Allereerst een afbeelding van onze rangstructuur ten aanzien van het personeelsteam:

 

pcEJOgh.png

 

Dit is een communicatiegrafiek, geen promotiegrafiek.

 

Zoals u kan merken, hebben we nogal een ingewikkeld systeem. Daarom is het tijd om in detail te treden!

 

 


 

UPPER STAFF

 


 

 

Developer

 

Zij zijn de mensen die de mod ontwikkelen, d.w.z. de multiplayer code schrijven (client/server/andere) of webpagina's ontwikkelen. Zij houden zich bezig met servers en/of databases. Deze rang is eigenlijk de belangrijkste, maar dat betekent niet dat deze mensen alles beslissen. De Developers zorgen niet voor alles. Dat is het werk voor de rest van het team. Het is niet nuttig om Developers te contacteren over ban appeals, solliciteren voor het TruckersMP Team of over iets anders dat het werk is voor de rest van het team. Het is wel nuttig om ze te contacteren als je een bug op het spel of de website vindt, die crashes of vreemde situaties veroorzaken, en als het nog niet is opgemerkt door iemand anders. Daarnaast zijn deze mensen verantwoordelijk voor het implementeren van content door het Add-On Team.

 

 

Project Manager

 

De Project Manager is verantwoordelijk voor het gehele project en het volledige staff team. De toekomst van de mod is in voorbereiding, waar we samen met de Developers naar toe willen gaan. Deze person is direct verantwoordelijk voor de Managers van alle teams en de Community en Game Managers. Daarnaast luistert degene die deze rang heft naar feedback van onze medewerkers, zoals nieuwe functies voor de website of nieuwe regels, en van onze Community met betrekking tot het project zelf. Hij zorgt ervoor dat alle teams goed functioneren en dat het project een goede toekomst heeft. Deze person kan ondersteund worden door de Project Coördinator die de helpende hand is en dezelfde taken uitvoert, maar met iets minder bevoegdheden.

 

 

Human Resources

 

Human Resources is een team met de verantwoordelijkheid voor onze personeelsbezitting en het intern beheren van personeelsgerelateerde zaken. Zij zijn er om eventuele problemen met de leden van het team op te lossen, samen met de afhandeling van disciplinaire procedures. Zij zijn ook verantwoordelijk voor de in- en uitstroom, waaronder dde rekrutering en selectie, het zoeken naar talent en algemene rekruteringsfasen, zoals het beoordelen van sollicitaties.

 

Service & Data Analist


De Service & Data Analist is verantwoordelijk voor het analyseren van de processen en procedures binnen TruckersMP en zoekt naar gaten in de service en zaken die verbeterd kunnen worden. Deze persoon werkt aan voorstellen om die verbeteringen te bewerkstelligen zodat de ervaring voor spelers en stafleden vooruit gaat. Daarnaast werkt de analist aan interne en publieke instrumenten waaruit opgemaakt kan worden hoe het team en de community het doen.

 

Community Manager

 

Deze mensen zijn verantwoordelijk voor een goede verbinding tussen de community en het Staff Team. Zij beantwoorden veel van de community gerelateerde feedbacktickets op de website om ervoor te zorgen dat spelers het naar hun zin hebben. Bovendien is er interactie met mensen op de Sociale Media kanalen zoals Twitterof Facebook. Samen met de Media en Event Manager plannen ze veel dingen om een bepaald evenement of project te promoten om de mod aantrekkelijker te maken voor het publiek.

Als u een problem heft, kan u altijd contact opnemen met een Community Manager en hij zal zijn best doen om u te helpen. Deze Managers zullen u informeren over nieuwe activiteiten, evenementen en andere nieuwsberichten door het creëren van blogposts of het aankodigen van dingen op de bovengenoemde kanalen.

Community Management is ook verantwoordelijk voor een positieve sfeer, neem contact met hen op als u een problem heft met bepaalde straffen of Feedback in het algemeen. Maar ban gerelateerde vragen worden behandeld door de volgende groep van medewerkers, de Game Managers.

 

Game Manager

 

Zij zijn simpelweg verantwoordelijk voor iedereen in het Team met de Game Moderator rang, of het nu Trainees, Report Moderators of Leaders zijn. Deze rol is ook verantwoordelijk voor de officiële regels met betrekking tot de game, speciale evenementen en tijdelijke Evenementen Regels.

U moet contact opnemen met een Game Manager in het geval van machtsmisbruik door Game Moderators of als u Feedback over hen heft. Game Management is tevens verantwoordelijk voor transfers van een andere role naar het Game Moderation Team. Als u wil klagen over een kick of ban, een geweigerd report of iets anders met betrekking tot het in-game aspect, dan contacteerd u zeker de juiste mensen als u het aan de Game Managers vraagt.

 

Community Moderation Manager

 

De person met deze functie, houdt zich bezig met alle vragen over het Forum, Discord, Sociale Media (bv. Facebook) en Community Moderation gerelateerde vragen. Het Community Moderator Team staat onder controle van deze Managers en in die zin wordt de rekrutering door hun beheerd. Zij zorgen ervoor dat de juiste mensen aangenomen worden om het Forum, Discord en de officiële publieke Facebook groep te modereren. Als er problemen zijn, kan er een Feedbackticket ingediend worden dat op basis daarvan zal worden behandeld.

 

Support Manager

 

Deze groep bestuurt het Support Systeem op https://truckersmp.com/support - Deze Manager zorgt ervoor dat mensen worden geholpen door de helpsectie van het Forum of het bovengenoemde Support Systeem te controleren. Als Manager is deze person eind verantwoordelijk voor rekrutering en selectie van nieuwe Trial Supporters en het promoten van mensen tot Full Supporter. Alle vragen met betrekking tot het TruckersMP Support Team worden geacht door hen behandeld te worden. Er wordt ook gewerkt aan Feedback tickets met betrekking tot het Support Team. Als u vragen of problemen heeft, contacteer hen dan zeker.

 

Media Manager

 

Deze rol houdt zich bezig met de medewerkers van het Media Team door ervoor te zorgen dat er nieuwe content wordt gemaakt en gepubliceerd. Er worden bijvoorbeeld video's, screenshots of soorgelijke items gemaakt. Daarnaast wordt de rekrutering voor het Media Team gecontroleerd. Tijdens officiële konvooien of evenementen zorgt de Media Manager ervoor dat zijn Team ter plaatse is om fantastische video's te maken voor Sociale Media of om achteraf een geslaagd evenement te vieren.

 

Translation Manager

 

De rol omvat het bemannen van het Team van vertalers. Ervoor zorgen dat alles wat aan de community wordt uitgebrachr in verschillende talen beschikbaar is! Items, posts en blogs zullen beschikbaar zijn in verschillende talen, zodat iedereen in de community op de hoogte is van wat TruckersMP van plan is. Deze person heeft ervaring in het werken met verschillende talen. Alle vragen in verband met vertaalde documenten moeten worden doorgewezen naar deze rol.

 

Event Manager

 

Deze person heeft te maken met het creëren en organiseren van openbare evenementen en interne konvooien voor het Staff Team. Alles met betrekking tot een evenement wordt door hen behandeld. Zij zorgen ervoor dat het Event Team de Convoy Control taken goed uitvoeren. Tot slot coördineert hij de taken van de Teams met de Media Manager om er zeker van te zijn dat alles goed samenwerkt.

 

Add-On Developer

 

Deze Manager / Developer is - uiteraard - verantwoordelijk voor het Add-On Team. Mapping en modding zijn de belangrijkste verantwoordelijkheden die gecontroleerd en beoordeeld worden. Het verbeteren van bestaande zaken is ook één van de hoofdtaken. Als u een idee heeft dat deel moet uitmaken van de Multiplayer, kan u contact opnemen met deze person. Zoals elke Manager van een ander Team, wordt het rekruteringsproces in de gaten gehouden om ervoor te zorgen dat nieuwe mensen genoeg kwaliteiten hebben om TruckersMP nog te verbeteren.

 

 

 


 

STAFF

 


 

 

Game Mod Leader

 

Deze groep mensen helpt de Game Managers door de leiding te nemen over een kleinere onderverdeling van Game / Report Moderators. De Game Moderator Leader zal hun activiteit controleren, coachen en hulp of tips geven aan elke Game / Report Moderator die het nodig heeft. Aangezien dit voornamelijk een interne rang is, zou u deze niet moeten contacteren, tenzij u iets wilt weten over de regels in het geval dat er op dat moment geen andere Game of Project Manager beschikbaar is.

 

Game Mod Trainer

 

Deze groep is verantwoordelijk voor het leveren van de trainingsprogramma's aan onze nieuwe Game Moderation Team rekruten. Zij geven training op basis van de taken van een Game Moderator, voeren tests en voorbeelden uit met nieuwe Trainees en leren hen omgaan met echte situaties die ze tegenkomen als onderdeel van hun werk. Ze geven ondersteuning, advies en feedback aan Trainees nadat ze hun training hebben afgerond, en controleren hun dagelijkse werk om de kwaliteit en professionaliteit te garanderen. Net als bij de functie van Game Moderator Leader is deze rang vooral intern.

 

Game Moderator

 

Zij zijn verantwoordelijk voor het verbannen en kicken van mensen uit het spel indien nodig. Deze rang behandelt zowel de website als het (waarschijnlijk spannender) in-game aspect. Ze houden de servers veilig van trollende spelers als een report beoordeeld wordt. Naast het in-game report systeem, hebben we ook een systeem op http://truckersmp.com/reports/create waar u bewijzen kan plaatsen van spelers die de regels overtreden, zoals het rammen van iemand of het blokkeren van de snelweg. Zorg er wel voor dat u voldoende bewijs kan voorleggen in de vorm van een video. De webreports zijn een belangrijk aspect van het werk van de Game Moderator, omdat elk report zeker zal worden behandeld. Echter door de hoge werklast kan het wel wat tijd in beslag nemen, wat betekent dat u geduld moet hebben.

 

Report Moderator

 

Deze rang behandelt reports op de website en appeals in verband met bans. De persoon met deze rang heeft geen rechten in-game, maar werkt alleen aan website reports om een idee te krijgen van hoe de taak van de Game Moderator eruit zal zien en welke situaties zich kunnen voordoen in het spel. In dat opzicht worden training en ervaring opgedaan om sneller beslissingen te kunnen nemen zodra de in-game permissies worden toegekend.

 

Trainee

 

Dit is een rang die elk nieuw lid van het Game Moderation Team tegenwoordig moet doorlopen. Een paar dagen van basistraining en het testen van gezond verstand zijn de hoofdgedachte van deze rang. De Game Moderator Trainer die voor een Trainee zorgt, draagt al zijn kennis over aan deze persoon. Elke vraag zal worden beantwoord zodat een Trainee klaar is om aan de slag te gaan met het behandelen van  website reports zodra de toestemming gegeven is.

 

Community Moderator

 

Tegenwoordig is dit een gedeelde rang van moderatie werk op het Forum, Discord en de publieke TruckersMP Facebook groep. Afhankelijk van de behoeften wordt met één van deze platformen gewerkt om ervoor te zorgen dat iedereen zich aan de regels houdt. Passende straffen worden opgelegd in het geval van een regelovertreding. Ongeacht op welk hoofdaspect zij zich richten, kan u altijd contact opnemen met één van hen als u iets ongepast te melden heeft. Zorg ervoor dat u voldoende bewijs kan voorleggen wanneer u dit doet. Aangezien zij geen speciale toestemming hebben, is het zinloos om hen te vragen naar iets wat verband houdt met een ban of appeal.

 

Support

 

De Support rang is een zeer belangrijke rol binnen het team, omdat deze mensen technische ondersteuning bieden aan gebruikers die dit dringend nodig hebben. Beginnend als een Trial Support, helpt de persoon mensen op het Forum en het Support Systeem op https://truckersmp.com/support. Als u niet kan inloggen op de launcher, een verbindingsfout krijgt of gewoon een ander technisch probleem ondervindt, kan u een ticket indienen en zij zullen u zo snel mogelijk helpen.

 

(Support) Trainee


Voordat een nieuwe Supporter voltallig toetreed tot het team ondergaat deze een training om de kneepjes van het vak te leren en professioneel onze spelers te woord te kunnen staan in hun rol als Trial en Full Supporter. De trainingen worden georganiseerd worden door het Support Management.

 

Translator

 

De rang van vertaler is verantwoordelijk voor de vertaling van nieuws en posts voor de community. Ervoor zorgen dat de community begrijpt wat er bij TruckersMP gebeurt. Zij zijn de experts in de talen die zij spreken. Zij werken onder toezicht van de Translation Manager om de community te helpen. Het is mogelijk dat u hun werk niet direct ziet, maar ze zijn altijd bezig met vertalingen.

 

Trial Translator


Voordat een nieuwe Translator voltallig toetreed tot het team ondergaat deze een training om de kneepjes van het vak te leren en professioneel te kunnen vertalen. Ook leert deze persoon hoe de systemen achter de schermen werken, zodat er efficiënt gewerkt kan worden. De trainingen worden georganiseerd door het Translation Management.

 

Media Team

 

Het Team bestaat uit mensen die veel organiseren, zoals nieuwe content op Sociale Media (Twitter, Facebook, YouTube en Twitch). Tijdens een officieel konvooi of evenement  zorgen zij ervoor dat er goede opnames worden gemaakt om deze achteraf aan het publiek te presenteren. Als u een expert bent in het bewerken van video's, Photoshop of andere media gerelateerde vaardigheden, dan moet u zeker uw creaties opsturen om hun werk te ondersteunen.

 

Event Team

 

Dit Team zorgt ervoor dat evenementen soepel en efficiënt verlopen voor spelers die deelnemen aan onze officiële evenementen te begeleiden. Zij helpen ook met de initiële planning van deze evenementen. Het laden van saves en het zijn van Convoy Control, met soms het privilege van het rijden met een politiewagen, is een andere taak van dit Team. Vaardigheden op het gebied van evenementenplanning zijn altijd vereist en in die zin weten deze mensen vel en kunnen ze helpen waar nodig.

 

Add-On Team

 

Ze doen hetzelfde als de respectievelijke Manager zelf. Het in kaart brengen en modelleren is een belangrijk aspect van het werk van dit Team en in die zin bieden ze de community geweldige creaties om de gameplay-ervaring van TruckersMP te verbeteren.

 

 


 

 

Player

 

Een speler is een person dat onze mod gebruikt en zich aan de regels houdt waarmee hij moest instemmen bij het inloggen. Kortom, dat ben jij!

 

 

 

 

Als u vragen heeft over hoe onze teamstructuur werkt, kan u deze hieronder stellen. Onnodige opmerkingen over dit onderwerp zullen worden verwijderd, omdat ze geen enkele waarde toevoegen aan dit overzicht. Bedankt.

 

Community Management

 

Edited by Jeronimeau
Updated to the latest version

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...