Jump to content

Officiële Samenwerkingen


Recommended Posts

  • Community Manager

Beste truckers,

 

Vandaag kondigen we de volgende stap aan om de community projecten die zoveel bijdragen aan TruckersMP en onze community te ondersteunen, te betrekken en te verdedigen. Iets meer dan een jaar geleden presenteerden we ons Community Contributors project, waar we de belangrijkste bijdragers aan onze community onderscheiden, of het nu via streaming, helpen van anderen of het organiseren van evenementen is. Vandaag lanceren we ons officiële samenwerkingsprogramma.


Wat wordt er bedoelt met officiële samenwerkingen?
Het officiële samenwerkingsprogramma is een manier om verschillende organisaties van de community die een echte en kwalitatief hoogwaardelike service aan hun gebruikers bieden samen te brengen, die in belangrijke mate bijdragen aan TruckersMP en onze wereldwijde community en wederzijds doel hebben om de ervaring van hun projecten te verbeteren. Officiële samenwerkingen stellen ons in staat in contact te komen met deze organisaties en samen te werken om nog betere functies en diensten te bieden.


Wie is betrokken?
Het is belangrijk om te onthouden dat onze officiële partners geen personeel zullen zijn, maar betrokken zullen zijn bij het staff team en nauw zullen samen werken. Daarom zijn wij blij onze eerste twee officiële partners aan te kondigen:

 

  • ProMods - na weken hard werjen en discussiëren met elkaar, hebben we besloten om de handen ineen te slaan met het team van ProMods en onze krachten te bundelen. Zoals reeds eerder aangekondigd, brengt deze samenwerking ondersteuning voor ProMods v2.42 in TruckersMP met zich mee, een ontwikkeling die we u zeer binnenkort graag willen brengen. ProMods is een geweldig project, voorziet spelers van een map zoals geen ander - detail, realisme en een over het algemeen volledig meeslepende trucker-ervaring. Het is belangrijk dat u weet dat we nog een blog post zullen hebben met betrekking tot ProMods dichter bij de release, dus blijf zeker op de hoogte. Bekijk hier de blog post.

 

  • Truckers.FM - een langlopende community radiozender, dit project is gewijd aan de trucking community. Of het nu gaat om het 24/7 aanbieden van kwaliteitsradio, het organiseren van evenementen voor hun luisteraars of het betrekken van hun community bij Discord, zij zijn één van de grootste communities die regelmatig een belangrijke bijdrage leveren aan de onze. London, mede-oprichter en manager van Truckers.FM zei: "TruckersMP heeft altijd een grote rol gespeeld in ons radiostation. Veel luisteraars vertrouwen op onze verkeersberichten en nieuws om informatie te ontvangen terwijl ze met hun vrienden onderweg zijn. We zenden advertenties uit voor VTCs, evenementen, streamers en alles wat er zich in de wereld van ETS2, ATS, TMP en daarbuiten gebeurt! Met 4 jaar radio-ervaring achter de rug en als grootste radiozender van TruckersMP, zijn we trots op wat we doen en hebben een team van ongeloofelijke mensen die de klok rond entertainment naar uw cabine brengen. We zijn verheugd om samen te werken met het fantastische team achter de grootste multiplayer mod voor het trucken. Wij geloven dat dit perfect past bij ons station, en we zin ook enthousiast over het vooruitzicht van toekomstige samenwerkingen zoals het verspreiden van exclusieve updates, samenwerken voor officiële evenementen, giveaways en meer!".


Wat kunnen we hier nu mee winnen?
Officiële samenwerkinge stellen ons in staat om nauw samen te werken met onze partners, om van hen te leren en samen te werken om elkaars projecten te verbeteren en nog betere functies en diensten te bieden. Voor onze partners stelt het hen in staat om informatie te ontvangen, proejctintoducties en strategie te bespreken met TruckersMP en toegang te krijgen tot speciale functies. Voor ons kunnen we een groter deel van de community bereiken die we norrmaal misschien niet kunnen bereiken en zijn we ook in staat om functies te bieden aan onze community om de ervaring te verbeteren.


Hoe kan ik een Officiële Partner zijn?
Onze officiële partners zijn exclusief en worden gekozen uit een zeer specifieke set van criteria. Het is ook belangrijk dat beide projecten kunnen profiteren van een samenwerking, dus we accepteren ze niet gemakkelijk. Als u denkt dat u iets te bieden heeft en u wilt praten over een samenwerking tussen u en ons, dan zullen wij u graag van dienst zijn via Feedback. Neem contact op via de categorie "Project Management" en een van onze Senior Staff neemt contact met u op.


We zijn erg blij om dit programme te lanceren en hopen dat het in de toekomst nog meer verbazingwekkende en spannende functies zal brengen. We kiken er naar uit om te horen wat u denkt, en u weet maar nooit … misschien bent u wel onze volgende officiële partner!

 

Het TruckersMP Team

 

Blog Post op de hoofdpagina

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...