Jump to content
Sign in to follow this  
InvisibleRaptor

Convoi Pink Ribbon

Recommended Posts

8BPpehR.png

Salutari tuturor!
 

Octombrie este luna internationala de constientizare a cancerului de san. In aceasta perioada, organizatiile de caritate organizeaza campanii de sanatate si strangeri de fonduri pentru a ajuta la lupta impotriva bolii. Pentru a contribui la aceasta cauza, SCS Software a lansat 2 pachete cu paintjob-uri (1 pentru ETS2 si 1 pentru ATS). Toate veniturile stranse pe baza acestor pachete vor fi donate instant caritatii. In acest moment, exista urmatoarele strangeri de fonduri cu numele Breast Cancer Research Foundation (https://www.bcrf.org/ - SUA) si Alliance of Women with Breast Cancer (Alianta Femeilor cu Cancer de San). (eveniment caritabil in Cehia - https://www.breastcancer.cz/en/).
 

Acum te intrebi probabil De ce face TruckersMP o postare despre un eveniment caritabil facut de SCS Software? Ei bine, pentru a ajuta la acest eveniment caritabil, vom organiza un convoi Duminica pe 6 Octombrie. Pe parcursul acestui eveniment, va incurajam pe toti sa va aratati sprijinul folosind unul dintre paintjob-urile pink ribbon. Poti cumpara aceste paintjob-uri de pe Steam.
 

vgOdpt2.png
Pleacarea: Cariera orasului Mannheim, Germania
Destinatia: Portul din Calais, Franta
Ora plecarii: 20:00 EEST (RO) Da click aici pentru a vedea fusul tau orar
Informatii in plus referitoare la Eveniment: Regulile Evenimentului | DLC Recomandat: Pink Ribbon Charity Pack | Server: Pink Ribbon Convoy
 

9ayAVGv.png
Ne vedem acolo!
Echipa TruckersMP
--> Vezi postul pe pagina principala

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...