Jump to content
Sign in to follow this  
IethaI

Pink Ribbon Konvooi

Recommended Posts

8BPpehR.png


Hallo iedereen!

 

Oktober is de Internationale maand voor het bewustmaken over borstkanker. Tijdens deze periode organiseren liefdadigheidsinstellingen gezondheidscampagnes en inzamelacties om de ziekte te helpen bestrijden. Om bij te dragen aan dit doel heeft SCS Software 2 paintobpacks uitgebracht (1 voor ETS2 en 1 voor ATS). Alle inkomsten van deze DLCs zullen rechtstreeks aan een goed doel worden gedoneerd. Op dit moment is dit de Breast Cancer Research Foundation https://www.bcrf.org/ - USA) en de Alliance of Women with Breast Cancer. (Lokale Tsjechische liefdadigheidsinstelling - https://www.breastcancer.cz/en/).

 

Waarom is TruckersMP een post aan het maken over een liefdadigheidsevenement van SCS Software? Wel, om deze goede doelen te steunen zullen we op zondag 6 oktober een konvooi organiseren om deze goede doelen te steunen. Tijdens dit evenement moedigen we iedereen aan om hun steun te betuigen door gebruik te maken van de roze linten paintjob. U kan deze paintjob op Steam kopen.


vgOdpt2.png

 

Konvooi Route:

Vertrek: Mannheim, Quarry of stad, Duitsland

Bestemming: Calais, Haven, Frankrijk

Starttijd: 19:00 CEST (17:00 UTC) Klik om te converteren naar uw lokale tijd

Extra Informatie over het evenement: Event Regels | Aanbevolen DLC: Pink Ribbon Charity Pack | Server: Pink Ribbon Convoy 


9ayAVGv.png

 

Zien jullie daar!

 

TruckersMP Team

 

Blog Post op de hoofpagina

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...