Jump to content
Samito_BG

Временни правила за официални събития.

Recommended Posts

truckersmp-log.png

Уважаеми играчи,

 

Всички официални правила са в сила по време на официално събитие на TruckersMP. Въпреки че има някои, които са различни от публичните сървъри. Не забравяйте да следвате тези правила, когато присъствате на официално събитие на TruckersMP.

 

  • Изпреварване- Не е позволено да изпреварвате по време на конвой. Ако изпревариш, ще бъдеш кикнат/изритан от сървъра при първото си престъпление. Второто нарушение ще бъде забрана в зависимост от ситуацията.

 

  • Автомобили- Използването на автомобили е забранено по време на всякакви конвои, организирани от TruckersMP, тъй като те са запазени за персонал. Единствените автомобили, които ще видите по време на конвой, ще бъдат или Game Moderators, или Event Team.

               Ако бъдете хванати да използвате кола по време на събитие, ще бъдете кикнат/изритани от сървъра. Повторните нарушения могат да доведат до забрана за продължителността на събитието.

 

  • Безразсъдно шофиране- Моля, уверете се, че държитее безопасно разстояние от играча пред вас, за да гарантирате, че можете да спрете безопасно. Ще има Game Moderators, които следят събитието, като се уверят, че участниците действат по подходящ начин.

 

  • Free-roam- Роумингът през целия сървър и не следването на събитието не е разрешен. Трябва да участвате с конвоя или в околните райони. Неспазването на изискванията ще доведе до премахване от сървъра на събитията.

 

  • Контрол на конвоя- Трябва да следвате инструкциите за контрол на конвоите, дадени от Event Team. Те са там, за да гарантират, че всички шофират в правилната посока и да ви предупреждават за предстоящи опасности. Можете да идентифицирате Event Team по техния син таг „Event Team“ Те ще карат Skoda или Escort Van. Техните инструкции трябва да се спазват по всяко време, в противен случай ще бъдете премахнати от сървъра на събитията.

 

  • Ремаркета- освен ако изрично не е посочено друго, за участие в нашия конвой се изисква ремарке. Ако ремаркето ви е твърде тежко и причинява пропуски в конвоя, може да се наложи да прехвърлите или телепортирате до сервиза.


Сървърите за събития са само онлайн за продължителността на събитието, те не са достъпни 24/7.

Edited by Samito_BG
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...