mexiumut Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 Merhaba, Renault T-Range, Premium ve Magnum serisi için 750HP modunu hazırladım. Kayıt dosyasını bilmeyen ve uğraşmak istemeyenler bu modu indirip yeni Renault T-Range'i 750hp yapabilir. FOTOĞRAFLAR: İNDİRMEK İÇİN TIKLA [STEAM ATÖLYE] Yapımcı: @mexiumut Uyumlu Oyun Sürümü: 1.35.3.4s Kurulum: Yukarıdaki adresten modu indirin. İndirmiş olduğunuz T-Range_750HP.scs dosyasını Belgeler > Euro Truck Simulator 2 > Mod klasörünün içine sürükleyin. Steam üzerinden Euro Truck Simulator 2 (SP) başlatın. Profil seçme ekranından Mod Yöneticisi'ne tıklayın. Yeni Renault T-Range 750HP moduna çift tıklayın ve modu aktifleştirin. Değişiklikleri Onayla butonuna tıklayın. Profilinize girin, Çekici Galerisi > Mod Bayisine Erişin'e tıklayın ve Yeni Renault T-Range satın alın. SP kapatıp MP geçin. MP'a girdikten sonra karşınıza bir uyarı gelirse Devam Et butonuna tıklayın. NOT: Tırınızı modifiye edebilirsiniz, sadece MOTOR bölümüne girip başka motor seçmeyin. 1 Steam Profile | ETS2 and ATS Mods blog for TruckersMP Languages: Turkish and English Veteran Driver VI ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Volvo 750HP | Scania 750HP
SpirtY Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Hakikatten çok başarılı bir mod olmuş emeği geçen arkadaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum :). 1 İnsanlara yardım eden Kar amaçı gütmeyen kuruluş
Guest Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Motor performansı olarak güzel bir mod. Tek eksiği; araç rengi değiştirilmek istendiğinde Renault T-Range modelinde aracın yan cephelerinde bulunan Renault Trucks amblemleri kayboluyor, geri eklemek için de seçenek mevcut değil.
[Hill Transport] Eresbos Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Güzel olmuş. Yararlı ve güvenli. Teşekkür ederim. 1
Tirci Selcuk Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Demek bu mod sayesinde çabucak hızlanıyormuş bu çekiciyi kullanan oyuncular 1
Guest Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 @mexiumut Bu konu için teşekkürler. yeni başlayanlar veya hızı seven oyuncular için güzel olacak.
AOG_Sivaslıyıh Gardaş Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Kullandım fakat diğer araçlarda kullandığım aksesuar vb şeyleri bu araçta kullanamıyorum 1
mexiumut Posted December 2, 2019 Author Posted December 2, 2019 Teşekkür ederim herkese On 11/20/2019 at 2:42 AM, Anaxagoras said: Motor performansı olarak güzel bir mod. Tek eksiği; araç rengi değiştirilmek istendiğinde Renault T-Range modelinde aracın yan cephelerinde bulunan Renault Trucks amblemleri kayboluyor, geri eklemek için de seçenek mevcut değil. Söz vermiyim ama slot olarak eklemeyi denerim. On 11/29/2019 at 8:52 PM, AOG_Sivaslıyıh Gardaş said: Kullandım fakat diğer araçlarda kullandığım aksesuar vb şeyleri bu araçta kullanamıyorum Aksesuardan kastın nedir? Yardımcı olayım Steam Profile | ETS2 and ATS Mods blog for TruckersMP Languages: Turkish and English Veteran Driver VI ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Volvo 750HP | Scania 750HP
Nobody Knows Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 Bu konu için teşekkürler, hızlı sürmek isteyen ve kayıt dosyasını bilmeyen sürücüler için son derece yararlı bir paylaşım. You just think you know. Much more than meets the eye!
Guest Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 Bilgilendirme için teşekkürler güzel bir içerik
Berkan75 Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 Harika bir mod olmuş , emeği geçen herkese teşekkürler
Poyraz Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 Yararlı bir mod, teşekkürler Languages: I TR I EN | Discord: poyraz_81 TR | Kurallar | Ban İtirazı | Destek Sistemi | Raporlama Sistemi | Geri Bildirim | EN | Rules | Ban Appeal | Support System | Report System | Feedback |
Recommended Posts