Jump to content

Recommended Posts

Oh nee, je bent verbannen? Volg dan alsjeblieft deze gids om te zien wat je wel en wat je niet kan doen.

 

Stap 1 - Ken je ban

Het is belangrijk dat je begrijpt waarvoor je bent verbannen. Vergeet niet om eerst goed alle informatie die je hebt gekregen met je ban, door te nemen. Ga naar je profiel op onze website en bekijk je ban, een voorbeeld kan hieronder gevonden worden. 

 

XNqSF6X.png&key=8cbd76181ce25393c5be99e3

Voorbeeld van een ban.

 

Je kan hier zien wie jou verbannen heeft, waarom je verbannen bent en tot wanneer je verbannen bent.

 

Mede door onze “nieuwe” manier waarop wij bans verwerken, zal een 4ᵉ, 5ᵉ of 6ᵉ ban langer zijn dan de eerste 3 die je krijgt. Dit kan resulteren dat zelfs een kleine overtreding een 1 tot 3 maanden ban kan worden of zelfs een permanente ban. Dit is alleen van toepassing na 3 bans. Meer informatie kan hier gevonden worden.

 

Stap 2 - Begrijp je ban

Je hebt een ban gekregen, nu moet je er achter komen of deze ban verdiend is of niet. Je hebt onze regels doorgelezen tijdens het aanmelden op onze website toen je de mod downloadde, dus ben je bekend met onze regels en kan je niet aangeven dat je deze niet hebt doorgelezen. Als je weet dat je fout zit en je een regel hebt gebroken, is er niks anders te doen dan te wachten tot je ban wordt opgeheven. Je hebt nou eenmaal een regel gebroken, je bent gepakt en er voor gestraft, einde discussie. 

 

Hoewel, als jij overtuigd bent dat de uitgedeelde ban niet verdiend is, kan je een hoger beroep indienen. Als je in hoger beroep gaat is het mogelijk om de desbetreffende admin uit te leggen waarom de ban niet verdiend is en waarom deze opgeheven zou moeten worden in jouw mening. Het in hoger beroep gaan betekent niet dat de ban automatisch wordt opgeheven, ga alleen in hoger beroep als jij er echt van overtuigd bent dat de ban niet verdiend is. Het schiet namelijk niet op als je in hoger beroep gaat terwijl je duidelijk schuldig bent en de ban verdiend.

 

Stap 3 (Optioneel) - In hoger beroep gaan 

Wees slim en stel een goede uitleg op met geldige argumenten en als het mogelijk is, bewijs dat duidelijk laat zien dat de ban onterecht is of dat het niet jouw fout is. 

 

Sommige redenen waarom een hoger beroep wordt afgewezen: 

 • Je liegt, dingen vertellen die niet waar zijn.
 • Er is geen bewijs om te bewijzen dat je onschuldig bent.
 • Je bent niet formeel of behandelt ons niet met respect.
 • Het systeem spammen na afgekeurde beroepen.
 • Een Admin is niet overtuigd door jouw beroep en/of bewijs.

 

In het algemeen, als je eerlijk bent en geldig beroep indient bij een ongeldige ban, eindigt het hier. Jouw beroep wordt geaccepteerd en de ban zal worden opgeheven. 

 

Als je alleen het bewijs voor de ban wilt zien, kan dit via een beroep met daarin de vraag naar het bewijs. 

 

Stap 4 (Optioneel) Hoger beroep afgewezen en ik ben het er niet mee eens!

Het kan gebeuren dat een hoger beroep wordt afgekeurd, een reden zal je altijd worden voorzien in de chat waarom zodat je weet waarom het is afgekeurd. Maar ik ben het niet eens met deze beslissing, wat moet ik nu doen? Laat alsjeblieft een formele terugkoppelingsformulier hier achter. Weet zeker dat je genoeg informatie in je formulier zet zodat de project manager dit makkelijk kan doornemen en de huidige situatie goed begrijpt. Nadat je het formulier hebt opgestuurd, moet je wachten tot ze je beantwoorden, meerdere formulieren opsturen/spammen zal het proces niet versnellen. Het kan een tijdje duren sinds onze project managers zeer druk zijn.

 

Belangrijk - Wat niet te doen…

 • Maak geen Topics/Statuses op het forum over.
 • Admins die hun werk misschien niet goed doen.
 • Foutief werk van Admins, die onschuldige spelers verbannen in plaats van trolls.
 • Jouw eigen ban en dat je ban opgeheven zou moeten worden.
 • Jouw ban in het algemeen.

  

Stuur geen vriendschapsverzoeken op Steam naar de betreffende admin, want je zal waarschijnlijk worden geblokkeerd. Op jouw hoger beroep kan je met de admin communiceren. 

Zet ook geen statussen op het profiel van de betreffende admin.

 

Creëer ook geen terugkoppelingsformulieren in plaats van een hoger beroep. Support kan jouw ban niet opheffen en zal niks met een hoger beroep doen.

 

Voorkomende vragen.

Iemand is verbannen voor een soortgelijke reden maar heeft een andere banlengte, hoe is dit mogelijk?

Elke situatie is anders en kan anders worden gezien door verschillende admins. Admins kijken ook naar jouw bangeschiedenis voordat ze je verbannen, dit kan een negatief effect hebben op de lengte van jouw nieuwe ban.

 

Ik ben verbannen op ETS2:MP, maar ik kan niet spelen op ATS:MP

Dit netwerk verspreid zich over beide mods, je hebt 1 account voor beide spellen. Dus als je verbannen bent op ETS2:MP ben je dat ook op ATS:MP en vice versa.

 

Ik ben niet tevreden over de acties of beslissingen die zijn gemaakt door een admin, wat kan ik doen?

Voel je vrij om een terugkoppelingsformulier te maken hier.

Of bekijk deze topic alsjeblieft: 

 

Ik heb een permanente verbanning gekregen voor mijn gebruikersnaam, is dit geldig?

Ja, het is mogelijk om een permanente verbanning te ontvangen voor een verkeerde gebruikersnaam, profielfoto, tag of kentekenplaat. We proberen je zo vaak mogelijk eerst altijd te waarschuwen of aanspreken, maar het kan gebeuren dat we gelijk iemand verbannen door het aantal openstaande reports of door tijdgebrek. Je hoeft simpelweg alleen je gebruikersnaam, profielfoto, tag of kentekenplaat te veranderen en daarna in je hoger beroep ons terug te berichten dat je dit hebt veranderd. Als dit gaat om een profielfoto of gebruikersnaam kunnen wij dit zelf checken, anders moet je met gebruik van een screenshot ons bewijzen dat jij je tag of kentekenplaat hebt veranderd. Als de ban niet in de 4ᵉ, 5ᵉ of 6ᵉ banregel valt, dan zal de ban worden opgeheven en zul je weer kunnen spelen.

 

Volgens mijn ban, moet deze al opgeheven zijn, maar ik ben nog steeds verbannen?

De tijden zijn genoteerd in de UTC tijdzone, dus misschien wil je de tijd nakijken met jouw eigen tijdzone. 

 

Waarom ben ik verbannen in-game zonder bewijs?

Bewijs zal later toegevoegd worden sinds het zou kunnen dat we nog bezig zijn met het verwerken van in-game bans. Als je zeker wilt weten of de reden voor de verbanning geldig is, kan je een hoger beroep maken met de vraag of je het bewijs kan inzien. 

  

Edited by [RLC CC] Levi [NL/GER]
Link to post
Share on other sites
 • 9 months later...

Aan dit topic zijn meerdere Knowledge Base artikelen gewijd, die in detail uitleggen wat je kunt doen als je verbannen bent. Indien zaken inhoudelijk veranderen, dan worden die artikelen aangepast. Om die reden wordt deze handleiding nu gesloten en gearchiveerd.

 

Zie hiervoor:

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...