Jump to content

Updates van het VTC-system


Recommended Posts

  • Community Manager

Hallo Truckers en VTC-eigenaars!

 

Na een drukke en succesvolle release van het nieuwe VTC-system zijn we nu klaar met de evaluatie van alles en zijn we klaar met de updates van de regels en de vereisten om in aanmerking te komen voor een geverifieerde status.

 

Wat verandert er?

Kortom: de eisen voor een geverifieerde VTC-status zullen nu meer gericht zijn op de betrokkenheid van de community bij de VTC, waardoor het moeilijker wordt om aan de eisen te voldoen en de status meer betekenis krijgt. De eisen voor een geverifieerde status kan u hier vinden. Een nieuwe regel voor VTC's is ook toegevoegd met betrekking tot reclame op de VTC-pagina. De VTC-Regels kan u hier vinden.

 

Wat betekent dit voor de VTC's die al geverifieerd zijn?

VTC's die al geverifieerd zijn, zullen na verloop van tijd opnieuw worden beoordeeld en kunnen de geverifieerde status verliezen als ze niet langer voldoen aan de eisen. De herevaluatie begint 1 maand na deze update (1 oktober 2019).

 

Update van de VTC Knowledge Base

Met deze update voegen we ook een nieuw artikel toe aan de Knowledge Base artikelen van het VTC-system: een handleiding om u te helpen uw VTC-pagina er geweldig uit te laten zien. Dit artikel kan u hier vinden.

 

Tot ziens!

 

TruckersMP team

Post op de homepagina

Edited by IethaI
  • Like 1
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...