[GTW] W!ktoros Posted August 22, 2019 Report Posted August 22, 2019 Nick w grze: Wiktoros Wiek: 15,5 Miejsce zamieszkania: Śląsk Sterowanie: Aktualnie myszka (Mam kierownice Logitech Driving Force GT) SteamID 64 lub adres do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198207354848/ Staż w grze: 2033h w Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator 90h. Ponad 3 lata na MP Czy dostałeś kiedykolwiek bana?: Tak dostałem, lecz ostatni ban był ponad 2,5 temu Przedstaw się: Witam. Nazywam się Wiktor i mam 15 lat, od Września tego roku będę uczęszczał do Zespołu Szkół Technicznych. Na co dzień uczę się, po szkole zazwyczaj mam dużo czasu który wykorzystuje na granie z przyjaciółmi w takie gry jak: ETS2, ATS, CS:GO itp. W Euro Truck Simulator nabyłem już duże doświadczenie więc wrzucanie tras na stronki itp. nie jest dla mnie problemem, preferuje jazdę do 110km/h aczkolwiek gdy jadę sam to zdarzaa mi się jeździć szybciej. Inne: Od firmy wymagam aby posiadali komunikator głosowy TS3. Istnieli co najmniej 6 miesięcy na rynku ETS2. Oraz aby brali udział w konwojach. Dodam, że posiadam wszystkie DLC Mapowe do ETS2, natomiast w grze American Truck Simulator posiadam: Meksyk, Oregon oraz Waszyngton. To tyle, czekam na poważne oferty. Z poważaniem Wiktoros.
roweroraffi Posted August 23, 2019 Report Posted August 23, 2019 Zaproponuję Ci jezdżenie w Quality Logistics. Firma istnieje troche ponad 3,5 roku, więc warunek minimum 6 miesięcy jest spełniony ze sporym zapasem ;-). Mamy własny TS3. Mamy sporo konwojów - zwykle jeden w soboty (często międzyfirmowy) i jeden w środy (firmowy ale bywają na nim znajomi spoza firmy, nieobowiązkowy). Czasem bywa, że konwojów jest nawet 3-4 w tygodniu. Na spontanie jeździmy codziennie. Ekipa w firmie jest zgrana, mocna (zawsze wysoko w statystykach TrucksBook), obecnie około 25 osób. Na TSie prawie zawsze kogoś do wspólnej jazdy zastaniesz, nie ważne czy to 7 rano 17 po południu czy 2 w nocy. To nas wyróżnia od innych VSek, że u nas zawsze jest z kim pograć, wszyscy są w firmie, a nie w niej bywają. I wszyscy są aktywni, a nie że wejdą raz na tydzień albo siedzą sami na singlu (u nas liczy się multi). Jeździmy do 100km/h, choć większość ludzi w firmie preferuje jazdę ok. 90km/h - piszę, bo to może być dla Ciebie ważne, musiałbyś się nieco przestawić pewnie. Jeździmy głównie w ETS, ale do ATS tez znajdziesz u nas chętnych. Używamy systemu TrucksBook, więc nie musisz się martwić wypełnianiem formularzy, robieniem screenów i udowadnianiem, że jeździsz - wszystko zrobi się automatycznie. Malowanie mamy zielone, nie żarówiaste, nie ma wstydu z tym jeździć. Na konwojach obowiązkowych jeździmy Volvo, na nieobowiązkowych i poza konwojami - jak kto lubi. Kilka słów o ekipie: Mamy graczy w wieku kilkunastu lat (minimum u nas to 14), ale i takich co mają po 35 i więcej. Mamy w ekipie zawodowych kierowców, policjanta, kuriera, ludzi z it, studentów i uczniów... fantastyczni ludzie i na pewno znajdziesz sobie kogoś z kim można ciekawie pogadać podczas jazdy. Zarząd umie elastycznie podejść do pracowników - nie ma problemu jak ktoś w realnym świecie pracuje zmianowo, studiuje i ma sesję, wyjeżdża truckiem w Europę na dwa tygodnie, albo jedzie na urlop z rodzicami nad morze - wszystko idzie uzgodnić z zarządem i nie ma problemu. Limit kilometrów to tylko 20000 miesięcznie - niewielki, mamy takich, co wylatują to w jeden dzień, ogólnie większość ludzi robi kilkukrotnie więcej kilometrów niż wymagane minimum Generalnie stawiamy na aktywnych, takich co lubią, będą jeździć sporo Jak Cię zainteresowałem, to adres TS jest w wątku poniżej, tam tez znajdziesz foto z ostatnich konwoi i inne info o firmie. Zwykle rekrutujemy popołudniami, ale możesz spróbować wbić o innej porze - a nuż ktoś z Zarządu będzie miał czas i Cię zrekrutuje... tylko jak wbijesz, poczekaj chwilę, by ktoś jadący zdołał zatrzymać bezpiecznie trucka i przejść do TS z gry (czasem to może trwać nawet 3-4 minuty), nie uciekaj z kanału od razu zrażając się, że nikogo nie ma. Rzadko jest tak, że nikogo nie ma, natomiast bardzo często jest tak, że wszyscy akurat jadą gdzieś po wąskiej landówce, gdzie z obu stron barierki i nie ma gdzie stanąć Raffi ---- Za każdym razem, gdy do firanki podpinasz 8x4 i włączasz koguty gdzieś na świecie umiera w cierpieniu mały szczeniaczek. Every time You attach curtain trailer to 8x4 and turn your beacons on - somewhere dies cute little puppy.
Merlin6 Posted August 23, 2019 Report Posted August 23, 2019 On 1/16/2019 at 6:12 PM, Merlin6 said: Jesteśmy nową wirtualną spedycją transportową, która istnieje od 03.11.2018 roku, poszukujemy kierowców do wspólnej gry w Euro Truck Simulator 2 jak i American Truck Simulator. Tworzymy luźną atmosferę, dzięki której poczujesz się swobodnie. Stawiamy na dobrą zabawę * PeszkoPL * Merlin6 * KacpereQ - Znajomość i przestrzeganie przepisów ruchu drogowego - Kultura osobista - Umiejętność pracy w zespole - Sprawny mikrofon oraz komunikator TeamSpeak 3 (dpt-ts3) - Minimum 17+ lat (mogą być wyjątki) -Mile widziane dodatki: Going East, Scandinavia, Vive La France, Italia, Beyond the Baltic Sea - Trasy oddajemy za pomocą VTLOG * U nas nie ma limitu kilometrów ETS2 Alternatywne malowanie dla ETS2 ATS https://www.facebook.com/DragonPolandtransport/ https://dpt.vtlog.net/ https://trucksbook.eu/company/45214 Adres TeamSpeak (dpt-ts3) https://dpt-vs.eu/ Zapraszamy serdecznie wszystkich chętnych do dołączenia do firmy, na nasz TeamSpeak. (adres powyżej)
[GTW] W!ktoros Posted August 23, 2019 Author Report Posted August 23, 2019 Proszę o zamknięcie wątku. Zostałem zatrudniony w VS RISA 2
[GTW] Shadii Posted August 23, 2019 Report Posted August 23, 2019 Kierowca został zatrudniony w firmie RISA, więc w takim razie życzę powodzenia w nowej firmie. // Zamykam i przenoszę do Archiwum CV. 2
Recommended Posts