Jump to content
Samito_BG

Система за наказания на гилдията на TruckersMP Discord.

Recommended Posts

Posted (edited)

 

RF0yhPS.png

Наказателна система за нашата гилдия на дискорда.

 

Как се издават наказания от екипа за модериране на дискорда в нашата гилдия? Това е въпрос, който ни е задаван много пъти в миналото.

Всъщност нашата система е почти същата като тази, която в момента се прилага за нашия игрален аспект на модела TruckersMP от Модераторите на игри.

Единствената промяна е, че всяко издадено предупреждение, кик или забрана няма да изтече, както правят по време на игра след една година.

 

Наказателната система е следната:

 

  • 1-во престъпление: Ще бъдете устно предупредени (със съобщение) от модератор на дискорда или директно предупреждение чрез бота, който използваме, Dyno.
  • 2-ро престъпление: В този момент вече сте били предупредени веднъж, сега ще получите друго предупреждение чрез съобщение.
  • 3-то престъпление: Същото като по-горе, ще получите предупреждение и това е последното ви преди предприемане на действия, ако продължите да нарушавате нашите правила.
  • 4-то престъпление: Ще ви изритат/кикнат от нашата гилдия. Можете да се присъедините обратно, но ще трябва да сте сигурни, че вашите акаунти все още са свързани, за да имате достъп до целия сървър, в противен случай ще бъдете ограничени само до чата с гостите.
  • 5-то престъпление: Ако продължите да нарушавате правилата ни след кикването, ще бъдете забранени/баннати за 7 дни.
  • 6-то  престъпление: В този момент ще бъдете забранени/баннати за постоянно от нашата гилдия.

 

Имайте предвид, че за всяко издадено предупреждение, кик или забрана, освен ако не е грешка и че не сте направили нищо против нашите правила, ще трябва да се свържете с управлението на общността за модериране чрез системата за обратна връзка, за да обжалвате вашата забрана. Ако доказателствата срещу вас са валидни, вашата забрана най-вероятно няма да бъде отменена.

 

Също така имайте предвид, че в зависимост от тежестта на вашите действия, кик или временна / постоянна забрана може да бъде издадена без никакво предупреждение.

 

Ако имате някакви предложения относно нашата система или за самата гилдия на Discord, не се колебайте да използвате канала за #discord-предложения, наличен в категорията „Поддръжка“ на нашия сървър.

Edited by Samito_BG
  • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...