Jump to content

Система за наказания на гилдията на TruckersMP Discord.


Samito_BG
 Share

Recommended Posts

 

RF0yhPS.png

Наказателна система за нашата гилдия на дискорда.

 

Как се издават наказания от екипа за модериране на дискорда в нашата гилдия? Това е въпрос, който ни е задаван много пъти в миналото.

Всъщност нашата система е почти същата като тази, която в момента се прилага за нашия игрален аспект на модела TruckersMP от Модераторите на игри.

Единствената промяна е, че всяко издадено предупреждение, кик или забрана няма да изтече, както правят по време на игра след една година.

 

Наказателната система е следната:

 

  • 1-во престъпление: ще бъдете устно предупредени (с тагване) от Discord Moderator;
  • 2-ро престъпление: В този момент вече сте били предупредени веднъж, сега ще получите друго предупреждение чрез бота;
  • 3-то престъпление: Същото като по-горе, ще получите друго предупреждение, чрез бота;
  • 4-то престъпление: Ще получите друго предупреждение и това е последното ви преди да бъдат предприети по-сурови действия;
  • 5-то престъпление: Ще бъдете заглушени за 7 дни. Вие сте свободни да разглеждате нашият Discord, но няма да можете да взаимодействате с гилдията в продължение на 7 дни.
  • 6-то престъпление: Ако продължите да нарушавате нашите правила, след като бъдете заглушени, ще бъдете забранени за 7 дни.
  • 7-мо престъпление: В този момент ще бъдете забранени за постоянно от нашата гилдия.

 

Имайте предвид, че за всяко издадено предупреждение, кик или забрана, освен ако не е грешка и че не сте направили нищо против нашите правила, ще трябва да се свържете с управлението на общността за модериране чрез системата за обратна връзка, за да обжалвате вашата забрана. Ако доказателствата срещу вас са валидни, вашата забрана най-вероятно няма да бъде отменена.

 

Също така имайте предвид, че в зависимост от тежестта на вашите действия, кик или временна / постоянна забрана може да бъде издадена без никакво предупреждение.

 

Ако имате някакви предложения относно нашата система или за самата гилдия на Discord, не се колебайте да използвате канала за #discord-предложения, наличен в категорията „Поддръжка“ на нашия сървър.

  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.