Jump to content

Lucruri sugerate frecvent


InvisibleRaptor
 Share

Recommended Posts

O lista scurta a ceea ce oamenii sugereaza frecvent, si care sunt deja in plan sau respinse.


Suport pentru versiuni de 32Bit:
Acest lucru nu se va intampla, conturi cu 32bit pentru mai putin de 8% din baza utilizatorilor Steam, si mentinerea unei a treia platforme care este inlocuita, nu are pur si simplu nici un sens. In loc sa ne cereti asta, sau sa ne donati pentru a suporta asta, puneti banii acestia de o parte pentru a va cumpara un nou calculator capabil de 64bit (chiar daca s-au vandut foarte multe sisteme capabile de 64bit dupa 2005, trebuie doar sa schimbi Sistemul de Operare la 64bit)


Suport pentru Linux:
Acest lucru este sugerat frecvent, pot spune ca este planuit, dar nu va veni foarte curand, acest lucru se bazeaza pe frecventa patch-urilor de la SCS care face imposibila mentinerea a unor versiuni multiple ale mod-ului.


Support pentru Sistemul de Operare X:
Vezi Suportul pentru Linux.


Adaugare mod*:
In general, nu adaugam mod-uri, exceptandu-le pe cele estetice, pentru mod-urile de harta aduc multe probleme diferite, pe care nu le putem rezolva. Mod-urile care afecta camionul sunt de asemenea in general nu acceptate din moment ce pot avea loc consecinte neasteptate, similare cu ceea ce vedem cu salvarea fisierelor de editare (parti diferite in locatii in care SCS nu a intentionat sa creeze accidente, etc).


Modificatiile incetinesc in general procesul actualizarii client-ului TruckersMP la ultima versiune a jocului lansata de SCS, dupa o actualizare. Oricand exista o actualizare la joc, mod-ul va avea nevoie de munca pentru a fi terminat, ceea ce poate insemna ceva timp, pentru a-l face sa functioneze pe noua versiune, acesta este unul dintre motivele din spatele inexistentei mod-urilor.


Blocajul major este distribuirea mod-urilor, cu cat este mai mare, cu atat este mai greu de distribuit. P2p ar fi o cale "usoara", desi inca cere infrastructura, in distributia mod-ului de iarna, am avut suport de catre 10gbps.io, chiar daca am fixat un port de 10Gb pentru cateva ore la final, imaginati-va ca vom avea nevoie mereu de acest lucru cand vom actualiza mod-ul. Chiar daca face ca totul sa se intample mai repede, samanta initiala este inca necesara. In plus, trebuie sa aveti un backup pentru ca multe retele nu permit traficul p2p.


Am putea sa punem mod-ul in spatele unei modalitati de plata, dar acest lucru este ceva ce nu vom face, suntem de parere ca acest mod ar trebui sa fie disponibil gratis pentru oricine, singura cerinta fiind achizitionarea a ETS2 sau ATS.


Mai multe locuri pe server:
Acest lucru reprezinta ceva de care multi oameni se plang, si v-am auzit, exista o problema pe care nu am reusit inca sa o rezolvam. Vom creste limita o data ce vom putea. Cresterea acestui numar nu este usoara, noi nu doar schimbam un numar si atat, este nevoie de putere a serverului care costa bani, pentru a minimiza lag-ul si ping-ul mare cu un numar mare de jucatori.


Mai multe caracteristici pentru sistemul de VTC:
Planuim sa adaugam mai multe lucruri, dar exista alte lucruri care se afla pe locul unu. Speram sa va distribuim noile caracteristici foarte curand.


Schimbati limita de viteza la */Opriti limita de viteza:
Variatii ale acestor mentiuni, s-au sugerat tot timpul, Daca nu vrei limita de viteza, exista serverele Arcade pentru toata lumea, exista si alte servere, nu, nu vom schimba limita de viteza pe ele, este setata la 110, ca un compromis.


Adaugati un server in regiunea *:
Dati-ne un motiv de ce, aratati-ne ca exista o comunitate care il va folosi, daca nu poti face acest lucru, atunci nu.


Faceti toate serverele intr-unul mare:
Poate, dar deocamdata acest lucru este putin probabil, latenta de pe glob variaza foarte mult, iar acest lucru este incredibil de dificil de facut fara sa cauzeze mai multe probleme.


Servere private:
Nu, intentia mod-ului este MMO(Massively multiplayer online), daca oamenii ar putea sa-si seteze propriile servere, baza de jucatori va fi raspandita si mai mica, iar harta va putea fi chiar goala.


Adaugati skin-urile companiilor:
Daca vom adauga fiecare skin al fiecarui VTC, descarcarea va fi foarte mare, acest lucru ar trebui de asemenea sa fie mentinut pe o perioada lunga de timp si adauga complexitati in procesul de testare.


Permiteti tuturor jucatorilor sa foloseasca masina de politie:
Nu.


Sortare pe TAB dupa ID:
Ceva de genul acesta este planuit si posibil, oricum, nu reprezinta o prioritate in acest moment.


Schimbarea tastelor:
Desi acest lucru poate fi posibil, va dura prea mult imp. Sistemul trebuie sa se asigure ca butonul este liber pentru folosire, pentru a-l putea atribui unui lucru, de exemplu chat-ului. Daca un jucator si-a shimbat tastele de la forma implicita, sistemul va trebui sa detecteze acest lucru si sa permita un loc nou al chat-ului, pe o tasta.


Schimbari ale sistemului de ban:
Acestea sunt planuite.


Schimbati limita de viteza pe Serverul X:
Exista schimbari planuite pentru limita de viteza pentru a asigura un mediu sigur pentru jucatori. Aceste schimbari necesita timp pentru a putea fi puse in aplicare si este mult de gandit.Ca un plus la cele mentionate mai sus, urmatoarele idei au fost deja propuse:

 

 

 • Ceas cu timp real langa tab
 • Abilitatea de a scrola in chat
 • Adaugarea diferitelor canale de chat pentru companii, etc.
 • Click pe nume pentru a raporta jucatori
 • Sincronizarea de evenimente aleatorii
 • Sincronizarea ploii
 • Abilitatea de a vedea cine te-a raportat si cand
 • Buton de reconectare si de schimbare a serverelor fara sa dai restart la joc
 • Adaugarea de masini noi pentru toata lumea/staff
 • Abilitatea de a-ti face propriul radio
 • Abilitatea de a cere Game Moderatori pentru un event
 • Crearea de servere private
 • Adaugarea traficului AI la servere
 • Suport VRAcestea sunt cele mai comune si cerute idei. Daca vrei sa sugerezi asta, te rog nu trimite topicul inainte sa verifici daca cineva a scris acelasi lucru.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.