Jump to content

[FORUM] Как да направя предложение.


Samito_BG
 Share

Recommended Posts

Здрасти!

 

Значи искате да направите предложение на мениджърите на TruckersMP? Е, ето едно кратко ръководство за това как да направите добро предложение на мениджърите на TMP, за да увеличите максимално шансовете, че вашата идея е приета и какво се случва с нея след това! :)

 

Първо проверете дали вашата идея вече не е била предложена. Ако влезете в под-форума за предложения (Не на друго място, просто предложения) и кликнете върху лентата за търсене в горния десен ъгъл на екрана (Или лупата, ако сте на мобилен телефон), и потърсете приблизително каква е вашата идея е, ще можете да видите дали има подобни предложения или вече приети / отхвърлени или вече отворени за обсъждане. Ако те вече са отворени за обсъждане, можете да добавите своята гледна точка към съществуващата тема. (ЗАБЕЛЕЖКА: Не отговаряйте само с „+1“ или „съгласен съм“ или нещо подобно, това не добавя нищо полезно към предложението и може да бъде скрито от модератор, тъй като би могло да бъде класифицирано като безполезно съдържание / спам) Има и тема от (вече бивш) програмист, който обяснява различни предложения, които автоматично ще бъдат отхвърлени, и причините, поради които тук:

 

Всички промени, свързани с играта като нови карти, допълнителни платна по пътищата, нови камиони, нови превозни средства като цяло или всичко, което модифицира съществуващата игра, е за SCS (разработчиците на играта), за да се справят и ще бъдат отхвърлени, след като екипът на TMP спечели Няма да мога да променя нищо за самата игра като тази. SCS имат свой подфорум за предложения на уебсайта си тук: https://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=5, където можете да добавите някои промени, свързани с играта, които бихте искали да видите.

 

Също така не предлагайте „повече коли“ или „забрани всички коли“ или нещо общо с колите. Просто, недей.

 

На следващо място, винаги публикувайте в новия раздел с предложения. Сега това звучи нелепо, но повярвайте ми, някои хора публикуват предложения извън реалния под-форум. Затова винаги се уверете, че е в под-форума „Нови предложения“, свързан тук: https://forum.truckersmp.com/index.php?/forum/8-new-suggestions/ Ако публикувате някъде другаде, като в Обща дискусия , рискувате публикацията ви да бъде архивирана / преместена, тъй като е в грешен раздел (Въпреки че през повечето време те просто са преместени в правилната секция и ще бъдете помолени да промените публикацията си, за да следвате формата).

 

Не забравяйте да се придържате към формата, това прави публикацията ви лесна за разбиране, така че хората да могат да я прочетат лесно и да дадат подходяща обратна информация за нея.

Spoiler

Suggestion Name: 

Suggestion Description:

Any example images: 

Why should it be added?:

 

Също така, придържайте се към английски за предложения. Ако трябва, помолете някой да го преведе правилно за вас или започнете, като го публикувате във вашия подходящ езиков под-форум, тъй като Google Translate често изобщо не е от полза за публикациите във форума.

 

Сега сте започнали да създавате своята тема, важно е да дадете колкото се може повече подробности. Ако е възможно, включете изображения или видеоклипове на вашата идея, тъй като това помага на хората да визуализират вашата идея и да разгледат добре какво искате. Ако не можете да покажете изображения / видео, не забравяйте да дадете достатъчно подробности, така че хората да разберат какво е това, което искате да промените / добавите. Неясните идеи често не се разбират правилно, така че хората ще бъдат объркани и вероятно няма да бъдат преместени от „Нови предложения“, докато не редактирате публикацията си с повече подробности.

 

След това вашата публикация ще бъде в секцията „Нови предложения“ за модератор или мениджър / разработчик, за да направи бърза проверка за нея, за да се увери, че вече не е предложена и че следва формата и не е за SCS. Ако отговаря на тези критерии, модераторът, който го проверява, ще го премести в секцията „Отворено за дискусия“ в съответната категория (като например в играта, уебсайта, форумите и т.н.). Този раздел е мястото, където общите играчи могат да напишат своята гледна точка за това и често те ще напишат "+1" и причина, или "-1" и причина, така че вие и мениджърите / разработчиците да получите добра идея какво мислят хората. Те също могат да ви дадат представител (или репутация) на оригиналния си пост, ако им хареса идеята ви. Имайте предвид, че хората, които просто поставят „+1“ или „-1“, технически причиняват спам, така че тези отговори са скрити от модератор, ако бъдат хванати.

 

И накрая, след известно време в „Отворено за обсъждане“, мениджър или разработчик ще го прегледа и в зависимост от това, което те мислят, ще го премести или отхвърлен или приет (и в крайна сметка Прието> Готово). Те често ще добавят причина в края на темата, защо са я приели или отхвърлили. Това решение често се основава на това, което играчите мислят, дали е възможно да го приложим и колко сложно ще бъде прилагането му. Ако се нуждаят от повече помощ с това, което искате да промените, те ще го държат отворен и ще поискат повече подробности (Въпреки че трябва да добавите достатъчно подробности, когато го правите на първо място), за да могат да разберат по-добре какво искаш.

 

И това е! Успех с реализирането на идеята ви и ще се видим на път! :)

Edited by Samito_BG
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.