Jump to content
Samito_BG

Често предложени неща.

Recommended Posts

Краткият списък с неща, които хората често предполагат, че са планирани или отхвърлени.

 

32-битова поддръжка:
Това няма да се случи, 32 битови сметки са по-малко от 8% от потребителската база на Steam, а поддържането на трета платформа, която се замества, просто няма смисъл. Вместо да поискате това или да дарите за нас, за да го поддържаме, насочете тези пари към нов 64-битов компютър (въпреки че много системи, продадени след 2005 г., са 64 битови, просто трябва да преминете към 64-битова ОС).

 

Поддръжка на Linux:
Това се предлага сравнително често, е планирано, но няма да се появи скоро, това се дължи на честотата на пачовете от SCS, което прави това невъзможно да се поддържат множество версии на мода.

 

Поддръжка за OS X:
Вижте поддръжка на Linux

 

Добавяне на mod *:
По принцип не добавяме модове на трети страни с изключение на естетически, това е така, защото модовете с карти носят много различни проблеми, с които непременно не можем да се справим. Модовете, които засягат подемно-транспортното средство, също обикновено не се приемат, тъй като те могат да имат неочаквани последици, подобни на тези, които виждаме при запис на файлове за редактиране (части на места, където SCS не е възнамерявал да причини сривове и т.н.).

 

Модификациите обикновено забавят процеса на актуализиране на клиента TruckersMP до най-новата версия на SCS Game след актуализация. Всеки път, когато има актуализация на играта, модът най-вероятно трябва да се свърши работа, което може да отнеме известно време, за да се прехвърли към новата версия, това е една от причините да нямате модове.

 

Основният блокер е разпределението на модове, колкото по-голям е модът, толкова по-трудно е да се разпространява. P2p би бил "лесен" начин, въпреки че все още се нуждае от инфраструктура, при разпространението на зимния мод, наскоро имахме поддръжка от 10gbps.io, дори след това закачихме 10Gb порт за часове наред, представете си, че ще ни трябва такъв вид на говеждо месо всеки път, когато обновявахме мода. Дори ако искаме опашката да дойде по-бързо, първоначалното семе е необходимо. Добавете към това, трябва да осигурите резервно копие, тъй като много мрежи забраняват p2p трафик.

 

Бихме могли да поставим мода зад paywall, но това е нещо, което по-скоро не го правим, ние вярваме, че този мод трябва да бъде свободно достъпен за всеки, като единственото изискване е покупка на ETS2 или ATS.

 

Още слотове на сървъра:
Това е нещо, от което много хора се оплакват и чуваме ви, и ние го искаме, има проблем, който все още не сме успели да отстраним. Ще увеличим лимита в момента, в който можем. Увеличаването на слотовете не е толкова лесно, колкото просто промяната на броя, изисква мощност на сървъра, която струва пари, за да се сведе до минимум изоставането и висок пинг с по-големи количества играчи.

 

Още функции за нашия VTC панел:
Планираме да добавим още функции, но има и други неща, които трябва да са на първо място. Надяваме се съвсем скоро да ви предложим нови функции.

 

Сменете ограничителя на скоростта на * / Изключете ограничителя на скоростта:
Варианти на това са предложени безброй пъти. Ако не искате ограничител на скоростта, има EU # 2, за всички останали, има всички останали сървъри, не, ние няма да променим ограничителя на скоростта на тях, той е зададен на 110 като компромис.

 

Добавяне на сървър в регион *:
Дайте ни причина защо, покажете ни, че има общност, която ще я използва, ако не можете, тогава не.

 

Направете всички сървъри в един голям:
Може би, но за момента е малко вероятно латентността по целия свят да варира много и прави това невероятно трудно да се направи, без да причинява повече проблеми.

 

Частни сървъри:
Не, намерението на мода е MMO, ако хората стигнат да настроят свои собствени сървъри, базата на плейърите вероятно ще бъде разстлана и картата ще бъде още по-празна.

 

Добавяне на фирмени скинове:
Ако добавяме всяка кожа на VTC, изтеглянето щеше да бъде доста голямо, то също ще трябва да се поддържа за дълъг период от време и да добави сложност на процеса на тестване.

 

Разрешете на всички играчи да използват полицейската кола:

Не.

 

Сортиране на ID на менюто в раздела:

Нещо подобно е планирано и възможно, но не и приоритет от този момент.

 

Повторно освобождаване на клавишите:

Въпреки че това би било възможно, ще отнеме много време. Системата трябва да гарантира, че един бутон е свободен за използване, така че да може да бъде присвоен, например на чата. Ако потребителят е променил бутоните си по подразбиране, системата ще трябва да открие това и да позволи на чата все още да бъде зададен.

 

Промени в системата за забрана:

Тези са планирани.

 

Промяна на ограничението на скоростта на „x“ сървър:

Предвиждат се промени в ограничителя на скоростта, за да се гарантира постигането на най-безопасната среда за играчите. Тези промени се нуждаят от време, за да се случат, тъй като има какво да се мисли.

 

В допълнение към гореспоменатите неща вече бяха предложени следните идеи:

 

 • Часовник за реалния живот в близост до раздела
 • Възможност за превъртане в чата
 • Добавяне на определени канали за чат за компании и т.н.
 • Кликнете върху имена, за да съобщите за хората
 • Синхронизирайте случайни събития
 • Синхронизирайте дъжд
 • Възможност да видите кой ви е отчел и кога
 • Бутон Reconnect и смяна на сървъри, без да се налага да рестартирате играта
 • Добавяне на нови автомобили за всеки / персонал
 • Възможност да направите собствено радио
 • Възможност за заявяване на Модератори на игри за събитие
 • Създаване на частни сървъри
 • Добавяне на AI трафик към сървърите
 • VR поддръжка

 

Това са често търсени и искани идеи. Ако искате да предложите това, моля, не изпращайте темата си, преди да проверите дали някой друг е написал същото.

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
 • Create New...