Jump to content
Samito_BG

Ръководство за превозни средства.

Recommended Posts

Posted (edited)

Скаут - Този автомобил е достъпен за всички, които играят в EU 2 и други неограничени сървъри, като може да се предлага от всеки търговец на камиони в цялата карта. Тъй като контролите не са най-добрите, ще се опитам да ви дам някои настройки в това ръководство, които ще ви позволят да играете с новото превозно средство при най-добрите му възможности! Аз също ще разгледам всички функции и опции на автомобилите, така че да се следи.

 

  • Завиване


Към момента воланът не е най-добрият, но ако имате периферна кормилна уредба, бих променила чувствителността на волана до: 0, ако имате волан от 900/270 градуса, наполовина за клавиатура (не е наистина тестван за 90 степен). Уверете се, че се забавяте в тесните ъгли, защото най-вероятно ще се преобърнете, тъй като засега това е работа с камион

 

  • Спиране


Тъй като използвам клавиатурата за контрол на моята кола / камион, поставих интензитета на спиране на колата на около 75%, и тя работи доста добре досега. Уверете се, че управлявате скоростта си, когато

стигнете до завой в кръгово / кръстовище, защото може да загубите контрол над автомобила; Случва се. За периферните устройства за педали бих препоръчал да го оставите по подразбиране.

 

  • Скорост


Това превозно средство може да стигне до повече от 150 км / ч, но при високи скорости (100+) автомобилът става не толкова лесен за управление, и ще трябва да бъдете МНОГО внимателни, когато изпреварвате някого с висока скорост!

 

  • Закупуване на колата и персонализиране


Както Clarkinator каза в темата за актуализация на полицията и обществените автомобили, скаутът може да бъде закупен от всеки автокъща на камиони на цена 50,355 евро. Той се предлага стандартно с 170-конев TDI двигател и 6-степенна ръчна (все още можете да шофирате с автоматичната скоростна кутия от настройките), 360л резервоар за гориво и "стандартния" (черен) интериор.

Spoiler

5RSChiM.png

 

Но можете да го получите с някои опции, нали? Първо, можете да го получите с персонализиран цвят, персонализиран метален цвят или пилотната кожа (което се препоръчва най-вече за управление на конвои, а не за ежедневно шофиране!). Не можете да получите бояджийска работа на полицията или други опции за персонализиране, свързани с полицията!

Spoiler

mrBgXzQ.png

ekMy9zS.png

 

За интериорните опции можете да получите стандартния черен интериор или ексклузивния, като и двете изглеждат доста добре !

Spoiler

k2UzmAU.png

cCU2Fgr.png

 

За опциите на двигателя можете да получите 1.8л TSI или 2.0л TDI, като TDI разполага с 10 повече конски сили от TSI!

Spoiler

v7v2bpE.png

 

За външната персонализация засега няма много какво да избирате. Можете да изберете светлини за мъгла, които светят при използване на дълги светлини или Pilot Beacons!

Spoiler

AB5W1IQ.png

VtEwtav.png

 

  • Настройки

 

Добавям към тези 2 снимки на моите настройки за управление на клавиатурата с автоматична трансмисия.

Spoiler

lsgr1bQ.png

DUwOGZt.png

 

  • Как да пилотираме

 

Има ръководство за правилното използване на пилотната кола. Можете да го проверите тук (натиснете „тук“).

 

  • Заключителни думи и мисли


Това беше една от най-очакваните актуализации, която много хора чакаха и мисля, че са получили това, което са поискали. Един час преди да направя тази тема,  играех в MP и имаше толкова много хора с коли и беше толкова „истинско“ да имам и коли, и камиони на една и съща магистрала. Да, върху колата трябва да се работи повече, сигурен съм в това, но все пак това е чудесно допълнение към този мод и съм сигурен, че хората му се радват толкова, колкото и аз.

 

PS: Ако имате нещо, което може да бъде добавено, не се колебайте да ми изпратите PM или просто публикувате тук и аз ще го добавя тук. Благодаря, че прочетохте това и се надявам да е било полезно и не забравяйте, Шофирайте безопасно!

Edited by Samito_BG
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...