Jump to content

Cum sa iti schimbi numele profilului (ETS2/ATS)


InvisibleRaptor

Recommended Posts

Pasul 1: Setup
Inainte sa iti poti schimba numele profilului, trebuie mai intai sa schimbi save format-ul pentru ca fisierul sa poata fi citit o data ce a fost decriptat. Mergi catre folderul unuia dintre jocurile ETS2 sau ATS (C:\Users[Numele tau]\Documents\Euro Truck Simulator 2) sau (C:\Users[Numele tau]\Documents\American Truck Simulator) si deschide config.cfg cu notepad.


O data ce l-ai deschis, afara Ctrl + F si cauta g_save_format si schimba valoarea de acolo cu "2", asa cum poti vedea mai jos.
1ab24a2fc01bee3422eec36b5a9d72c6.png


Intra acum in joc, si intra pe profilul respectiv, apoi inchide jocul, iar acum profilul tau este intr-un format care poate fi citit dupa ce va fi decriptat.


Unealta pentru numele profilului necesita Java, deci va trebuia sa-l instalezi inainte sa urmezi pasii viitori din ghid.


Pasul 2: Copiaza folderul profilului
Pentru acest pas, gaseste folderul profilului intrand in folderul "profiles" din folderul din "My documents", depinde de joc (MyDocuments > Euro Truck Simulator 2 > profiles) sau (MyDocuments > American Truck Simulator > profiles), si cauta dupa ultimul folder modificat, acesta este profilul pe care tocmai ai intrat. Ai putea de asemenea sa folosesti unealta mentionata mai jos pentru a-ti gasi profilul, doar scrieti numele profilului (caz sensibil) si iti va arata numele folderului pentru profil. Copiaza acum si lipeste acest folder inauntru, ar trebui sa existe acum un folder cu textul "-Copy" la finalul numelui folderului. Acest nume nu conteaza nici o secunda, pentru ca va trebui sa fie redenumit pentru a se vedea in joc.


Pasul 3: Redenumeste folderul copiat
Pentru acest pas, foloseste acest website pentru a avea numele folderului potrivit cu noul nume pentru profil. Aceasta unealta este simpla de folosit: mergi pe website-ul dat mai devreme, puneti noul nume al profilului (caz sensibil), copiaza sirul de numere in numele folderului profilului, si apoi redenumeste folderul copiat acolo.
Exemplu:
tbGbEun.png


Pasul 4: Schimba numele profilului in profile.sii
Pentru acest pas, va trebui sa descarci save decrypter-ul de aici.


O data ce ai descarcat aceasta unealta, extrage continutul in folderul profilului care doar ce a fost redenumit. Acum trage profile.sii in sii_decrypt.exe, o caseta text ar trebui sa apara rapid, apoi sa dispara. Deschide acum profile.sii si cauta "profile_name:" fara ghilimele. Ar trebui sa vezi numele vechi al profilului dupa :, replaseaza asta cu noul nume al profilului (caz sensibil) si salveaza fisierul.


Pasul 5: Ai terminat
Daca ai terminat acest ghid, ar trebui acum sa-ti vezi profilul cu un nou nume o data ce deschizi ETS2/ATS. Noteaza faptul ca tuturor fisierelor de salvare le vor lipsi imaginile ca efect secundar, dar orice altceva functioneaza cum trebuie.

  • HaulieLove 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.