fabian200281 Posted August 9, 2019 Report Posted August 9, 2019 Wersja modyfikacji: 0.2.2.6.1 Używany kontroler: Logitech G29 & PlayStation4 Wireless Pad Informacje o błędzie: Witam. Od pewnego czasu walczę z CB Radiem - nie słyszę żadnej osoby na radiu, za to inne osoby słyszą mnie. Próbowałem już odinstalować sterowniki dźwięku (sterownik Realtek High Definition Audio), lecz to nie pomaga. Robiłem również inne rzeczy, o których była mowa w podobnych postach ( w launcherze naciskać F1, ale to również nie pomogło). Nie mam już pojęcia, o co tu może chodzić Dołączam również moje ustawienia dźwięku na multiplayerze. Jak odtworzyć błąd: Wystarczy odpalić multiplayer. Screenshoty/filmy: https://imgur.com/a/ooory7R
BoSsik2 Posted August 11, 2019 Report Posted August 11, 2019 // Przenoszę temat do sekcji pomocy, że względu że jest to bardziej błąd u ciebie który support team lub inne osoby ci pomogą, a nie błąd całej modyfikacji gdzie developerzy będą musieli naprawiać 1 1 Kind Regards. BoSsik2 How to appeal a ban | Ban Appeal | How to report a user | Report player Help (support system) | Rules | Complaints/feedback | Apply for staff
WooQash Posted August 11, 2019 Report Posted August 11, 2019 Sprawdziłbym w ustawieniach dźwięku czy nie masz może ustawionego domyślnego urządzenia do komunikacji lub w ogóle jakie urządzenie jest ustawione domyślnie. Sprawdziłbym też czy w logach client_XX_XX_XXXX.log nie ma czegoś ciekawego dotyczącego dźwięku. 1
fabian200281 Posted August 11, 2019 Author Report Posted August 11, 2019 Jako urządzenie domyślne i urządzenie do komunikacji mam podłączone moje słuchawki. Sprawdziłem logi. Oto jest fragment, który mówi o mikrofonie oraz dźwięku: Quote [21:53:16] <info> [cb_radio] Microphone initialized! : Mikrofon +SSE3 +SSE3 +SSE3 +SSE / MME [21:53:18] <error> s2ws threw exception: bad conversion [21:53:18] <info> [cb_radio] Speaker initialized! : ? Czy "?" może sugerować, że multiplayer nie widzi głośników, pomimo wybrania ich w opcjach dźwięku (https://imgur.com/a/ooory7R) ?
WooQash Posted August 12, 2019 Report Posted August 12, 2019 22 hours ago, fabian200281 said: Czy "?" może sugerować, że multiplayer nie widzi głośników, pomimo wybrania ich w opcjach dźwięku (https://imgur.com/a/ooory7R) ? Raczej nie, bo ja też mam tak samo nawet uwzględniając błąd. [15:48:51] <info> [cb_radio] Microphone initialized! : Mikrofon (Realtek High Definiti / MME [15:48:51] <error> s2ws threw exception: bad conversion [15:48:51] <info> [cb_radio] Speaker initialized! : ? Ja niestety nie mam więcej pomysłów. Sam swego czasu miałem inny problem, że w ogóle nie widziałem jak ktoś nadaje (chłopacy mówili coś na CB, a mi się ani nie wyświetlało, ani nie słyszałem nikogo), ale sam nadawać mogłem. O dziwo problem rozwiązał się sam kiedy uruchomiłem TruckersMP w tym samym czasie na innym koncie, na drugim komputerze. Chciałem to po prostu nagrać i wtedy się odblokowało... 1
Web Developer Kid Fabi Posted August 15, 2019 Web Developer Report Posted August 15, 2019 Witaj @fabian200281, W związku z tym, że ten temat nie był aktywny przez ostatnie 3 dni, przenoszę go do sekcji nieaktywnych tematów. Jeżeli nadal potrzebujesz pomocy, napisz mi prywatną wiadomość na forum z prośbą o przywrócenie tematu lub skontaktuj się z nami za pomocą Systemu Ticket. Z poważaniem, Kid Fabi TruckersMP Support Team // Zamykam i przenoszę do Nieaktywnych Tematów
Web Developer Kid Fabi Posted August 22, 2019 Web Developer Report Posted August 22, 2019 Witaj @fabian200281, Jako iż ten temat był nieaktywny przez następne 7 dni, przenoszę go do sekcji nierozwiązanych tematów. Pozdrawiam, Kid Fabi TruckersMP Support Team // Przenoszę do Nierozwiązanych Tematów
Recommended Posts