Jump to content

Как да активирате 2fa за вашия акаунт.


Samito_BG
 Share

Recommended Posts

Уважаеми играчи :)

 

Поверителността и безопасността на акаунти и информация на нашия екип и играчи в рамките на всички в TruckersMP е много важно нещо за нас. Искаме да направим нещата максимално безопасни. Затова преди няколко седмици решихме да внесем двуфакторна автентификация.

 

Как да активирате 2fa в truckersmp.com

 

 1. Първо, трябва да отворите truckersmp.com и да влезете с профила си на truckersmp.
 2. Задръжте курсора над „Акаунт“ в горния десен ъгъл и кликнете върху „Настройки“. След това кликнете върху „Настройки на акаунта“ в дясната част на прозореца.
 3. Трето, ще бъдете пренасочени към настройките на акаунта, където можете да редактирате акаунта си, да го изтриете, да активирате или управлявате Двуфакторната автентификация
 4. В двуфакторната автентификация ще можете да видите бутона „Активиране на двуфакторната автентификация“, който можете да видите на следната снимка:

enable1.PNG Кликнете върху него.

 

 1. Не е нужно да отворите приложение за удостоверяване, например Authy или Google Authenticator, за да получите код. След това можете да сканирате QR кода, за да добавите TruckersMP към приложението си.
 2. След като направите това, ще се появят резервни кодове. Копирайте или ги скрийншот-нете! Това е много важна стъпка.
 3. Сега ще виждате кода си в приложението за удостоверяване всеки път, когато влизате в truckersmp.com, просто трябва да го въведете там.

 

Как да активирате 2fa във форума

 1. Отидете на настройки, сигурност на акаунта
 2. Кликнете върху „Активиране“ в секцията Google Удостоверител
 3. Отворете всяко приложение 2fa (Authy, Google Authenticator, ...) и сканирайте QR кода
 4. Въведете сканирания код за потвърждение от приложението си в предоставеното поле
 5. След като въведете правилния код за оторизация, вашият 2fa е настроен и настройките ви за сигурност ще изглеждат така:

 

 

security1.PNG

 

След като приложите настройките, както са показани по-горе, удостоверяването трябва да работи без проблем. Моля, винаги да помнете своите резервни кодове!

 

Загубили сте кодовете си и вече нямате достъп?

 

Както вече беше обяснено по-горе, много важно е да запаметите резервните кодове, в случай, че нямате достъп до вашия телефон, например. Получаваме много оплаквания за поддръжка поради същия проблем - потребителите загубиха резервните си кодове и вече не могат да влязат. Въпреки това отново ще можете да влезете в акаунта си, като създадете оплакване за поддръжка на truckersmp.com/support. Опишете проблема си и след като мениджърът е там, вашата 2fa ще се деактивира и можете да го настроите отново. След като направите тази стъпка, определено трябва да запазите кодовете! Сега трябва да можете да влезете отново, както обикновено.

 

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да попитате :)

 

С Най-Добри Пожелания,

Екип на TruckersMP

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.