Jump to content

Как да изтеглите данните от акаунт си?


Samito_BG
 Share

Recommended Posts

Как да изтеглите данните на вашия акаунт в уебсайта TruckersMP .....


Ей, Добре дошли в това ръководство за това как можете да получите копие на данните си от акаунта чрез уебсайта на TruckersMP. Тази информация за акаунта ви дава широк спектър от подробности за вашите забрани, тикети, дати за съгласие с правила за ETC и много други.

Създаване на вашия Data Dump .....

Затова нека започнем това. На първо място се насочете към уебсайта на TruckersMP. В горния десен ъгъл ще видите вашето потребителско име. Щракнете върху потребителското си име и ще се появи падащо меню, изберете Настройки. (Както е показано на GIF по-долу.)

 

dca27f0c9f5f9fe91f59e1982ba208d8.gif


След това ще се появи нов екран точно като този:
Когато това стане, изберете Настройки на акаунта.

48ff5dc9816d495c92a73d55ccd0730f.png

 


След като тази страница се зареди, отидете до дъното и ще видите секцията Данни за акаунта. Кликнете върху Генериране/изваждане на данни. (Както се вижда по-долу.)

4adc82e4405cfe1c6a7132bda8bc47d8.png


След като щракнете върху това, страницата ви ще се опресни и се насочи към горната част на страницата. Превъртете отново надолу и трябва да бъдете представени с това в секцията Данни за акаунта.

c0917782814fde961ca0f5a606147007.png


Отново изчакайте кратко, Обновете страницата, като натиснете F5, Върнете се в секцията Настройки на акаунта и ще видите състоянието на Data Dump . Щракнете върху логото Small Blue и вашият Data Dump ще бъде изтеглен.

a6e00477b7616092d2d5d117d11429da.png

Поздравления, Вече изтеглихте копие от данните си в акаунта. Данните ще се състоят от .json файл, който ще трябва да копирате и поставите в .json зрителя, за да можете да четете файла по-лесно.


Изтегляне и четене на вашата Data Dump.....

Насочете се към http://jsonviewer.stack.hu/. След като отидете там, се насочете към мястото, където сте запазили .json файла Data Dump и продължете да отваряте файла си. Може да бъдете подканени да изберете програма, с която да отворите файла. Ако това се случи, изберете NOTEPAD като програма. След като се отвори тефтерчето, КОПИРЕТЕ и ПОСТАВТЕ целия текст в онлайн json зрителя и преминете от режим „текст“ в режим „Преглед“. (Както се вижда по-долу.)

 

ffe2810a486be89cdbba0f963e58b557.gif


Вече разполагате с всички данни на вашия акаунт. Ще видите данни като забрани, информация за профила, предишни приложения, времена на използване на чата в играта и когато сте се свързали с какъв сървър и други данни за вашия акаунт.  

Можете да използвате тези данни по ваше желание и ваше е да запазите. Не забравяйте обаче, че всяка промяна, направена във вашия акаунт, ще означава, че текущата версия на вашото хранилище за данни ще трябва да бъде изтеглена отново, за да включва новите данни. Новите данни могат да се състоят от, направяне на билет, Промяна на информация за профила, Актуализиране на DLC-та и ако са били забранени, обикновено всеки път, когато се извършва промяна.

 

Изтриване на данни за ...


Когато приключите, може да искате незабавно да изтриете сметището си за данни, TruckersMP ще изтрие сметището за данни 48 часа след създаването. Въпреки това, имате възможност да го направите сами, ако желаете. За да направите това, просто щракнете върху ИКОНАТА НА ЧЕРВЕНИЯ КОШ и данните ви ще бъдат изтрити. (Както се вижда по-долу.)

 

e9ba3a133f23ca3767787d1efb4e054c.png


И това е! Надяваме се, че сега сте експерт в създаването, изтеглянето, четенето и изтриването на данните на вашия акаунт.

Приятно Шофиране !

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.