Jump to content

Как да изпратите отново връзка за активиране (активиране на акаунта) ?


Recommended Posts

Здравейте ! :)

 

Както знаете, когато искате да активирате вашия акаунт, на вашата електронна поща ще бъде изпратена email за активиране. Ако щракнете върху бутона „Активиране“ в тази връзка, вашият TruckersMP акаунт ще бъде активиран.

 

Но някой потребители не биха забелязали този имейл и ако не използват тази връзка, за да активират акаунта си в този момент, връзката няма да работи за него поради изчакване и състоянието на акаунта ви ще се покаже като „Не е активирано“ , В това ръководство ще ви покажа как да изпратите отново връзката за активиране и да активирате акаунта си в TruckersMP с някои изображения под тази публикация.

 

ЗАБЕЛЕЖКА: Активирането на акаунта не влияе по никакъв начин на възможността за възпроизвеждане на мода. Така че е по желание.

 

Например акаунт, който все още е „Не се активира“, изглежда така:

VQjw-JFMb-T92e-Ym-Vc9t9thw.png

 

 

Стъпка 1:

 

На първо място, влезте във вашия TruckersMP акаунт в уебсайта. Когато влезете в профила си, отидете над името си и след това кликнете върху „Настройки“

Qumk-UI9v-Sp-Gu-G07acc3-SUg.png

 

 

Стъпка 2:

 

В Настройките отидете на Настройки на акаунта, щракнете върху „Повторно изпращане на имейл за активиране“ и електронната поща за активиране ще се изпрати отново на вашия имейл адрес. Кликнете върху тази връзка.

p-NYG2-WRn-TEa-KVtsyn-So-EPA.png

 

 

След това проверете папките за спам и нежелана поща в имейла си. След като намерите имейла, отворете го и кликнете върху бутона "Активирай". след това Състоянието на акаунта ще се покаже като "Активирано".

0kjvezf-HRLSSsbw-MLg2gig.png

 

Приятен път, Тираджии ! :)

Edited by Samito_BG
  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...