Keldorn Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 Witam, Nie znalazłem tematu przy pomocy lupki, więc zamieszczam. Potrzebuję pomocy. Trucksbook ładnie mi zamieszcza wszystkie trasy - czy to z multi czy to SP, ale tylko w ATS. Natomiast ETS2 nie chce. W czym może być problem?
Shadii. Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 Problem niezwiązany z modyfikacją TruckersMP. // Przenoszę do Off Topic
J a n e k Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 13 hours ago, Grafick said: Witam, Nie znalazłem tematu przy pomocy lupki, więc zamieszczam. Potrzebuję pomocy. Trucksbook ładnie mi zamieszcza wszystkie trasy - czy to z multi czy to SP, ale tylko w ATS. Natomiast ETS2 nie chce. W czym może być problem? A przy instalacji TrucksBook wybierałeś ścieżkę do gry Euro Truck Simulator 2 ?
Keldorn Posted July 31, 2019 Author Posted July 31, 2019 Wybrałem, ba - nawet myślałem, że problemem jest fakt, że mam zły plik z tej ścieżki wskazany (bo ETS2 ma pliki w dwóch folderach), ale niestety i zmiana pliku nic nie dała.
Kacperovski Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 W edycji profilu w grze odhacz korzystanie z chmury Steam, powinno pomóc. Całe życie na odcięciu...
arusf2011 [PL/EN] Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Witam. W związku z tym, że wątek nie jest aktywny od ponad 14 dni, zamykam go i przenoszę do Archiwum. Pozdrawiam arusf2011 [PL/EN] Community Moderator (Forums & Discord) Locked & Moved to Polish Archive
Recommended Posts