xMarekSvk Posted July 29, 2019 Report Posted July 29, 2019 Ahoj. Hodilo mi update na TruckersMP a nikde neviem najsť, čo sa zmenilo updatom. V hre som si jedine všimol na trase C-D zelenú vlajku. Čo to znamená? Díky Edit: Došiel som na to miesto. A je to trailer, ktorý som tam nechal pred niekolkými dňami. Každopádne stále neviem čo bolo obsahom updatov.
0 Guest Posted July 29, 2019 Report Posted July 29, 2019 Ahoj, pokud si pamatuji dobře, zelené vlajky jsou označení pro návěs (v menu by to mělo být označení na mapě s nákladem - start x cíl). Co se týká posledního updatu pro TMP, obsahem byly hlavně věci pro veřejný event Real Operations (pro ATS) a pár hotfixů pro obě hry Dej mi prosím vědět, jestli ti tento komentář zodpověděl tvoji otázku.
0 xMarekSvk Posted July 30, 2019 Author Report Posted July 30, 2019 No, pride mi , že čo sa týka trajektu v calais ktorý vedie do anglicka, tak je vidieť zmena. Nástup býval v pravo, teraz je vľavo. Čo hodne kamionistov poplietlo keď tam nadokovalo. Škoda len, že textura v takom prípade nepustí otočiť sa a musí sa odtiaľ vycúvavať.
0 Leon Baker Posted August 1, 2019 Report Posted August 1, 2019 Ahoj Marku, jsem rád, že tvůj dotaz byl vyřešen. Pokud budeš mít v budoucnu opět nějakou otázku nebo problém, neváhej nás opět kontaktovat skrze fórum nebo můžeš využít našeho systému podpory. Hezký den //Zamčeno a přesunuto do Vyřešených
Question
xMarekSvk
Ahoj. Hodilo mi update na TruckersMP a nikde neviem najsť, čo sa zmenilo updatom.
V hre som si jedine všimol na trase C-D zelenú vlajku. Čo to znamená?
Díky
Edit: Došiel som na to miesto. A je to trailer, ktorý som tam nechal pred niekolkými dňami. Každopádne stále neviem čo bolo obsahom updatov.
4 answers to this question
Recommended Posts