MonnaRosa Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 truckers mp ye giriyorum, Daha sonra gmailim ben giriyorum ve BİLİNEN YETERLİLİK HATASI; : Sunucuya bağlanılamadı: api.truckersmp.com 443 numaralı bağlantı noktasına bağlanamadı Hatası alıyorum yardımcı olabilirmsn
1 POPTOYS Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 Merhaba, Sorununuzun çözülmesi için aşağıda belirttiğim adımları takip edebilirsiniz; Çözüm 1: Kullanmış olduğunuz modeminizi, arkasında bulunan on/off tuşuna basarak resetleyin ve oyuna tekrardan giriş yapmayı deneyin. Çözüm 2: Kullanmış olduğunuz modeminizin arkasında bulunan küçük deliğe bir iğne veya kürdan yardımıyla basın. Bu işlem sayesinde modeminiz fabrika ayarlarına döndürülmüş olacaktır ve daha sonrasında tekrardan oyuna giriş yapmayı deneyin.Çözüm 3: Mobil internetiniz veya çevrenizde bulunan başka bir modeme bağlanıp, oyuna giriş yapmayı deneyin. Sorununuz, yukarıda belirttiğim çözümlere rağmen düzelmediyse tekrardan bu konuyu yanıtlayarak bana ulaşabilirsiniz. Saygılarımla, poptoys 1
0 Soul Knight Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 //Moved to Turkish Discussion (Yardım / Destek) 2 1 寻求帮助 I 规则 I 中文板块 I 封禁申诉 I 反馈 I 招聘
0 POPTOYS Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Merhaba, Verilen cevaplar sorununuzun çözülmesine yardımcı oldu mu? Lütfen bizi bu konuda bilgilendirin. Saygılarımla, POPTOYS TruckersMP Trial Support
0 POPTOYS Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Merhaba, Konu sahibi tarafından gerekli süre içerisinde dönüş olmadığı için konuyu inaktif bölümüne taşıyorum. Sorununuz hala devam ediyor ise destek sisteminden bizler ile iletişime geçebilirsiniz. Destek Sistemi: https://truckersmp.com/support/tickets Destek Sistemi Nasıl Kullanılır?: Saygılarımla, POPTOYS TruckersMP Trial Support //Kilitlendi ve İnaktif Konular'a taşındı.
0 SkortiL [TR] Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Merhaba, Konu sahibi tarafından tarafımıza herhangi olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yapılmadığı için, konuyu İnaktif konulardan Çözülemeyen konulara taşıyorum. Yardıma ihtiyacınız olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Saygılarımla, [TR] SkortiL TruckersMP Support //Çözülemeyen Konular'a taşındı. Sincerely, SkortiL [TR] Create a Support Ticket / TruckersMP Rules / Feedback / Guides / Meet the Team
Question
MonnaRosa
truckers mp ye giriyorum, Daha sonra gmailim ben giriyorum ve
BİLİNEN YETERLİLİK HATASI;
: Sunucuya bağlanılamadı: api.truckersmp.com 443 numaralı bağlantı noktasına bağlanamadı
Hatası alıyorum yardımcı olabilirmsn
5 answers to this question
Recommended Posts