Jump to content
Sign in to follow this  
InvisibleRaptor

Real Operations - 28 Iulie 2019

Recommended Posts

Salutari,

Daca ati vazu anuntul nostru cu titlul "Are you ready?" postat cu cateva zile in urma, te-ai intrebat probabil ce urmeaza in TruckersMP. Au existat multe speculatii, dar doar cativa au vazut indiciul ascuns pe care l-am inclus!
Suntem mandri ca va putem raspunde acum la intrebari pentru ca anuntam in sfarsit ca urmatorul nostru eveniment de pe TruckersMP va fi a saptea editie de...

3NNNCh2.png

Acest eveniment este fara indoiala cel mai de succes eveniment pe care il organizam, iar ele devin mai mari si mai bune! Editia a 6-a din Februarie 2019 a ajuns pana la 2000 de jucatori participanti!
Real Operations nu este un eveniment ca oricare altul. Cu raspunsuri la urgente in timp real, incidente simulate si lucrari de drumuri, unde iti poti duce experienta de condus la adevaratul sau potential!


Real Operations V7

 

 

Urmatoarea noastra editie vine la sfarsitul lunii Iulie, deci nu mai este foarte mult pana la momentul in care esti in spatele volanului si experimentezi evenimentul nostru minunat plin de actiune.
Toata lumea este invitata sa ni se alature pe data de Duminica 28 Iulie 2019, de la 19:00 - 23:00 EEST (RO). Fusul oras alternativ pentru acest eveniment se poate gasi pe link-ul de mai jos.
Fus orar alternativ

Evenimentul Real Operations va calatori pana in State in editia noastra urmatoare - inseamna ca este cu siguranta un eveniment pe care fanii American Truck Simulator-ului nu vor sa il rateze!
Vor exista multe vehicule noi superbe care vor lua parte la operatiuni, plus o surpriza care va fi inclusa pentru a imbunatati experienta masiv. Acest eveniment va fi complet unic, care include ceva ce nu s-a mai vazut in TruckersMP!


Zona Evenimentului


Zona evenimentului Real Operations acopera noua orase si peste 1500 de mile de drumuri, poti alege liber pe unde vrei sa mergi. Esti bine-venit sa calatoresti in zona aratata mai jos, pentru a explora si de experimenta operatiile planuite. Nu exista un traseu sau o destinatie, tine de tine pe unde vrei sa mergi si unde vrei sa ajungi!
UG5ydmX.png

Daca esti incantat in legatura cu viitorul nostru eveniment, spune-ne pe forum!
Server: Real Ops V7
Regulile Temporare ale unui Eveniment Oficial: Click aici!

-Echipa TruckersMP
Vezi postul pe pagina principala

  • Like 1
  • Love it! 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...