Jump to content
  • 0
SupportGuy

Mods and New Update

Question

I have noticed that some of my truck dashes in the game do not show up. I backed down to DX9 and still, some of them do not show up. What could be causing the conflict? Would it be a truck mod perhaps or a graphics mod?

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello @SupportGuy

 

You mentioned the mods and the DX change so I understand that the problem is for version 1.35 in single-player mode (please write if I'm wrong and you mean 1.34MP) I will try to help:
It is possible that the truck mod causes errors / problems at 1.35, try disabling the mod & to take a different truck. Then check if the problem persists.

 

MarkON

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello there,

 

Did you get the answer you were looking for with the answers given above?
Your confirmation of the status of your issue/question helps us keep the forum always organized!

 

Kind Regards,
Dancool000

TruckersMP Support

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Dear @SupportGuy

 

Since  your topic has been inactive for 3 days since the last reply,i will move your topic to Inactive Topics

If you still need any help,feel free to DM me other support team members,we will open this again.

 

Thanks for all participation!

Thank you for your understanding!

 

 

//Locked and Moved to Inactive

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello there,
 
I am going to move this topic to the Unsolved Section because it has been inactive again for another 2 days.
Do not hesitate to contact us again by creating another topic or a support ticket!

Have a wonderful day!

 

//Moved to Unsolved

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...