Jump to content
Sign in to follow this  
InvisibleRaptor

Campionat de Curse - Vara 2019

Recommended Posts

Salutari tuturor!

Ne apropiem de un nou sezon, acela fiind chiar Vara. Inseamna ca este timpul sa anuntam ca noua serie a Campionatelor de Curse se intoarce!

Vom oferi mai multa actiune si distractie in timpul curselor, deoarece membri comunitatii noastre si-au pus piciorul pe pedala, si si-au impins toate abilitatile la maxim in speranta sa fie primii care trec de linia de final.

Premiul? Vei deveni al doilea Campion de Curse al TruckersMP.
hix6YQc.png
Pentru vara, vom aduce campionatul in Europa. Camioanele Europene sunt cu mult mai diferite fata de cele Americane, deci va puteti astepta la o experienta unica. De asemenea, merita remarcat faptul ca am ascultat feedback-ul pe care l-am primit la sesiunea trecuta din Primavara, si am adaugat ajustari privind modul in care este organizat evenimentul.

Nu va vom mai cere sa va inscrieti pentru a participa, si nici nu vom exclude jucatorii cu ban-uri in istoricul contului lor. In schimb, tot ce aveti de facut este sa ni va alaturati la punctul de intalnire detaliat mai jos, si sa te asiguri ca esti disponibil pentru TOATA perioada evenimentului.

Daca nu esti disponibil pentru toata perioada evenimentului dar doresti sa te uiti la ceilalti, exista un spatiu separat pentru asta. De acolo, vei fi mutat intr-o pozitie langa pistele de curse!

Daca crezi ca ai tot ce trebuie, alatura-te noua in ziua de Duminica pe 16 Iunie 2019.

Notati faptul ca participantii cursei au locuri foarte limitate. Jucatorii vor fi selectati aleatoriu!Premiile Campionatului
 

Nu te vei simti doar minunat ca esti al doilea Campion de Curse, dar vei primi de asemenea un premiu exclusiv pe profilul tau:
jYqGYAL.png

Vezi profilul primului Campion de Curse, pentru a vedea cum arata insigna!

Mai mult decat atat, vom da un card cadou Steam!
PrlST6Y.pngCerinte
 

Pentru a lua parte la Campionatul de Curse al Verii 2019, asigura-te te rog ca indeplinesti urmatoarele cerinte:
 

  • Deti Euro Truck Simulator 2
  • Deti DLC-ul de harta Vive la France
  • Ai un camion cumparat
  • Ai o engleza fluenta (pentru a intelege instructiunile evenimentului)
  • Esti disponibil Duminica pe 16 Iunie de la 18:30 - 23:30 (prima cursa incepe la 19:00) (Orele sunt ale Romaniei!)

 

Punctul de Intalnire

 


Prima pista de curse este localizata la nord de Clermont-Ferrand, in Franta. Punctul de Intalnire este aratat mai jos, la fel si parcarea, depinde de scopul pentru care vei veni la eveniment. Remorcile nu sunt necesare!

VIZUALIZARE DE PE HARTA
jv4PITw.png

VIZUALIZARE DIN AER
11Q42Qp.png

Esti incantat? Ai vreo intrebare? Daca da, esti bine-venit sa o postezi sub topicul nostru de pe forum despre acest eveniment apasand click chiar aici!

-Echipa TruckersMP
Vezi postul pe pagina principala

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...