danieljj Posted June 3, 2019 Report Posted June 3, 2019 با سلام: دوستان درون بازی ماشین های (سواری) با اسکین پلیس و پیلوت وجود داره. من آنها رو از ورکشاپ استیم دانلود کردم و درون بازی قابل مشاهده هستند. ولی یه جا خوندم اگه از ماشین پلیس استفاده کنیم بن میشیم. آیا این درسته؟؟ در مورد اسکین پیلوت چی؟؟ آیا میشه از این ماشین ها و اسکین هاشون استفاده کرد؟؟
Shayrin Posted June 4, 2019 Report Posted June 4, 2019 (edited) 8 hours ago, danieljj said: با سلام: دوستان درون بازی ماشین های (سواری) با اسکین پلیس و پیلوت وجود داره. من آنها رو از ورکشاپ استیم دانلود کردم و درون بازی قابل مشاهده هستند. ولی یه جا خوندم اگه از ماشین پلیس استفاده کنیم بن میشیم. آیا این درسته؟؟ در مورد اسکین پیلوت چی؟؟ آیا میشه از این ماشین ها و اسکین هاشون استفاده کرد؟؟ سلام استفاده از ماشین پلیس مختص ادمین ها هست یعنی شما از این طرح استفاده کنید به طور خودکار کیک میشید از سرور بن نمیشید استفاده از طرح پایلوت برای ماشین های سواری مجاز هست و میتونید از اون استفاده کنید اما در رابطه با مود هایی که از ورکشاپ استیم دانلود کردید بهتره از ادمین ها و یا مسئولین افزونه ها در رابطه با اون مود ها بپرسید چرا که بعضی مودها (افزونه ها) به صورت آنلاین پشتیبانی میشه و بعضی ها نمیشه در صورتی که از مود هایی استفاده کنید که توسط تراکرز ام پی پشتیبانی نمیشه، بن میشید همچنین میتونید قوانین بازی که به زبان فارسی ترجمه شده رو در این تاپیک بخونید Edited June 4, 2019 by Shayrin 1 Languages: | انجمن فارسی قوانین | استخدام | پشتیبانی | بازخورد | مشاهده اعضای تیم | راهنما | سیستم پایگاه دانش | پیشنهادات Rules | Recruitment | Support | Feedback | Meet the Team | Guides | Suggestions ——————————————————————————————————————————————————————————————— Personal contact info: | YouTube | Twitch | Discord | “You must expect great things of yourself before you can do them.” —Michael Jordan
danieljj Posted June 4, 2019 Author Report Posted June 4, 2019 شایرین جان ممنونم از پاسخ دهی. خیلی کمکم کرد. نزدیک بود بن بشم
Mahdi_13007 Posted June 8, 2019 Report Posted June 8, 2019 اره درسته قوانین رو خوب بخوان هرجا هم ماشین های سواری دیدی پلیس هستن حواست باشه قانون رو زیر پا نزاری چون همه اون ها ادمین هستن
Mohammad Afzooni Posted July 6, 2019 Report Posted July 6, 2019 On 6/4/2019 at 2:17 AM, danieljj said: با سلام: دوستان درون بازی ماشین های (سواری) با اسکین پلیس و پیلوت وجود داره. من آنها رو از ورکشاپ استیم دانلود کردم و درون بازی قابل مشاهده هستند. ولی یه جا خوندم اگه از ماشین پلیس استفاده کنیم بن میشیم. آیا این درسته؟؟ در مورد اسکین پیلوت چی؟؟ آیا میشه از این ماشین ها و اسکین هاشون استفاده کرد؟؟ اسکین و گردون های پلیس بن نداره چون وقتی که رو ماشین نصب بکنی خیلی سریع از سرور کیک میشی و در مورد استفاده از پیلوت باید واسه اداره کاروان باشه وگرنه اگه باعث بی نظمی بشه بن داره 1
Mahdi_13007 Posted July 16, 2019 Report Posted July 16, 2019 اره پایلوت برای کمک رسانی یا اسکورت کردن هست 1
Shayrin Posted July 19, 2019 Report Posted July 19, 2019 (edited) همانطور که قابل مشاهده است؛ شما جواب سئوالتان را به خوبی دریافت کرده اید. از این رو این پست را قفل میکنیم Edited August 1, 2019 by Shayrin Languages: | انجمن فارسی قوانین | استخدام | پشتیبانی | بازخورد | مشاهده اعضای تیم | راهنما | سیستم پایگاه دانش | پیشنهادات Rules | Recruitment | Support | Feedback | Meet the Team | Guides | Suggestions ——————————————————————————————————————————————————————————————— Personal contact info: | YouTube | Twitch | Discord | “You must expect great things of yourself before you can do them.” —Michael Jordan
Chev Posted April 15, 2020 Report Posted April 15, 2020 از آنجایی که این تاپیک بیشتر از 1 ماه غیر فعال بوده است، به بایگانی منتقل می شود //Moved to Archives - بایگانی Have a question? Feel free to message me. Feedback | Rules | Support | News | Meet the Team
Recommended Posts