Guest Posted May 31, 2019 Report Posted May 31, 2019 Merhabalar merakımdan bir soru soruyorum ingilizcem kötü az herhangi bir işe alıma girebilirmiyim ?
0 u'urhan Posted May 31, 2019 Report Posted May 31, 2019 Merhaba; Işe alım kısımlarında gerekli olan ingilizce seviyesi yazmakta genellikle bunlar orta düzey yani iletişime geçebilecek şekilde olması gerekmekte,eğer bu gereksinimleri karşılıyorsanız girebilirsiniz fakat hiç kimse ile iletişime bile geçemiyorsanız maalesef ki giremezsiniz diye biliyorum aşağıya en yakın tarihteki işe alımın linkini bırakıyorum inceleyebilirsiniz. Quote Alternative Links; [ Feedback ] - [ Support ] - [ Recruitment ] - [ Appeal ] - [ Website ] My currently TruckersMP Rank / / If you have a question or problem, you can contact staff from our system: https://truckersmp.com/support
0 -Tomukas- Posted June 1, 2019 Report Posted June 1, 2019 Selamlar, Arkadaşında dediği gibi İngilizceniz en az orta düzeyde olmanız lazım yani B1 İngilizcesine sahip olmanız lazım en azından. İnsanlarla bir çok alanda iletişime gireceğinizden dolayı insanlara net ve anlaşılır cevaplar vermeniz gerekecek bazı durumlarda.
0 SkortiL [TR] Posted June 1, 2019 Report Posted June 1, 2019 Merhaba @BurduraKKK, Verilen cevaplar sizin için yeterli oldu mu? Lütfen bizi bu konuda bilgilendirin. Mesajınızı bekliyoruz! Saygılarımla, [TR] SkortiL TruckersMP Support Sincerely, SkortiL [TR] Create a Support Ticket / TruckersMP Rules / Feedback / Guides / Meet the Team
0 Phonyang Posted June 4, 2019 Report Posted June 4, 2019 Merhaba , En son yorumdan sonra geçen 3 gün içerisinde bir hareketlilik olmadığı için bu konuyu inaktif konulara taşıyorum. Eğer hala bir sorununuz var ise destek sistemimizden bir bilet gönderebilirsiniz. https://truckersmp.com/support Saygılarımla, [RLC] Phonyang TruckersMP - Support //Kilitlendi ve inaktif konulara taşındı
0 SkortiL [TR] Posted June 6, 2019 Report Posted June 6, 2019 Merhaba, Konu sahibi tarafından tarafımıza herhangi olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yapılmadığı için, konuyu İnaktif konulardan Çözülemeyen konulara taşıyorum. Yardıma ihtiyacınız olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Saygılarımla, [TR] SkortiL TruckersMP Support //Çözülemeyen Konular'a taşındı. Sincerely, SkortiL [TR] Create a Support Ticket / TruckersMP Rules / Feedback / Guides / Meet the Team
Question
Guest
Merhabalar merakımdan bir soru soruyorum ingilizcem kötü az herhangi bir işe alıma girebilirmiyim ?
5 answers to this question
Recommended Posts