Shayrin Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 16 hours ago, Mr Point said: راستی توی این تخفیفات چیا خریدید؟؟ چیا قصد دارید با تخفیفات تابستونه بخرید ؟؟؟ من چیزی نخریدم و دلم میخواست یه خرید حداقل داشته باشم اما نمیدونم چی .مثلا تیونیگ داخلی ندارم.یا بالتیک ندارم یا تیونیگ داف ندارم .کرونه ندارم .اسکین هیچی ندارم . اما شوالزمولر یه چیز عشقه عشق .مخصوصا تو این اپدیت اخری یورو اصا معرکه قشنگه .هیچ چیز خاصی نداره اما ادم عاشقش میشه الکی الکی ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ راستی شایرین اینا خیلی داستان لوگو رنگی رو کش ندادن؟؟ خطرناکنا.یه گوشزد کن.فکر کنم بچه ها از وقتی این لوگو رنگیه رو دیدن کلا دیگه تو فروم نمیان . من خودم تنهایی جرعت نمیکنم بیام من یه سری خرید داشتم Krone Trailer Pack Schwarzmüller Trailer Pack Cabin Accessories Raven Truck Design Pack Mighty Griffin Tuning Pack Beyond the Baltic Sea Italia فعلاً اینارو خریدم تا ببینم بعداً چی میشه نیستی دیگه یه کاره غیب شدی اون لوگو هم یه ماه میمونه Languages: | انجمن فارسی قوانین | استخدام | پشتیبانی | بازخورد | مشاهده اعضای تیم | راهنما | سیستم پایگاه دانش | پیشنهادات Rules | Recruitment | Support | Feedback | Meet the Team | Guides | Suggestions ——————————————————————————————————————————————————————————————— Personal contact info: | YouTube | Twitch | Discord | “You must expect great things of yourself before you can do them.” —Michael Jordan Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAHDI.VOLVO Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 بهههههه بههههب به اقا مهدی عصبی هم که اینجا هستی چه خبر جناب Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi_13007 Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 اقا نگفتید با 2 میلون برن هواوی بخرم ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Point Posted June 25, 2019 Author Share Posted June 25, 2019 هواوی بعد یه مدت افت سخت افزار داره یعنی هار گوشی دچار مشکل میشه On 6/15/2019 at 8:59 PM, MAHDI.VOLVO said: بهههههه بههههب به اقا مهدی عصبی هم که اینجا هستی چه خبر جناب به به سلام خوبی چه خبر؟از اینورا ؟؟ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shayrin Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 On 6/18/2019 at 1:34 AM, mahdi13007 said: اقا نگفتید با 2 میلون برن هواوی بخرم ؟ هواوی الآن تحریم شده. یعنی مشکل سیسنم عامل اندروید داره و دیگه نمی تونه به روزرسانی بشه. کلاً دیگه میشه با این تحریم های اخیر گفت که هواوی داره میمیره. مگر اینکه خودش یه سیستم عامل بده. فعلاً خرید هواوی اشتباهه 1 Languages: | انجمن فارسی قوانین | استخدام | پشتیبانی | بازخورد | مشاهده اعضای تیم | راهنما | سیستم پایگاه دانش | پیشنهادات Rules | Recruitment | Support | Feedback | Meet the Team | Guides | Suggestions ——————————————————————————————————————————————————————————————— Personal contact info: | YouTube | Twitch | Discord | “You must expect great things of yourself before you can do them.” —Michael Jordan Link to comment Share on other sites More sharing options...
arman96 Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 (edited) سلام من این اکانتو خریدم هیچکی ندارم باهاش بازی کنم:( کسی میاد کمک کنه با اونا بازی کنم:( چند نفر کمک کردن که این انلاینش بریزم ولی اونام خارجی بودن:( Edited June 28, 2019 by arman96 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alikazemi Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 داداش بیا گروه ما ایران ترنسپورت تازه دی ال سی هم می دن! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Point Posted June 29, 2019 Author Share Posted June 29, 2019 خبری نیست؟کجایید؟ چرا ؟؟؟ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
man_rise_of_death Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 سلام سلام چطورید ایرانیای گل 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parsa-driver Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 Hi everybody. plz be happy in your life and enjoy it. because it happens just one time. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jef_Rey Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 آغا سوال دارم چه سؤالی کول پد واسه لبتاب که هم مقرون به صرفه باشه هم خیلی خوب خفن عالی باشه هم ارزون باشه چی معرفی میکنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Point Posted June 30, 2019 Author Share Posted June 30, 2019 22 hours ago, JefTransit said: آغا سوال دارم چه سؤالی کول پد واسه لبتاب که هم مقرون به صرفه باشه هم خیلی خوب خفن عالی باشه هم ارزون باشه چی معرفی میکنید جعفر جان برو دو تا تخته سه لایه بخر وسطاشونو سوراخ کن و دوتا فن هم بخر بزار اونجا کلا 15 تومن نمیشه .خیلی بیشتر هم خنک میکنه .برا رفیقم ساختیم 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Point Posted July 13, 2019 Author Share Posted July 13, 2019 کجاهایید ؟؟خبری نیست ازتون.چیکارا میکنید؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mohammad Afzooni Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 والا دمتون گرم اوایل همش یوی دو تا تاپیک فارسی بود اونم شایرین میزد. . . الان بیشترن شدن و فعالیت توی تراکرز بیشتره شده . همینطور ادامه بدیم به نفع خودمونه . پس لطفا پشت هم باشیم On 7/13/2019 at 11:04 PM, Mr Point said: کجاهایید ؟؟خبری نیست ازتون.چیکارا میکنید؟ لوکیشن بدم؟ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Point Posted July 15, 2019 Author Share Posted July 15, 2019 9 hours ago, {IR.G}Mohammad.afz said: والا دمتون گرم اوایل همش یوی دو تا تاپیک فارسی بود اونم شایرین میزد. . . الان بیشترن شدن و فعالیت توی تراکرز بیشتره شده . همینطور ادامه بدیم به نفع خودمونه . پس لطفا پشت هم باشیم لوکیشن بدم؟ نه مزاحم نمیشیم راضی به زحمت نیستیم 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Point Posted July 29, 2019 Author Share Posted July 29, 2019 هیچ خبری نیست ازتون چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi_13007 Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 سلام داش چه خبری باید باشه استیم زد همه رو له کرد Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeamUSB - ЯøvéЯ l Driver Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 سلام Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi_13007 Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 سلام چرا دیگه الکی حرف نمیزنید؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Point Posted September 22, 2019 Author Share Posted September 22, 2019 حرفای الکی تموم شد .بچه ها به شدت تنبل هستن .نمیدونم چرا و چرا و چرا و چرا فقد فکر خودشون و لذت بردن هستن Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shayrin Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 16 hours ago, Mr_Point said: حرفای الکی تموم شد .بچه ها به شدت تنبل هستن .نمیدونم چرا و چرا و چرا و چرا فقد فکر خودشون و لذت بردن هستن متاسفانه انجمن بخش فارسی تار عنکبوت بسته عملاً همه فقط ب فکر لذت هستند؛ نه مشارکت. Languages: | انجمن فارسی قوانین | استخدام | پشتیبانی | بازخورد | مشاهده اعضای تیم | راهنما | سیستم پایگاه دانش | پیشنهادات Rules | Recruitment | Support | Feedback | Meet the Team | Guides | Suggestions ——————————————————————————————————————————————————————————————— Personal contact info: | YouTube | Twitch | Discord | “You must expect great things of yourself before you can do them.” —Michael Jordan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts