Jump to content

Sistemul de sanctiuni al Forumului (01.09.2019)


InvisibleRaptor

Recommended Posts

Dragi utilizatori ai Forumului,
 

Ca parte a unui set stabilit de reguli, este important sa va distribuim cunostintele necesare despre cum functioneaza sistemul nostru de sanctiuni de pe Forum, si ce se intampla cand membrii ne incalca regulile.

Mai jos, veti gasi o lista cu toate pedepsele si ce se intampla la fiecare stagiu:


Prima abatere: Un mesaj privat pe forum - In acest punct, un Community Moderator iti va da un mesaj pentru a-ti aduce la cunostinta ca ai incalcat una sau mai multe reguli care sunt listate in regulamentul nostru. Vei stii ce reguli ai incalcat si vei primi si evidenta pentru acest lucru. Ii poti raspunde moderatorului daca nu intelegi, doresti sa iti ceri scuze sau doar vrei sa stii mai multe.


A 2-a abatere: Un mesaj privat pe forum - Un Community Moderator iti va trimite un mesaj din nou, ca ultima amintire pentru a-ti aduce la cunostinta ca ai incalcat una sau mai multe reguli care sunt listate in regulamentul nostru. Vei stii ce reguli ai incalcat si vei primi si evidenta pentru acest lucru. Ii poti raspunde moderatorului daca nu intelegi, doresti sa iti ceri scuze sau doar vrei sa stii mai multe.


A 3-a abatere: O avertizare in istoricul tau


A 4-a abatere: O avertizare plus 7 zile de *moderare de continut.


A 5-a abatere: O avertizare plus 14 zile de **restrictie de la postat.


Ultima/ a 6-a abatere: O avertizare plus o restrictie permanenta de a mai posta pe Forumul nostru.


Depinde de ce tip de abatere a fost, continutul tau poate fi ascuns de pe forum. Se aplica tuturor abaterilor comise, fiind prima sau ultima.


Am vrea de asemenea sa va reamintim ca exista sectiuni pe forum unde nu va puteti creste Numarul de Continut atunci cand postati topicuri, raspunsuri sau orice altceva. Din aceasta categorie facand parte "Off-topic discussions" si subforum-ul despre jocuri. Am setat acest lucru pentru a evita spam-ul si farmatul de puncte de reputatie. In celelalte sectiuni, acest lucru setat normal.


Retineti urmatoarele: Community Moderation Managerii isi reserva dreptul, oricand, sa permita moderatorilor sa sara peste o abatere, daca acest lucru este necesar.


* Moderarea de continut reprezinta momentul in care postezi, dar continutul postat trebuie sa fie vazut de un moderator, aceasta restrictie dureaza 7 zile.
** Restrictia de la postat reprezinta momentul in care nu ai permisiunea sa postezi orice tip de continut pentru 14 zile/permanent.

Daca ai primit un avertisment de la un Community Moderator si inca ai dubii in legatura cu aceasta actiune, nu ezita sa raspunzi la mesajul pe care ti l-au trimis, sau trimite un Ticket Feedback, daca crezi ca este necesar.

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Woah! 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.