Janusz41 Posted April 20, 2019 Report Posted April 20, 2019 Data konwoju - 04.05.2019 Zbiórka - 19:30 Rozpoczęcie - 20:00 Początek - Białystok Postój - kopalnia Praga/ 2 miejsce będzie podane 28 kwietnia Koniec - Kopalnia Salzburg/ 2 miejsce będzie podane 28 kwietnia Serwer - ETS2 - EU1 Kontakt - https://discord.gg/qjNVvS5 Rozmawiamy na własnych serwerach a właściciele/przedstawiciele na kanale discord Konwój zamknięty!!! 28 kwietnia proszę podać szacowaną ilość pracowników Regulamin Regulamin konwoju 04.05.19 organizator Shark-Trans (Wcześniej Spa-Trans) 1:Maksymalna prędkość to 90 km/h 2:Odległość pomiędzy graczami to minimalnie 100m. 3:Podczas konwoju nie wyprzedzamy (wyjątkiem jest gdy stał się wypadek i musimy przywrócić dotychczasowe pozycje w konwoju) 4:Nie używamy świateł ostrzegawczych (wyjątkiem są piloci) 5:Poczas konwoju obowiązują następujące prędkości: 60 km/h miasta 70 km/h landówki 90 km/h autostrady 6:Każdy kto bierze udział w konwoju na starcie musi mieć pełen bak i nie uszkodzony ciągnik . W konwoju są dozwolone przyczepy hct i double lecz jest wymagana umiejętność jazdy z takim naczepami a także dobrze skonfigurowana ciężarówka pod tonaż takich naczep gdyż trasa jest górzysta Przebieg trasy 4
xxxpromexxx Posted April 26, 2019 Report Posted April 26, 2019 Zatwierdzam przybycie . Właściciel XxXPromeXxX TransportMania
wwwkacper8 Posted April 26, 2019 Report Posted April 26, 2019 Firma RISA nie weźmie udziału w konwoju! Do zobaczenia następnym razem Jestem bardzo zaskoczony tym konwojem. Takie rzeczy organizuje się o wiele wcześniej, a nie dwa tygodnie przed. Nie wiem jak w innych firmach (domniemam, że podobnie) terminy są rezerwowane o wiele wcześniej. Te wydarzenie jest dla nas wielkim zdziwieniem, ponieważ nie dostaliśmy żadnej informacji na temat owego konwoju, tylko tyle co znaleźliśmy tutaj na forum. Cóż mogę więcej rzec... Powodzenia. 4 1
David Posted April 26, 2019 Report Posted April 26, 2019 Firma SpeedSafeTrans zatwierdza przybycie na konwój! Do zobaczenia:)
Janusz41 Posted April 29, 2019 Author Report Posted April 29, 2019 On 4/26/2019 at 10:29 PM, wwwkacper8 said: Firma RISA nie weźmie udziału w konwoju! Do zobaczenia następnym razem Jestem bardzo zaskoczony tym konwojem. Takie rzeczy organizuje się o wiele wcześniej, a nie dwa tygodnie przed. Nie wiem jak w innych firmach (domniemam, że podobnie) terminy są rezerwowane o wiele wcześniej. Te wydarzenie jest dla nas wielkim zdziwieniem, ponieważ nie dostaliśmy żadnej informacji na temat owego konwoju, tylko tyle co znaleźliśmy tutaj na forum. Cóż mogę więcej rzec... Powodzenia. Zostaliście zaproszeni 2 kwietnia
[DP] Pawel1989 Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 Z przykrością stwierdzam , że firma DARKOM nie weźmie udziału w konwoju z powodu niedyspozycyjności kierowców. przepraszamy i czekamy na następne zaproszenie.
DokGrej Posted May 2, 2019 Report Posted May 2, 2019 Firma Quality-Logistics rezygnuje z tego konwoju. Życzymy szerokości i przyczepności. Do zobaczenia na trasie
Ksiadz1995 Posted May 4, 2019 Report Posted May 4, 2019 Witam Firma Dragon-Trans potwierdza przybycie na konwój.
Shadii. Posted May 4, 2019 Report Posted May 4, 2019 Wirtualna spedycja OL-TRANS dziękuje za zaproszenie i do zobaczenia na konwoju.
Shadii. Posted May 5, 2019 Report Posted May 5, 2019 Konwój został zakończony. // Zamykam i przenoszę do Minione Imprezy i Konwoje.
Recommended Posts