John [RO] Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 Salut, Vin azi cu o intrebare adresata tuturor : Ati incercat sa faceti o cursa fara a va uita pe GPS ? Luandu-va doar dupa indicatoarele rutiere de pe marginea drumului ? Daca da, cum vi se pare ? A fost greu ? Placut ? Sau ati ajuns pe camp ? Ar fi o idee de concurs ? Un fel de challenge ? 1 Doing the Multiplayer Hardcore Challenge on the Europe #2 Server - Currently level 15
RazvanRO15 Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Am incercat si a fost foarte greu. In loc sa merg spre destinatie mergeam in sens opus . Ar fi o idee, dar trebuie sa ai rabdare
Tobiass. Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Nu e asa de greu pe cum se pare, eu ca fiind sofer de 2, aproape 3 ani, locuiesc in Germania de 10 ani, stiu foarte multe drumuri. Chiar nu este greu, aici vine vorba si despre cum connduci, daca sti sa te tii dupa indicatii sau semne de circulatie. Cum spune " John[RO] ", incercati sa conduceti fara GPS/NAVIGATIE sa vedeti cat de mult o sa va ajute in viitor daca o sa dati pentru permis in alta tara, sau chiar si in Romania. Va doresc Paste fericit. 1
Soryn Official Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Am incercat si eu pe Italia/Franta si totul a fost cu rezultat pozitiv pentru ca sunt sofer pe Italia, Franta si Spania in realitate si o sa mai incerc.Multumesc pentru idee @John[RO] +1 de la mine 1
RaresOnTheWay Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 Am incercat si eu pe Italia si a fost totul ok am ajuns la destinatie la timp.
[RO]DnZ Posted June 13, 2019 Posted June 13, 2019 Am incercat sa fac o cursa de 100 km si am ajuns sa merg in sens invers 500 :))
Recommended Posts