H&V I Vaiarek Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Wielkoformatowa mapa świata Euro Truck Simulator 2. Autory: Kadziu, Vaiarek Wymiary: 9680x7370 Link do pełnego rozmiaru: KLIK Mapa powstała w wyniku modyfikacji dzieła Kadzia na prośbę jednego z graczy Idealna dla osób grających w ETS2MP i posiadających 2 monitory. Zapraszam do pobierania 6 Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl
ElectroMusic! Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Mapa nie jest w 100% odkryta! Haha! <->
H&V I Vaiarek Posted March 7, 2015 Author Report Posted March 7, 2015 Uzupełniłem już nieodkryte drogi Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl
ElectroMusic! Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Uzupełniłem już nieodkryte drogi Jeszcze stacja na prawo od Numberg. <->
|SEMI| CukS Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 Szkoda że tak słabo widać miasta A tak mapa dobra! Przyda się
H&V I Vaiarek Posted March 8, 2015 Author Report Posted March 8, 2015 Wszystko jest widoczne, z tym, że nazwy spedycji na siebie nachodzą. Po prostu ustaw sobie widok na 100% Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl
Game Developer mwl4 Posted March 8, 2015 Game Developer Report Posted March 8, 2015 Kur*a mać... a ja od rana robię nową mapę w photoshopie do panelu admina.. 9
krupniok200 Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 Może być wykorzystana przez developerów jako ulepszenie w fazie beta MP, którą obiecali. Kto jest za ! Intel core i5-4690k overclock 4.5GHz/ Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 LGA1150/ Kingston HyperX 8GB 1866MHz CL10/ SPC Fortis 2/ Kingston SSD 120GB/ Segate HDD 1TB/ SPC Brutus M25/ EVGA GTX970 FTW ACX 2.0/ A4Tech Bloody B120/ A4Tech Bloody ZL5 Sniper/ LG Flatron W1952TQ (1440x900, 2036x1273 DSR)
H&V I Vaiarek Posted March 9, 2015 Author Report Posted March 9, 2015 Jakie obiecane ulepszenie? Jakieś źródło? Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl
WooQash Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 Cieszę się, że mogę sobie odkopać temat nie prosząc nikogo o jego przywrócenie. W związku z wydaniem Skandynawii mapka stworzona przez Vaiarka oraz Kadziu stała się dość nieaktualna dla osób korzystających ze Skandynawii. Dlatego postanowiłem podjąć się tego wyzwania sam i stworzyć od podstaw nową mapkę już z terenami Skandynawii. Mapka w porównaniu do jej poprzedniczki bez północnych terenów jest "goła" i posiada tylko siatkę dróg bez żadnych informacji o stacjach, serwisach, numerach dróg czy znaków firmowych spedycji. Mapka według mnie nadaje się idealnie do rysowania tras konwojów (oczywiście edytując mapkę z szablonu psd). Wielkość mapy: 12870x11813px Mały podgląd: Link do dużej mapy w PNG [1.56MB]: http://upload.wooqash.net/file,Cz7391chWI Link do dużej mapy w PSD (do edycji) [zip: 4.41MB]: http://upload.wooqash.net/file,P1kJolS9Xc 2
Badoshke Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 A mógłby ktoś wykonać taką mapkę z Going East, Skandynawią, Pro Mods i Poland Rebuilding? Póki co zbieram pieniążki na Skandynawię, więc z modów nie mogę skorzystać, a bardzo chciałbym przyjrzeć się układowi dróg. Jeśli nie jest to duży problem to mógłby ktoś spróbować takową mapę zrobić? :v Volvo Powered Agromex Driver
MajorKowallsky Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Ze Skandynawią i Going East masz post wyżej. 1 W internecie nie ma ludzi starszych i młodszych, W internecie są ludzie głupsi i mądrzejsi Retired Team Member since 01.02.2020 WarMaz
Badoshke Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 A umiesz czytać ze zrozumieniem? Wyżej jest mapa bez Pro Mods i Poland Rebuilding... Volvo Powered Agromex Driver
elot360PL Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 A umiesz czytać ze zrozumieniem? Wyżej jest mapa bez Pro Mods i Poland Rebuilding... A po co nam taka mapa na FORUM MULTIPLAYERA?? Mało jest forów internetowych z modami?
Badoshke Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 Słuchaj, jest temat z mapami to spytałem, czy ktoś przy okazji mógłby coś takiego zrobić jeśli to nie problem. Teraz War-Maz i Ty robicie niepotrzebny spam, nie zrobiliście takiej mapy to cicho, nikomu nie chce się zrobić, ok rozumiem. Ale po co robicie spam nic nie wnoszącymi postami? Mało jest forów internetowych z modami? Tak, mało. Poza tym mam konto akurat tylko tutaj, a temat pasuje do mojego pytania. Volvo Powered Agromex Driver
elot360PL Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 Słuchaj, jest temat z mapami to spytałem, czy ktoś przy okazji mógłby coś takiego zrobić jeśli to nie problem. Teraz War-Maz i Ty robicie niepotrzebny spam, nie zrobiliście takiej mapy to cicho, nikomu nie chce się zrobić, ok rozumiem. Ale po co robicie spam nic nie wnoszącymi postami? Tak, mało. Poza tym mam konto akurat tylko tutaj, a temat pasuje do mojego pytania. Temat dotyczy mapy EURO TRUCK SIMULATOR 2 a nie EURO TRUCK SIMULATOR 2 + PROMODS + POLAND REBUILDING... A jeśli chcesz znasz siatkę dróg to poszukaj w necie. Wiesz mi że znajdziesz sporo fotek. Jeśli jesteś leniwy by wpisać w wujka google mapa promods poland rebuild etc co masz jeszcze inne fora które są od modów i tam pewnie szybciej coś dostaniesz... A nie na forum multiplayera który z tymi modami ma tyle wspólnego ile ja z kobietami... Ale żebyś się nie spinał że spam że to że tamto to masz tu zdjęcia siatki dróg. Nie ma za co... Poręczny, ale nie zakończyć Translate by google is the worst idea you can do
xhavefunx Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 ^ This seemed just very interesting. So i'm showing some interest. Saying that 'using google translate is the worst idea i can do' is nonsense. It's the best thing i can do, since i can't speak any Polish at all In case you think i'm trying to act Polish or something. Lmfao. Pozdrowienia!
elot360PL Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 ^ This seemed just very interesting. So i'm showing some interest. Saying that 'using google translate is the worst idea i can do' is nonsense. It's the best thing i can do, since i can't speak any Polish at all In case you think i'm trying to act Polish or something. Lmfao. Pozdrowienia! We better know what you mean when you talk in english than you use google translator. Trust me.
xhavefunx Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 Yeah for some reason i thought English wasn't allowed in here.
H&V I Vaiarek Posted August 15, 2015 Author Report Posted August 15, 2015 @badoch: pisz do Kadzia jesli bedzie chcialo mu sie ukladac te puzzle ze screenow to ja moge zadbac o wyglad graficzny i udostepnic mape tutaj. 1 Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl
EP07-1023 Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 Mapy PR i PM nie mam w planach. Raz, nie mam ich na komputerze, a jest to niezbędne, żeby ją zrobić. Dwa, Obecnie bawię się w "trochę" inne puzzle (woltomierze, amperomierze, editable meshe, ustawianie piwotów, taka sytuacja). Trzy, sam napisałeś, że „bardzo chciałbym przyjrzeć się układowi dróg”, a do tego wystarczy wpisać odpowiednią frazę w google, lub włączyć film na youtube, gdzie autor włączy choćby na chwilę mapę. 1
Badoshke Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 No właśnie chciałbym przyjrzeć się temu bliżej, dokładnie i na spokojnie. Na YT zazwyczaj są to randomowe, oddalone fragmenty mapy, których oczywiście nie mogę sam przesunąć ani dowolnie przybliżyć. To co wrzucił Elot jest tym czego nie potrzebuje ponieważ w Google takich zdjęć jest pełno, ale brak w nich szczegółów, np. nie zobaczę jak wygląda jakiś węzeł lub siatka dróg w mieście. No cóż, jak nie masz w planach to trudno, dzięki za odpowiedź. Jeśli o mnie chodzi to tyle w tym temacie. PS Takiej odpowiedzi oczekiwałem od początku. Nie jakiegoś zbędnego pitu pitu... Edit. @down Tak, widzę jaką masz rangę. Z tego co mi wiadomo to ranga nie usprawiedliwia robienia spamu. Mogę zgłosić każdy post, który nie zgadza się z regulaminem, nie ważne czy został on napisany przez zwykłego szaraka czy przez head-admina... Że co, że jesteś moderatorem to możesz sobie pozwalać, tak? Napisałem w tym poście, że kończę swój wątek w tym temacie, że nie chcę by robiono z tym tematem niepotrzebny spam, tak jak War-Maz, Elot i teraz Ty. A ostrzec mnie mogłeś przez wiadomość prywatną lub - jeśli coś takiego istnieje na tym forum - notatkę/adnotację do posta. Volvo Powered Agromex Driver
Recommended Posts