ASIR Posted March 24, 2019 Report Posted March 24, 2019 Posรญlejte sem svoje fotky a videa z cest na TruckersMP serverech. ย ย ย 1 Former Game Moderator Leader
ASIR Posted March 28, 2019 Author Report Posted March 28, 2019 Dneลกnรญ projรญลพฤka se ล kodovkou ย ย 1 Former Game Moderator Leader
Alv4s0r Posted March 28, 2019 Report Posted March 28, 2019 Dobลe, taky nฤco pลidรกm, tรญmhle jezdรญm docela dlouhodobฤ HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE ! ย ย
Newo_TMP Posted April 28, 2019 Report Posted April 28, 2019 Dlouho tu nic novรฉho nebylo, tak tu taky nฤco pลidรกm ze svรฉ sbรญrky.ย ย ย ย 1
Newo_TMP Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 Vcelku podivuhodnรก kombinace doprovodnรฉho laku a majรกku z policejnรญho vozu. V tom pลรญpadฤ zde pลipojรญm screenshot z Finska, kde jsou pro mnฤ velmi oblรญbenรฉ HCT nรกvฤsy, se kterรฝmi si musรญ ฤlovฤk vรญce nadjรญลพdฤt. S pozdravem,ย TGO Newo.
TomiikCZ Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 Snad se povedlo jakรฉsi "napodobenรญ" dรกlniฤnรญ policie... PS.: Ano, pro pลรญลกtฤ vypnu chat i tab! S pozdravem, Tomรกลก. ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย
ASIR Posted April 29, 2019 Author Report Posted April 29, 2019 @TomiikCZย Dรกlniฤnรญ policie nemรก na stลeลกe majรกk. Ta bรฝvรก vฤtลกinou skrytรก. ย Former Game Moderator Leader
TomiikCZ Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 @ASIR [CZE]ย Hej, jรก vรญm, ale nedรกvajรญ ho tam, kdyลพ tลeba nฤkoho nahรกnรญ? ย V tomto jsem si prรกvฤ nebyl aลพ tak jistej... ย A jeลกtฤ jsem to chtฤl jako "nรกhradu", protoลพe tam nenรญ majรกk za okno pod zrcรกtko ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย ย
ASIR Posted April 29, 2019 Author Report Posted April 29, 2019 Dneลกnรญ Francie 1 Former Game Moderator Leader
diZZy [CZ] Posted May 18, 2019 Report Posted May 18, 2019 @Dominik (iFlufy) nฤco mi napovรญdรก, ลพe asi budeลก ze Slovenska :-D Zajรญmavรก registraฤka. Jak jsi na ni dostal slovenskรฝ znak? Pokud to nenรญ vรฝrobnรญ tajemstvรญ...
^Dominik^ Posted May 19, 2019 Report Posted May 19, 2019 8 hours ago, diZZy [CZ] said: @Dominik (iFlufy) nฤco mi napovรญdรก, ลพe asi budeลก ze Slovenska :-D Zajรญmavรก registraฤka. Jak jsi na ni dostal slovenskรฝ znak? Pokud to nenรญ vรฝrobnรญ tajemstvรญ... @diZZy [CZ] Zdravรญm, รno som zo Slovenska ย Nie je to tajomstvo,proste som si nastavil na World of Trucks ลพe som so Slovenska a nastavil sa mi znak ย
diZZy [CZ] Posted May 22, 2019 Report Posted May 22, 2019 On 5/19/2019 at 8:43 AM, Dominik (iFlufy) said: @diZZy [CZ] Zdravรญm, รno som zo Slovenska ย Nie je to tajomstvo,proste som si nastavil na World of Trucks ลพe som so Slovenska a nastavil sa mi znak ย ย Jsem to ale jouda. Jsem si nikdy nevลกimnul, ลพe krom unijnรญho prouลพku mรกte i stรกtnรญ znak mรญsto pomlฤky. I kdyลพ jsem toย moลพnรก jen nebral na zลetel, bo to nikdo nemฤl tak pฤknฤ zakomponovรกno do pลezdรญvky jak Ty.
xMarekSvk Posted May 24, 2019 Report Posted May 24, 2019 On 5/19/2019 at 8:43 AM, Dominik (iFlufy) said: @diZZy [CZ] Zdravรญm, รno som zo Slovenska ย Nie je to tajomstvo,proste som si nastavil na World of Trucks ลพe som so Slovenska a nastavil sa mi znak ย ย Ahoj, taktieลพ som si to tak nastavil ale zmenu na nรกtere tam nemรกm. :-(
diZZy [CZ] Posted May 25, 2019 Report Posted May 25, 2019 ฤau @xMarekSvk, ย my jsme se tu bavili o znaku Slovenska na registraฤnรญ znaฤce , kterรฝ nahradil pomlฤkuย . Na strรกnkรกch World of Trucks si mลฏลพeลก nastavit pouze vzhled registraฤnรญ znaฤky. Samotnรฝ nรกtฤr na tvรฉm tahaฤi Ti to nezmฤnรญ. Nรกtฤr, kterรฝ mรก @Dominik (iFlufy)ย na svรฉm tahaฤi je souฤรกst zakoupenรฉho DLC balรญฤku Slovak Paint Jobs Pack. 1
Newo_TMP Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 Jeลกtฤ jsem od nฤkud vyhrabal starรฉ fotky, kde jsem mฤl v oblibฤ bรญlou barvu. A musรญm ลรญct, ลพe ta taky nevypadรก nejhลฏล. 1
Newo_TMP Posted June 7, 2019 Report Posted June 7, 2019 Taky pลiloลพรญm nฤjakouย tuย projรญลพฤkovouย fotku.
Recommended Posts