Jump to content

Recommended Posts

Posted

Posรญlejte sem svoje fotky a videa z cest na TruckersMP serverech.

ย 

ets2_20190324_143906_00.png?width=1202&h

ย 

ets2_20190324_151203_00.png?width=1202&h

ย 

ets2_20190324_151320_00.png?width=1202&h

• HaulieLove 1

Former Game Moderator Leader

169325408_role_RetiredTeamMember(1).png.

Posted

Dneลกnรญ projรญลพฤka se ล kodovkou

ย 

E5C25AC56323E6342BDFC5488EF3C9CEC4CAFCF9

ย 

• Like 1

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Vcelku podivuhodnรก kombinace doprovodnรฉho laku a majรกku z policejnรญho vozu. V tom pล™รญpadฤ› zde pล™ipojรญm screenshot z Finska, kde jsou pro mnฤ› velmi oblรญbenรฉ HCT nรกvฤ›sy, se kterรฝmi si musรญ ฤlovฤ›k vรญce nadjรญลพdฤ›t.

3ElJB1J.jpg

S pozdravem,ย 
TGO Newo.

Posted

Snad se povedlo jakรฉsi "napodobenรญ" dรกlniฤnรญ policie... :D
j8vOAXt.jpg
PS.: Ano, pro pล™รญลกtฤ› vypnu chat i tab! :D

S pozdravem,
Tomรกลก.

status.png

ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย 

Posted

@TomiikCZย Dรกlniฤnรญ policie nemรก na stล™eลกe majรกk. Ta bรฝvรก vฤ›tลกinou skrytรก.

ย 

Posted

@ASIR [CZE]ย Hej, jรก vรญm, ale nedรกvajรญ ho tam, kdyลพ tล™eba nฤ›koho nahรกnรญ? :thinking:ย V tomto jsem si prรกvฤ› nebyl aลพ tak jistej... :Dย A jeลกtฤ› jsem to chtฤ›l jako "nรกhradu", protoลพe tam nenรญ majรกk za okno pod zrcรกtko :(ย 

status.png

ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย 

Posted

Dneลกnรญ Francie

96A8498141F1E831CBCBE529F563C4C1C4610F72

• Like 1

• 3 weeks later...
Posted
8 hours ago, diZZy [CZ] said:

@Dominik (iFlufy) nฤ›co mi napovรญdรก, ลพe asi budeลก ze Slovenska :-D

Zajรญmavรก registraฤka. Jak jsi na ni dostal slovenskรฝ znak? Pokud to nenรญ vรฝrobnรญ tajemstvรญ...

@diZZy [CZ] Zdravรญm, รno som zo Slovenska :Dย Nie je to tajomstvo,proste som si nastavil na World of Trucks ลพe som so Slovenska a nastavil sa mi znak :)ย 

Posted
On 5/19/2019 at 8:43 AM, Dominik (iFlufy) said:

@diZZy [CZ] Zdravรญm, รno som zo Slovenska :Dย Nie je to tajomstvo,proste som si nastavil na World of Trucks ลพe som so Slovenska a nastavil sa mi znak :)ย 

ย 

Jsem to ale jouda. Jsem si nikdy nevลกimnul, ลพe krom unijnรญho prouลพku mรกte i stรกtnรญ znak mรญsto pomlฤky.

I kdyลพ jsem toย moลพnรก jen nebral na zล™etel, bo to nikdo nemฤ›l tak pฤ›knฤ› zakomponovรกno do pล™ezdรญvky jak Ty.

Posted
On 5/19/2019 at 8:43 AM, Dominik (iFlufy) said:

ย 

Ahoj, taktieลพ som si to tak nastavil ale zmenu na nรกtere tam nemรกm. :-(

Posted

ฤŒau @xMarekSvk,

ย 

my jsme se tu bavili o znaku Slovenska na registraฤnรญ znaฤce 320px-Slovak_registration_3183.JPG, kterรฝ nahradil pomlฤkuย 320px-Slovak_registration_3112.JPG.

Na strรกnkรกch World of Trucks si mลฏลพeลก nastavit pouze vzhled registraฤnรญ znaฤky. Samotnรฝ nรกtฤ›r na tvรฉm tahaฤi Ti to nezmฤ›nรญ. Nรกtฤ›r, kterรฝ mรก @Dominik (iFlufy)ย na svรฉm tahaฤi je souฤรกst zakoupenรฉho DLC balรญฤku Slovak Paint Jobs Pack.

• Thanks 1
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.