ASIR Posted March 24, 2019 Report Posted March 24, 2019 Posílejte sem svoje fotky a videa z cest na TruckersMP serverech. 1 Former Game Moderator Leader
ASIR Posted March 28, 2019 Author Report Posted March 28, 2019 Dnešní projížďka se Škodovkou 1 Former Game Moderator Leader
Alv4s0r Posted March 28, 2019 Report Posted March 28, 2019 Dobře, taky něco přidám, tímhle jezdím docela dlouhodobě HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
Newo_TMP Posted April 28, 2019 Report Posted April 28, 2019 Dlouho tu nic nového nebylo, tak tu taky něco přidám ze své sbírky. 1
Newo_TMP Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 Vcelku podivuhodná kombinace doprovodného laku a majáku z policejního vozu. V tom případě zde připojím screenshot z Finska, kde jsou pro mně velmi oblíbené HCT návěsy, se kterými si musí člověk více nadjíždět. S pozdravem, TGO Newo.
TomiikCZ Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 Snad se povedlo jakési "napodobení" dálniční policie... PS.: Ano, pro příště vypnu chat i tab! S pozdravem, Tomáš.
ASIR Posted April 29, 2019 Author Report Posted April 29, 2019 @TomiikCZ Dálniční policie nemá na střeše maják. Ta bývá většinou skrytá. Former Game Moderator Leader
TomiikCZ Posted April 29, 2019 Report Posted April 29, 2019 @ASIR [CZE] Hej, já vím, ale nedávají ho tam, když třeba někoho nahání? V tomto jsem si právě nebyl až tak jistej... A ještě jsem to chtěl jako "náhradu", protože tam není maják za okno pod zrcátko
ASIR Posted April 29, 2019 Author Report Posted April 29, 2019 Dnešní Francie 1 Former Game Moderator Leader
diZZy [CZ] Posted May 18, 2019 Report Posted May 18, 2019 @Dominik (iFlufy) něco mi napovídá, že asi budeš ze Slovenska :-D Zajímavá registračka. Jak jsi na ni dostal slovenský znak? Pokud to není výrobní tajemství...
^Dominik^ Posted May 19, 2019 Report Posted May 19, 2019 8 hours ago, diZZy [CZ] said: @Dominik (iFlufy) něco mi napovídá, že asi budeš ze Slovenska :-D Zajímavá registračka. Jak jsi na ni dostal slovenský znak? Pokud to není výrobní tajemství... @diZZy [CZ] Zdravím, Áno som zo Slovenska Nie je to tajomstvo,proste som si nastavil na World of Trucks že som so Slovenska a nastavil sa mi znak
diZZy [CZ] Posted May 22, 2019 Report Posted May 22, 2019 On 5/19/2019 at 8:43 AM, Dominik (iFlufy) said: @diZZy [CZ] Zdravím, Áno som zo Slovenska Nie je to tajomstvo,proste som si nastavil na World of Trucks že som so Slovenska a nastavil sa mi znak Jsem to ale jouda. Jsem si nikdy nevšimnul, že krom unijního proužku máte i státní znak místo pomlčky. I když jsem to možná jen nebral na zřetel, bo to nikdo neměl tak pěkně zakomponováno do přezdívky jak Ty.
xMarekSvk Posted May 24, 2019 Report Posted May 24, 2019 On 5/19/2019 at 8:43 AM, Dominik (iFlufy) said: @diZZy [CZ] Zdravím, Áno som zo Slovenska Nie je to tajomstvo,proste som si nastavil na World of Trucks že som so Slovenska a nastavil sa mi znak Ahoj, taktiež som si to tak nastavil ale zmenu na nátere tam nemám. :-(
diZZy [CZ] Posted May 25, 2019 Report Posted May 25, 2019 Čau @xMarekSvk, my jsme se tu bavili o znaku Slovenska na registrační značce , který nahradil pomlčku . Na stránkách World of Trucks si můžeš nastavit pouze vzhled registrační značky. Samotný nátěr na tvém tahači Ti to nezmění. Nátěr, který má @Dominik (iFlufy) na svém tahači je součást zakoupeného DLC balíčku Slovak Paint Jobs Pack. 1
Newo_TMP Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 Ještě jsem od někud vyhrabal staré fotky, kde jsem měl v oblibě bílou barvu. A musím říct, že ta taky nevypadá nejhůř. 1
Recommended Posts