Guest S Z E S Z U N I O ∩( ・ω・)∩ Posted March 3, 2019 Share Posted March 3, 2019 Nazwa Sugestii: Dodanie wszystkich pór roku na serwery TMP. Opis Sugestii: Mamy WinterModa, czemu nie dodać ładnej wiosny, lata, złotej jesieni? Przykładowe obrazki: Brak Dlaczego twoja sugestia a nie inna: Myślę, że wszyscy byliby uradowani takim dodatkiem i urozmaiciłby on grę. Przejrzałem dział 'odrzucone' i 'zaakceptowane' i nie widzę takiego tematu, albo ktoś go nie umiał nazwać. Myślę, że jakikolwiek modder chciałby podjąć się takiego moda, nawet za darmo - w końcu to świetna reklama i jakby nie było zaszczyt, gdyby mod został wykorzystany na tak wielkiej społeczności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kap. Posted March 4, 2019 Share Posted March 4, 2019 Niestety muszę odrzucić. Mody nie będą wspierane w najbliższym czasie. Jak mogłeś zaobserwować sytuacje z Winter modem, musieliśmy czekać aż autor zaktualizuje dany mod za każdym razem jak będzie aktualizacja gry. Nawet jeżeli mod by był robiony przez Addon team, to opóźniło by to czas w jakim TMP wspierało by najnowszą wersje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts