Jump to content
  • 0
FeLaS <3

ETS2MP Wyłącza się, i włącza z powrotem.

Question

Witajcie!

Mam problem z grą taki, że kiedy jadę, to w trakcie jazdy ets2 jakby minimalizuje się a potem wraca do gry... Jest ekran ładowania a po załadowaniu znów mogę grać. I tak w kółko.

Share this post


Link to post
Share on other sites

13 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Guest S Z E S Z U N I O       ∩( ・ω・)∩

Cześć,

Wejdź w dokumenty, folder Euro Truck Simulator 2 i wrzuć plik game.crash oraz game.log

Wejdź w dokumenty, folder ETS2MP i wrzuć plik crash oraz last_crash

 

Zobaczymy, co gra o tym mówi, jeśli nic to błąd leży po stronie Systemu Operacyjnego.


 

Pozdrawiam.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest S Z E S Z U N I O       ∩( ・ω・)∩

Jakieś błędy są, ale nie są one na tyle ważne żeby gra miała wariować. Chociaż raczej nie powinno ich być.

 

Tutaj się coś system czepia pliku z TMP

Fault address: 000007FEBD5A2A96 0001:00031A96 C:\ProgramData\TruckersMP\core_ets2mp.dll

Możesz spróbować przeinstalować TMP - jak sobie odpalisz launcher to wciśnij F1, wtedy wszystkie pliki pobiorą się od nowa z serwerów. Chociaż wątpię, że to jego wina, skoro na SP też tak się dzieje.
 

Nie masz jakiejś aplikacji w tle, która się uaktywnia, np antywirus wyrzuca raport o skanowaniu, system jakąś informację - cokolwiek tego typu?

Widzę, że masz Avasta i nie wiem czemu gra coś od niego 'chce', że jest jako moduł w logach... Spróbuj może to wstrzymać na czas testów. Nie zdziwiłbym się gdyby to on powodował ten problem...

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
18 hours ago, Everybody Lies said:

Jakieś błędy są, ale nie są one na tyle ważne żeby gra miała wariować. Chociaż raczej nie powinno ich być.

 

Tutaj się coś system czepia pliku z TMP

Fault address: 000007FEBD5A2A96 0001:00031A96 C:\ProgramData\TruckersMP\core_ets2mp.dll

Możesz spróbować przeinstalować TMP - jak sobie odpalisz launcher to wciśnij F1, wtedy wszystkie pliki pobiorą się od nowa z serwerów. Chociaż wątpię, że to jego wina, skoro na SP też tak się dzieje.
 

Nie masz jakiejś aplikacji w tle, która się uaktywnia, np antywirus wyrzuca raport o skanowaniu, system jakąś informację - cokolwiek tego typu?

Widzę, że masz Avasta i nie wiem czemu gra coś od niego 'chce', że jest jako moduł w logach... Spróbuj może to wstrzymać na czas testów. Nie zdziwiłbym się gdyby to on powodował ten problem...

 

 

 

 

Bardzo możliwe że aktualizacja systemu (chodzi o powiadomienie).

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest S Z E S Z U N I O       ∩( ・ω・)∩

Czyli jak rozumiem działa już wszystko? Wyjaśnione? :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Sprawdź czy nie masz aktualizacji Multiplayera do zrobienia i czy na Steam masz najnowszą wersję gry i nie masz czasem ustawionej bety.

Ewentualnie w katalogu Moje Dokumenty możesz usunąć katalog ETS2MP i spróbuj uruchomić MP.

Nowy katalog i plik konfiguracyjny utworzy się automatycznie, jeśli to nie pomoże to tylko pozostaje reinstalacja TruckersMP.

 

 

W pierwszej kolejności spróbuj podmienić plik w tej lokalizaji:

C:\ProgramData\TruckersMP\

 

Nowy plik core_ets2mp.dll:

http://s000.tinyupload.com/?file_id=74745947256905831225

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest S Z E S Z U N I O       ∩( ・ω・)∩
18 hours ago, PandQ said:

Sprawdź czy nie masz aktualizacji Multiplayera do zrobienia i czy na Steam masz najnowszą wersję gry i nie masz czasem ustawionej bety.


Jakby tak było to by nie odpalił MP... Nie nabijaj postów.
 

 

3 hours ago, FeLaS <3 said:

nie jest to na 100% wina aktualizacji....


Czyli nadal jest to samo? Coś nowego jest w logach? Stawiam, że to jakiś program systemu, który po prostu 'zbija' pełnoekranową aplikację do paska. Dlatego nie ma nic w logach, bo to nie wina gry.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 3/2/2019 at 9:12 PM, PandQ said:

Sprawdź czy nie masz aktualizacji Multiplayera do zrobienia i czy na Steam masz najnowszą wersję gry i nie masz czasem ustawionej bety.

Ewentualnie w katalogu Moje Dokumenty możesz usunąć katalog ETS2MP i spróbuj uruchomić MP.

Nowy katalog i plik konfiguracyjny utworzy się automatycznie, jeśli to nie pomoże to tylko pozostaje reinstalacja TruckersMP.

 

 

W pierwszej kolejności spróbuj podmienić plik w tej lokalizaji:

C:\ProgramData\TruckersMP\

 

Nowy plik core_ets2mp.dll:

http://s000.tinyupload.com/?file_id=74745947256905831225

 

 

 

podmienie i pod koniec dnia dam znać....

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 3/4/2019 at 3:11 PM, FeLaS <3 said:

podmienie i pod koniec dnia dam znać....

 

Nie miałem czasu dodać. Teraz mogę otwarcie powiedzieć - TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Problem rozwiązany.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Cieszę się, że Twój problem został rozwiązany. Jeżeli w przyszłości będziesz potrzebował pomocy nie wahaj się tutaj napisać.

 

Pozdrawiam LamAll

TruckersMP Trial Support

 

//Zamykam i przenoszę do rozwiązanych

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×