TurkishGG Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 connection error retry ne demek dün sorun yoktu bugun sabah böyle hata aldım help me
0 Dhr Mert Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 Merhaba TurkishGG, aşada bırakacağım linke bakmanı tavsiye ederim aldığın hatanın nasıl düzeltileceğine dair bilgi veriliyor. 1
0 Grundii Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 //Moved to Turkish Discussion - Yardım / Destek 1 1 Kind regards, ɢʀᴜɴᴅɪɪ Retired Manager
0 User_9806 Posted February 15, 2019 Report Posted February 15, 2019 Merhaba TurkishGG, Oluşturmuş olduğunuz bu konu bir sonuca vardımı? Yaşamakta olmuş olduğunuz bu problem çözüldümü? Bunu bize buradan bildirmek için (3) gününüz vardır, eğer bu konuya (3) gün içerisinde herhangi bir cevap vermezseniz oluşturmuş olduğunuz bu konu (İnaktif Konular) bölümüne taşınacaktır
0 [G.Aanatolia] ~Leonardo ~ Posted February 16, 2019 Report Posted February 16, 2019 Merhaba; ~ Truckersmp.EXE 'yı yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. ~NetFramework Güncelmi kontrol ediniz. Gerekirse güncelleyin. ~Oyun dosyalarınızı doğrulayın. Steam>Kütüphane>Ets2'ye sağ tıklayın>Özellikler>Yerel dosyalar>Oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrulayın. ~Dosya eksikliğinden kaynaklanan bir sorunda olabilir oyunu silip tekrar yükleyin. Eyer sorununuz geçmedi hala devam ediyor ise https://truckersmp.com/support/tickets buu adresten bilet oluşturum çözün yolu bulabilirsiniz.
0 AdaBey Posted February 22, 2019 Report Posted February 22, 2019 Selamlar, Konu sahibi tarafından tarafımıza herhangi olumlu & olumsuz bi' geri dönüş yapılmadığı için, konuyu İnaktif konulara taşıyorum. İleride yardıma ihtiyacınız olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! İyi forumlar. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, iyi günler dilerim. Saygılarımla, AdaBey TruckersMP Support //Locked and moved to Turkish Inactive Topics & İnaktif Konular Sincerely, AdaBey Former TruckersMP Game Moderator Support of the Year 2018 Official Rules | Official Turkish Rules | Support Ticket | Steam | How to become a Game Moderator? ¯\_(ツ)_/¯ SometimesTheUglyTruthCanBeBeautiful Nothing last forever.
0 AdaBey Posted February 28, 2019 Report Posted February 28, 2019 Selamlar, Konu sahibi tarafından tarafımıza herhangi olumlu & olumsuz bi' geri dönüş yapılmadığı için, konuyu Çözülemeyen konulara taşıyorum. İleride yardıma ihtiyacınız olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! İyi forumlar. https://truckersmp.com/support Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, iyi günler dilerim. Saygılarımla, AdaBey TruckersMP Support //Locked and moved to Turkish Unsolved Topics & Çözülemeyen Konular Sincerely, AdaBey Former TruckersMP Game Moderator Support of the Year 2018 Official Rules | Official Turkish Rules | Support Ticket | Steam | How to become a Game Moderator? ¯\_(ツ)_/¯ SometimesTheUglyTruthCanBeBeautiful Nothing last forever.
Question
TurkishGG
connection error retry ne demek dün sorun yoktu bugun sabah böyle hata aldım help me
6 answers to this question
Recommended Posts