!drkYVZ Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Merhabalar ETS 2 için ÜCRETSİZ ekran kaydedicisi önerebilir misiniz? Kind regards, !drkYVZ Social: Useful Links: TruckersMP | TruckersMP Forum | Steam Ban Appeal | Report | Rules | Feedback | Support Languages that I know; Turkish, English, Spanish, German Have a safe trucking and have a good day! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmirhanU. Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 Merhaba, drkYVZ Bu konunun birçok üye tarafından görüşünün veya önerisinin alınabilmesi için Turkish Discussion (Tartışma) bölümüne taşıyorum. İlginiz için teşekkür ederim. Eğer bir sorunuz olursa, bana DM atmaktan çekinmeyin //Moved to Turkish Discussion Languages/Diller: (primary) / Useful Links/Önemli Bağlantılar: TruckersMP Rules/Kuralları | Recrutiment/İşe alım | Knowledge-base/Bilgi bankası | Forum Warning System/Uyarı Sistemi: [TR] [ENG] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackMoris55 Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Kardeşim Bandicam kullan rahatına bak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOSCHGELDIN Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 rapor için küçük klipler alabildiğim plays TV kullanıyorum oyundan çıktıktan sonra video kesmekle uğraşmayorum. Ama istersen plays TV full videoda alabiliyor. iyi oyunlar dilerim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BombZ Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Merhaba! Oyun kaydeden birçok program var bunlardan 5 tanesi "Bandicam, OBS, PlaysTV, Fraps, Action" Umarım yardımcı olmuştur. İyi oyunlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GökBörü] Berk {20} Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Selam @drkYVZ, Ekran Kartın Ne İse Kendi Programı İle Çekebilirsin Onun Yanında Fraps,PlaysTV En Kötü Bandicam'i Öneririrm Sadece Bende mi Öyleydi Bilmiyorum ama Fps Kaybım Baya Oluyordu. İyi Eğlenceler Link to comment Share on other sites More sharing options...
EHHVTC l HandCuff Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Windows 10'un kendi programını da kullanabilirsin. Windows tuşu + alt + R ile başlatıp durduruyorum biri sollarken kolay oluyor Turkish Republic of Northern Cyprus Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karaca. Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Sistemin düşükse Bandicam ı öneririm.Eğer yüksek bir sistemin varsa zaten tüm kayıt proğramlarında kısayol tuşu var oraya bir tus atayıp istediğin zaman açıp istediğin zaman kapatabilirsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Tomukas- Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Ben şahsen Plays TV'yi kullanıyorum çünkü videomu çektikten sonra kırpma ve kesme işemleri daha rahat oluyor yani kısaca çok kullanışlı bir program. Herkese bunu kullanmaytı tavsiye ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phonyang Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Eğer ekran kartın nvidia ise "shadowplay", amd ise "radeon relive" öneririm. Radeon relive kullanıcısı olarak kesme, kırpma ve ek olarak yayın yapabilirsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POPTOYS Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 Bilgisayarının özelliklerine göre çeşitli programlar mevcut. Ancak en iyi performansı Plays.tv ile alabilirsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KızılTürk] Rıdvan Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 OBS programını kullanmanı tavsiye ederim. Hem video çekme, hem ekran görüntüsü alma, aynı anda yayın yapma gibi birçok özellik barındırıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldemar TR Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 @drkYVZ Şu konuya da bakmanda fayda var. Tüm sorularına toplu cevap olabilir 1 Created by @BurakAKSAKAL Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suleyman.53 Posted April 16, 2019 Share Posted April 16, 2019 Sorunuz için verilecek tüm cevaplar verilmiş. Ets2 için genellikle kullanılan tüm programlar arkadaşlarımız tarafından söylendi. Sisteminize uygun olanı seçip kullanabilirsiniz. Konunuzu içerik çiftliğini önlemek amacıyla kapatmak durumundayım. Sormak istediğiniz herhangi bir sorunuz varsa benimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim. //İçerik çiftliğini önlemek amacıyla kilitlendi ve arşiv'e taşındı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts