MeHmEt54 Posted February 3, 2019 Report Posted February 3, 2019 nasıl admin olabilirim veya olmaya çalışabilirim bunu bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim 1 zyokanu
1 AdaBey Posted February 3, 2019 Report Posted February 3, 2019 //moved to Turkish Help Section & Yardım / Destek Sincerely, AdaBey Former TruckersMP Game Moderator Support of the Year 2018 Official Rules | Official Turkish Rules | Support Ticket | Steam | How to become a Game Moderator? ¯\_(ツ)_/¯ SometimesTheUglyTruthCanBeBeautiful Nothing last forever.
0 Janisane Posted February 3, 2019 Report Posted February 3, 2019 Merhaba , Lütfen şu konulara bir bak. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
0 Guest Posted February 3, 2019 Report Posted February 3, 2019 Merhaba ; TruckersMP Takımına Girmek İçin Belirli Koşullar Var. Konu Linki :
0 [G.Aanatolia] ~Leonardo ~ Posted February 4, 2019 Report Posted February 4, 2019 Merhaba ; Truckersmp'De yetkili olmak istiyorsaniz forum da aktif olmalısınız, ban geçmişiniz temiz olmali. Şu konulari inceleyerek detatli bilgi alabilirsiniz;
0 AdaBey Posted February 4, 2019 Report Posted February 4, 2019 Merhaba @MeHmEt54, Aramıza katılmak istemenizden heyecan duyuyoruz, gerekli cevaplar yukarıda belirtilmiştir. Haricinde sormak istediğiniz başka bir şey var mı? Lütfen bize bildirin. Saygılarımla, AdaBey TruckersMP Support 1 Sincerely, AdaBey Former TruckersMP Game Moderator Support of the Year 2018 Official Rules | Official Turkish Rules | Support Ticket | Steam | How to become a Game Moderator? ¯\_(ツ)_/¯ SometimesTheUglyTruthCanBeBeautiful Nothing last forever.
0 AdaBey Posted February 7, 2019 Report Posted February 7, 2019 Selamlar, Konu sahibi tarafından tarafımıza herhangi olumlu & olumsuz bi' geri dönüş yapılmadığı için, konuyu İnaktif konulara taşıyorum. İleride yardıma ihtiyacınız olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! İyi forumlar. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, iyi günler dilerim. Saygılarımla, AdaBey TruckersMP Support //locked and moved to Turkish Inactive Topics & İnaktif Konular Sincerely, AdaBey Former TruckersMP Game Moderator Support of the Year 2018 Official Rules | Official Turkish Rules | Support Ticket | Steam | How to become a Game Moderator? ¯\_(ツ)_/¯ SometimesTheUglyTruthCanBeBeautiful Nothing last forever.
0 96AV Posted February 16, 2019 Report Posted February 16, 2019 Merhaba, Uzun süredir konu sahibi tarafından tarafımıza herhangi bir mesaj gelmediğinden dolayı , konuyu Çözülemeyen Konulara taşıyorum. İlerleyen süreçte yardıma ihtiyaç duyarsanız: https://truckersmp.com/support giriş yapıp bilet gönderebilir yada bana veya takım arkadaşlarıma mesaj gönderebilirsiniz İyi Günler Dilerim! //Kilitlendi ve Çözülemeyen Konulara Taşındı. Kind Regards, 96AV TruckersMP Game Moderator “The best way to predict your future is to create it.”
Question
MeHmEt54
nasıl admin olabilirim veya olmaya çalışabilirim bunu bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
zyokanu7 answers to this question
Recommended Posts