BoSsik2 Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Witajcie! O co chodzi w tym konkursie? Konkurs na zdjęcie miesiąca, jest to event organizowany przez Team dla użytkowników, żebyście mogli pokazać wszystkim swoje najlepsze zdjęcia. Jak to działa? Zrób zdjęcie w grze Euro truck Simulator 2 lub American Truck Simulator. Załaduj zdjęcie na hosting. (np: imgur) Wklej link zdjęcia do odpowiedzi w poście. Zdjęcia umieszczone w innym miejscu nie będą brały udziału w konkursie Zasady: Maksymalnie 1 zdjęcie na użytkownika Zdjęcie musi być zrobione przez Ciebie Akceptujemy zdjęcia z gry Euro Truck Symulator 2 i American Truck Symulator. Zwycięzców wybiorą członkowie Polskiego Teamu TruckersMP Zdjęcie musi mieć rozdzielczość 1600x900 lub więcej (wymagane aby bez problemu umieścić zdjęcie na grupie TruckersMP) [dopuszczamy wyjątki w zależności jak zdjęcie jest wykonane, jeśli chcesz wstawic zdjecie które nie spełnia tych wymagań rozdzielczości napisz do mnie prywatna wiadomość a ja je wtedy sprawdzę i powiem czy moze brać udział] Lista zwycięzców będzie opublikowana maksymalnie 2 dni od zakończenia konkursu W tym miesiącu nie ma określonego tematu!! Zdjęcia dowolne W tym miesiącu konkurs zakończy się 27 Lutego o godzinie 23:59, a następnie zostaną wybrani zwycięzcy. Zdjęcia zostaną standardowo tłem na oficjalnej grupie TruckersMP Polska na Facebooku (klik) Zwycięzców poprzedniego konkursu na zdjęcie miesiąca można znaleźć tutaj - Powodzenia dla wszystkich! TruckersMP Team Kind Regards. BoSsik2 How to appeal a ban | Ban Appeal | How to report a user | Report player Help (support system) | Rules | Complaints/feedback | Apply for staff
Duczo Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 5 1 1 Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
[RT] Trybcio86 Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 7 https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864
Imperator Tracz Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 3 #SaveYourInternet #DeleteArt13 https://saveyourinternet.eu
HaQOfficial Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 5 3 Beta Tester and Translator Since 2018.03.03
Recommended Posts