Guest Posted February 2, 2019 Report Posted February 2, 2019 Oyuna girerken böyle bir hata alıyorum ne yapmam gerekir?
0 HOSCHGELDIN Posted February 2, 2019 Report Posted February 2, 2019 yaşamış olduğun sorunun çözümüyle ilgili bir post buldum umarım yardımcı olur iyi günler dilerim
0 [G.Aanatolia] ~Leonardo ~ Posted February 4, 2019 Report Posted February 4, 2019 Merhaba; 》Truckersmp Silip tekrar Kurun. 》 VPN programlari kullanarak giriş yaomayi deneyin 》 internetinize restart atın Sorun geçmez ise https://truckersmp.com/support burda destek ekibine başvurun.
0 96AV Posted February 15, 2019 Report Posted February 15, 2019 Merhaba, Sorununuz için çözüm önerileri paylaşıldı. Lütfen bu çözüm önerilerini gözden geçiriniz ve durumunuz hakkında bizi bilgilendiriniz. Çözüm önerisi işe yaradıysa lütfen bize bildiriniz , iyi günler dilerim (: Kind Regards, 96AV TruckersMP Game Moderator “The best way to predict your future is to create it.”
0 AdaBey Posted February 18, 2019 Report Posted February 18, 2019 Selamlar, Konu sahibi tarafından tarafımıza herhangi olumlu & olumsuz bi' geri dönüş yapılmadığı için, konuyu İnaktif konulara taşıyorum. İleride yardıma ihtiyacınız olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! İyi forumlar. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, iyi günler dilerim. Saygılarımla, AdaBey TruckersMP Support //Locked and moved to Turkish Inactive Topics & İnaktif Konular Sincerely, AdaBey Former TruckersMP Game Moderator Support of the Year 2018 Official Rules | Official Turkish Rules | Support Ticket | Steam | How to become a Game Moderator? ¯\_(ツ)_/¯ SometimesTheUglyTruthCanBeBeautiful Nothing last forever.
0 AdaBey Posted February 28, 2019 Report Posted February 28, 2019 Selamlar, Konu sahibi tarafından tarafımıza herhangi olumlu & olumsuz bi' geri dönüş yapılmadığı için, konuyu Çözülemeyen konulara taşıyorum. İleride yardıma ihtiyacınız olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! İyi forumlar. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, iyi günler dilerim. Saygılarımla, AdaBey TruckersMP Support //Locked and moved to Turkish Unsolved Topics & Çözülemeyen Konular Sincerely, AdaBey Former TruckersMP Game Moderator Support of the Year 2018 Official Rules | Official Turkish Rules | Support Ticket | Steam | How to become a Game Moderator? ¯\_(ツ)_/¯ SometimesTheUglyTruthCanBeBeautiful Nothing last forever.
Question
Guest
Oyuna girerken böyle bir hata alıyorum ne yapmam gerekir?
5 answers to this question
Recommended Posts