Jump to content
Sign in to follow this  
Kap.

Virtuella företags annonseringskrav

Recommended Posts

Xw47oE2.png

Kära spelare och Virtual Trucking företagsledning!

 

Det här är platsen för att annonsera ditt virtuella lastbilsföretag inom gemenskapen. Vi uppmuntrar dig att annonsera ditt företag. Om du har några frågor eller behöver vägledning, kontakta gemenskapsförvaltare eller gemenskapsmeddelande laget.

Vill du sprida ordet om ditt företag till allmänheten? Annonsera det i det här avsnittet och samla intresse från andra truckers!

Här är följande krav som måste uppfyllas för att posten ska godkännas i det här avsnittet. Se till att du träffar dem innan du skickar in ditt inlägg.

De gäller från och med detta datum.

 

Posten ägaren ska:

  • Ha minst 20 användbara inlägg på forumet
  • Bli registrerad på forumet i minst en månad
  • Har inte tidigare blivit varnad på vårt forum

 

Det virtuella lastbilsföretaget ska:

  • Ha åtminstone några förare
  • Innehåller unikt innehåll som namn eller företagslogotyp
  • Inkludera tillräcklig information som Kontaktinformation (Discord, Teamspeak) Företagsinformation eller Möjliga konvojer och rekrytering
  • Har Relevant media inklusive en fungerande webbplats (Facebook-sida är tillräcklig)
  • Dessutom ingår: Företagsledningsinformation

 

Eventuellt relevanta media under annonsen, som konvoys skärmdumpar eller liknande, ska läggas i en spoiler, annars kan det vara dolt.

 

The Virtual Trucking Company-ämnet måste visa att det har varit rikligt med ansträngningar som tagits in i skapandet av ämnet. Innehåll som webbsida, logotyp, formatering eller namn ska vara unik för företaget. Även om ditt ämne uppfyller alla krav, kan det ändå inte godtas eftersom det kan anses enligt flera krav som vi inte har målmedvetet listat. Men i så fall kan vi också godkänna ämnen som inte uppfyller några av de krav som anges. Inlägg som är inaktiva i över en månad kommer att arkiveras.

 

Att ha ett företag ger dig dessutom möjlighet att få en discord tagg i vår offentliga guild, med tillgång till en internationell kommunikationsplats med alla företagsägare från hela världen!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...