Jump to content

Virtuel Selskab annonce krav


Kap.

Recommended Posts

Xw47oE2.png

Kære Spillere og Virtuel lastbilselskab ledelse!

 

Det her er stedet at annoncere for dit virtuelle lastbilselskab i det her fællesskab. Vi tilskynder at du annoncere for dit selskab. Skulle du have nogen spørgsmål eller har brug for hjælp, så kan du kontakte Community Managers eller Comminity Moderators.

Vil du sprede viden om dit selskab til offentligheden? Reklamer for det i den her sektion og saml interesse fra dine med chauffører!

  Her er kravene som skal være mødt for at dit opslag bliver godkendt i den her sektion. Vær venligst sikker på at du opfylder kravene før du sender dit opslag.

De gælder fra denne dato.

 

Opslagets ejer:

  • Skal have mindst 20 brugbare opslag på forummet
  • Skal have været registeret på forummet i mindst en måned
  • Må ikke ha været advaret på forummet

 

Dit Virtuelle Lastbilselskab:

  • Skal have mindst et par chauffører
  • Indeholde indhold så som navn og firma logo
  • Indeholde tilstrækkeligt information, så som kontakt information (Discord, Teamspeak), firma information eller mulige konvoj  eller rekrutterings information
  • Have relevante medier, her under en funktionel webside (Facebook side er fint)
  • Derudover indeholde: Information om selskabets ledelse.

 

Alle relevante medier under annoncen, så som konvoj billeder eller lign, skal postes i en spoiler ellers risikere det at blive gemt. Dit virtuelle lastbilfirma opslag, skal vise at der er blevet lagt stor energi i at lave opslaget. Indhold så som webside, logo, formatering eller navn skal være enestående til dit firma. Selv hvis dit opslag møder alle kravene, bliver det måske stadig ikke godkendt, da det kunne fejler under krav vi med vilje ikke har listet. Men på samme måde, kan det også ske at vi acceptere nogle opslag som ikke møder de krav der er listet. Opslag der ikke er aktive i over en måned bliver arkiveret. At have et lastbilselskab giver dig også mulighed for at få et Discord tag i vores offentlige guild. med adgang til et international kommunikations punkt, med alle de andre selskabs ejere fra rundt om i verdenen.

Q9n6SSI.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.