Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
YELIMS804

Problem Linking Game

Question

I have gone through the forum looking for other questions on this topic and ive tried every solution offered. I am having an issue linking ATS. However, I already have ETS2 linked and no issues. Whats also odd is that it recognizes my DLC for ATS but not the game? Im not getting an error message, its just not doing anything. I have tried changing my settings on steam and have no issues connecting ETS. If anyone has any advice, please send it on over!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello there,

 

Due to a recent update of Steam, it's possible your privacy settings are altered.

 

Go to your profile in Steam and click on edit. Navigate to your privacy settings and make sure that your profile and game details are both set to public. The little checkbox in the game details area needs to be unchecked in order for our system to detect your games. Consult the following screenshot for a visualized view on what it eventually should look like:

https://prnt.sc/j4gkew.

Please let us know when your problem is resolved!

 

Sincerely,
AdaBey
TruckersMP Support Team

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

This was the first thing I did. Everything on my end is public. I even linked it to World of Trucks an hour ago with no issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...