[Hill Transport] Eresbos Posted December 29, 2018 Report Posted December 29, 2018 Merhaba. Arkadaşlarla ets2 girmek istedik. 3 arkadaşımla girmeye çalışıyoruz. EU3'e girmeye çalışıyoruz fakat sadece bir arkadaşım girebildi. Bende ve bir diğer arkadaşımda "unreliable connection" hatası veriyor giremiyoruz. Sorun neyden kaynaklı? Nasıl çözeriz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
0 Dhr Mert Posted December 29, 2018 Report Posted December 29, 2018 Uyarı'yı aldıktan sonra oyunu kapatıp tekrardan açıp sür buton yerine gelene kadar devam et eğer tekrar alırsan tekrar yap bu sorun sunucu'lardan kaynaklı (duyduğuma göre).
0 [Mega Trans] CrystaL Posted December 29, 2018 Report Posted December 29, 2018 Selam dostum. @XintroeS Başka bir sunucuya girmeyi dener misiniz? Muhtemelen oyuna girebilirsin.
0 [Hill Transport] Eresbos Posted December 29, 2018 Author Report Posted December 29, 2018 7 minutes ago, MEGA TRANS Crystal said: Selam dostum. @XintroeS Başka bir sunucuya girmeyi dener misiniz? Muhtemelen oyuna girebilirsin. Dostum bilgisayarım ultra++ kötü olduğu için EU3'e girmekten başka çarem yok. 2 GB Ram 1 GB Ekran Kartı
0 [Mega Trans] CrystaL Posted December 29, 2018 Report Posted December 29, 2018 Bu bilinen bir sorundur ve geliştiriciler TruckersMP Başlatıcı'nın güncellenmesi üzerinde çalışıyor.
0 [Hill Transport] Eresbos Posted December 29, 2018 Author Report Posted December 29, 2018 Just now, MEGA TRANS Crystal said: Bu bilinen bir sorundur ve geliştiriciler TruckersMP Başlatıcı'nın güncellenmesi üzerinde çalışıyor. Hmm anladım. Teşekkür ederim.
0 SkortiL [TR] Posted December 29, 2018 Report Posted December 29, 2018 Selam @XintroeS . Aynı hatayı ara ara bende alıyorum. Ama benim bu hatayı alma sebebim oyuna girdiğim anda garaj değişikliği yaptığım için oyundan atılıyorum. O yüzden senden isteğim, arkadaşınla buluşacağın noktaya Single Player'de gidip daha sonra Multiplayer'e giriş yapmayı denemendir. Bu yolu denedikten sonra hala oyundan atar ise buradan geri dönüş sağla. Başka çözümler önermeye çalışalım. Sincerely, SkortiL [TR] Create a Support Ticket / TruckersMP Rules / Feedback / Guides / Meet the Team
0 [Hill Transport] Eresbos Posted December 29, 2018 Author Report Posted December 29, 2018 2 minutes ago, SkortiL [TR] said: Selam @XintroeS . Aynı hatayı ara ara bende alıyorum. Ama benim bu hatayı alma sebebim oyuna girdiğim anda garaj değişikliği yaptığım için oyundan atılıyorum. O yüzden senden isteğim, arkadaşınla buluşacağın noktaya Single Player'de gidip daha sonra Multiplayer'e giriş yapmayı denemendir. Bu yolu denedikten sonra hala oyundan atar ise buradan geri dönüş sağla. Başka çözümler önermeye çalışalım. Önerin için teşekkür ederim @SkortiL [TR]. Onu da denedim. Calais otogarda buluşacaktık Single Player'de gittim oraya sonra Multi Player'e geçtim. Fazladan 2-3 dakika daha bekledim. Sonra atıldım. Yani ekstradan 2-3 dakika daha sonra atıldım. 1
0 ΛHMΞΤ Posted December 29, 2018 Report Posted December 29, 2018 Merhaba @XintroeS; Merhaba üzgünüm. Bu tamamen TruckersMP ile alakalı. Düzeltilmesini beklemelisin İyi Oyunlar Saygılarımla @AhmetSari.
0 Fast01 Posted December 29, 2018 Report Posted December 29, 2018 Merheba @XintroeS, Bu aldığınız hata sistemsel bir hatadır , kişisel/sizden kaynaklanan bir hata değildir. Geliştiricilerimiz , bu sorunu çözeceklerdir , çözülmes süreci hakkında spesifik bir tarih verilmesi şuan için olanaksız. İyi Günler Dilerim; Saygılarımla @-Soulfly-
0 Mezarbekcisi Posted December 29, 2018 Report Posted December 29, 2018 Merhaba @XintroeS, Bu hata sıkça karşıma çıkıyor, kendimce çözüm buldum. Eğer şehir dışlarında oyuna girerseniz bu sorun ortadan kalkıyor.
0 Guest Posted December 30, 2018 Report Posted December 30, 2018 bu sorun internetinizden kaynaklaniyo moderminizi bi kac dakika kapali tutarak sonra yeniden acarsaniz cihaz kendini ve internet paket datanozo yeniler ve sorununuz cozulur
0 Boucher Posted December 30, 2018 Report Posted December 30, 2018 1 hour ago, Husky_06 said: bu sorun internetinizden kaynaklaniyo moderminizi bi kac dakika kapali tutarak sonra yeniden acarsaniz cihaz kendini ve internet paket datanozo yeniler ve sorununuz cozulur Arkadaşın dediği doğru bu da olmazsa bilgisayarınıza gelen internet kablosunu çıkarıp tekrar takın veya yedek de bir kablo varsa onu da takabilirsiniz.
0 -btW Posted January 1, 2019 Report Posted January 1, 2019 Merhaba @XintroeS "Unreliable connection" hatası büyük bir olasılıkla internet bağlantınızla alakalı bir hata, Çözüm olarak; Eğer oyuna giriş yaptığınızda arka planda indirme yapan herhangi bir uygulama (Steam, Google chrome Vb.) varsa kapatmalısınız çünkü internet sağlayıcınız iki indirmeyi (oyun içi indirme ve oyun dışı indirme) bir arada yapamayabilir. Eğer internet bağlantınız Wifi yoluyla sağlanıyorsa ethernet (Kablolu bağlantı) bağlantısı kullanmanızı tavsiye ediyorum. Unutmayın ki kablosuz bağlantı kablolu bağlantıya göre her zaman zayıftır. Umarım sorununuz çözülmüştür. Geri dönüşünüzü bekliyorum. Saygılarımla; -EmirhanN
0 [Hill Transport] Eresbos Posted January 1, 2019 Author Report Posted January 1, 2019 14 hours ago, EmirhanN said: Merhaba @XintroeS "Unreliable connection" hatası büyük bir olasılıkla internet bağlantınızla alakalı bir hata, Çözüm olarak; Eğer oyuna giriş yaptığınızda arka planda indirme yapan herhangi bir uygulama (Steam, Google chrome Vb.) varsa kapatmalısınız çünkü internet sağlayıcınız iki indirmeyi (oyun içi indirme ve oyun dışı indirme) bir arada yapamayabilir. Eğer internet bağlantınız Wifi yoluyla sağlanıyorsa ethernet (Kablolu bağlantı) bağlantısı kullanmanızı tavsiye ediyorum. Unutmayın ki kablosuz bağlantı kablolu bağlantıya göre her zaman zayıftır. Umarım sorununuz çözülmüştür. Geri dönüşünüzü bekliyorum. Saygılarımla; -EmirhanN 1. Olarak hiçbir indirme yapmıyorum. 2. Olarak ise zaten kablo ile bağlanıyorum. Masaüstü bilgisayar.
0 -btW Posted January 1, 2019 Report Posted January 1, 2019 Tekrar Merhaha @XintroeS O halde internet sağlayıcınız ile görüşmenizi tavsiye ederim.
0 [Hill Transport] Eresbos Posted January 1, 2019 Author Report Posted January 1, 2019 4 minutes ago, EmirhanN said: Tekrar Merhaha @XintroeS O halde internet sağlayıcınız ile görüşmenizi tavsiye ederim. Onunla kaynaklı olacağını sanmıyorum. Daha öncelerde böyle bir sorun yoktu.
0 AdaBey Posted January 12, 2019 Report Posted January 12, 2019 Merhaba, Konu sahibi tarafından tarafımıza herhangi olumlu & olumsuz bi' geri dönüş yapılmadığı için, konuyu İnaktif konulara taşıyorum. İleride yardıma ihtiyacınız olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! İyi forumlar. Saygılarımla, AdaBey TruckersMP Support //locked and moved to Turkish Inactive Topics & İnaktif Konular Sincerely, AdaBey Former TruckersMP Game Moderator Support of the Year 2018 Official Rules | Official Turkish Rules | Support Ticket | Steam | How to become a Game Moderator? ¯\_(ツ)_/¯ SometimesTheUglyTruthCanBeBeautiful Nothing last forever.
0 CreatorInDeep Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 Merhaba, Çünkü bu konu 2 gündür aktif değil. Bu konuyu Çözülmemiş Konular'a taşımak zorunda kalacağım. Hala yardıma ihtiyacınız varsa, yeni bir konu oluşturmaktan çekinmeyin veya bir destek bileti göndererek doğrudan bizimle iletişime geçin: https: //www.truckersmp. Com / support // Kilitli ve Çözülmemiş Taşındı
Question
[Hill Transport] Eresbos
Merhaba.
Arkadaşlarla ets2 girmek istedik. 3 arkadaşımla girmeye çalışıyoruz. EU3'e girmeye çalışıyoruz fakat sadece bir arkadaşım girebildi.
Bende ve bir diğer arkadaşımda "unreliable connection" hatası veriyor giremiyoruz.
Sorun neyden kaynaklı? Nasıl çözeriz?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
18 answers to this question
Recommended Posts